2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043585 بازدید | 88178 پست
خدا قوت مگه تو آبگوشت آرد میریزید

سلامت باشین💚بله آرد را داخل روغن تفت میدیم قهوه ای که شد بهش پیاز میزنیم کمی تفت میدیم زردچوبه وکمی فلفل قرمز و مرزه خشک اضافه میکنیم داخل آبگوشت میریزیم باعث میشه غلیظ بشه و خیلی خوشمزه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست گلم  الحمدلله نی نی کوچولوی ما به دنیا اومد و با کمی تاخیر ،روز دوشنبه از بیمارستان ...

سلام حدیث جون مبارک باشه پاقدم خورشید خانم خداروشکر که هر دو سالم و سلامت هستین💚🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
@کارنلین     کارنلین  عزیییزم امیدوارم به راحتی زایمان کرده باشی  هر وقت تونس ...

سلام دوست خوبم‌.

ممنون یادم بودی.

خوبیم خدارو شکر

و امروز تازه وقت کردم بیام سایت.

این نیز بگذرد...                                                       
بیاین خونه ی شلخته ی من ببینین   همین طور که در جریانید از پری روز ظرف نشستم😬😅   عاقا ا ...

بابا شما شلختگی تونم باکلاسه 😍

خدا قوت 

منم دیگه قاط زدم از دست بچه ها، دیروز دیگه گوش ثنا و علی رو گرفتم 🤦‍♀️طفلکا هنگ کرده بودن، محمد هم که کلا دید دارم اینا رو دعوا میکنم و وارد فاز فیزیکی شدم تا چند دقیقه کلا مفقود شده بود 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دیگه ظرف نداشتیم توش غذا بخوریم 😬

ولی ماشاءالله بهت از همین عکس ها مشخصه چقدر تمیزی 

با اینکه همه چی سفیده بدون لک و جرم و کتیفی هست، بزن کف قشنگه رو 👏👏👏👏

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ای خواهررر 😪   طی دوسال گذشته  که هیچ جوره موفق به خونه تکونی به سبکی که دوست دارم ، نشد ...

عوضش یه نی نی شیرین داری 😍

با اینحال فکر کنم میان بی نظمی از نظر تو با بی نظمی من تفاوت از زمین تا آسمان هست 

من به جز نظم سرگشته مینیمال بودنت هم هستم 🤤و کاش یکم اینجا ازش میگفتی برامون 

سلام دوستان من پری هستم اگه اجازه بدید،همراهتون باشم،عاشق نظمم،منم امروزیه کمددیواری روریختم بیرون و ...

سلام خوش اومدین 

به به چه کیفی میده پاکسازی اینطوری 

ای جااانمم 🥰🥰 وووواااااااییییی راستی  آوین جووون  کتابت ؟❤🥺  خخیییییلی بهت تبریک ...

من شوید پلو رو بخوام مجلسی طور  باشه بعد از آبکش کردن پلو و موقع دم کردن لابه لا شوید خشک میریزم 

اما کته شوید هم درست میکنم اینطوری که سیر کوچولو شده رو یکم تو روغن  تفت میدم گاهی سیب زمینی نگینی ریز هم اضافه میکنم، بعد شوید و برنج رو اضافه میکنم و آبش رو اندازه میکنم و کته میکنم 

خیلی خوش عطر طعم  میشه، چون سیر داره عطر سبزی پلو عید رو میگیره، معمولا هم این سبک رو با تن ماهی میخوریم، اما خالیش هم خوشمزه ست و گاهی میخوریم