2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها ببخشید یه کمک میخواستم پسرم ۵ سالشه یک ماهه سرفه خلطی میکنه ۳ تا دکتر بردمش.کواموکسی کلاو.مونته لوکاست.زوفاعسلی.پروسپان.تئوفیلین.نشاسته.چهارتخم میدم این سرفه قطع نمیشه.بچه ام هلاک شد

قهوه رو امتحان کردی؟😉

قهوه هم بله. جالبه خیلی تاثیری برام نداره. البته قهوه فوری استفاده می کنم.دم نمی کنم.

برای من کافی میکس خیلی خوب جواب میده که به خاطر هم شکری که داره و هم کیستی که دارم چند وقتی هست ترکش کردم.

قهوه رو امتحان کردی؟😉

اصلا از سر کار که میام خیلی بی انرژی هستم و تا دوباره کار مفیدی توی خونه انجام بدم حداقل سه الی چهار ساعت طول می کشه و بلکه بیشتر ولی دیدم کسایی که یه ساعت شاید استراحت کنن و دوباره شروع به کار می کنن یا سر کار عصرشون میرن. خیلی دوست دارم اینجور پرانرژی باشم نمی دونم راهش چیه؟ 

سلام خانم ها ببخشید یه کمک میخواستم پسرم ۵ سالشه یک ماهه سرفه خلطی میکنه ۳ تا دکتر بردمش.کواموکسی کل ...

عزیزم هل رو هم امتحان کن با نبات بکوب و دم کن بده بخوره

حتما بهتر میشه

اصلا از سر کار که میام خیلی بی انرژی هستم و تا دوباره کار مفیدی توی خونه انجام بدم حداقل سه الی چهار ...

منم عصر یه چرت کوچولو رو باید بزنم البته از هول کارا نمیخوابم زیاد

میخوای شما هم تایمر گوشیتو بزار چن بار که کم خوابیدی بدنت عادت میکنه

سلام شب بخیر

امروز بعد از صبحانه خونه جمع و جور و ظرفای شسته و خشک سرجاشون قرار گرفتن

بعدم همگی رفتیم دستبوسی مامانم و ناهار اونجا بودیم تا عصر و برگشتیم

توی مسیر از فروشگاه خرید کردیم

خریدا رو سرجاشون گذاشتم 

تموم لباسای خشک رو سر جاشون چیدم

لباس اتوییا رو کنارگذاشتم اتو کنم

سطلای زباله خالی و شسته و نایلون انداخته شد

سفره دم دستی رو شستم 

شام رو آماده کردم

فیلم دیدم و شیر عسل آوردم خوردن

بعدم خوردن قرص و مکمل 

مسواک و دهانشویه 

کرم و خواب

اصلا از سر کار که میام خیلی بی انرژی هستم و تا دوباره کار مفیدی توی خونه انجام بدم حداقل سه الی چهار ...

ساشه منیزیم

نوروبیون

فولیک اسید

ویتامین دی

اکتی ومن

قرص مخمر

اینا راه حل های من برای مبارزه با خستگی و کاهش انرژیه😅

قهوه هم بله. جالبه خیلی تاثیری برام نداره. البته قهوه فوری استفاده می کنم.دم نمی کنم. برای من کافی ...

اسپرسو دابل بزن بر بدن ببین چقدر جوابه😁

روبوستا و عربیکا😁

بدون شکر😁

میتونی یدور دور کره زمین رو باهاش بزنی😁

سلام خانم ها ببخشید یه کمک میخواستم پسرم ۵ سالشه یک ماهه سرفه خلطی میکنه ۳ تا دکتر بردمش.کواموکسی کل ...

سلام عزیزم  ، دمنوش رازیانه برای سرفه های کهنه خیلی خوبه .

یک قاشق رازیانه رو با دو لیوان آب بزارید بجوشه تا به اندازه یک لیوان بشه بعد که ولرم شد بهش عسل اضافه کنید و بدید بخوره .

یکی دوشب بهش بدید . 

سلام من ۵ش رفتم دکتر گفت تاندون پان کشیده شده ۳ تا آمپول داده روزی یکی خدارو شکر بهترم جمعه شب اومدیم خونه گاز رو تمیز کردم همسرم بلال درست کرده بود 

مامان اینا میخواد کابینت بزن ما کابینت قبلی ها رو میارم جای مال خودمون مال این خونه داغون 

این چند روز کار خاصی نکردم 

از شنبه ی رژیم غذایی شروع میکنم ببینم چیکار میکنم

سلاااام

روزتون مبارک با کمی تاخیر🥰🥰🥰. 

ما یخ زدیم

رسما یه زدیم

انقد یخ زدیم که زندگیمون به حالت تعلیق دراومده🙄🙄🙄. 

از پریشب لوله های اب یخ زده و ما اب نداریم، هنوز هم دما به بالای صفر برنگشته که اب جریان پیدا کنه و احتمالا تا ظهر دوشنبه که دما بیاد بالا اب نداریم🙃. 

این وسط اتفاق خوب این بوپ که مهدی جون خداروهزار بار شکر بالخره بهتر شد و امروز یکم رو به راه بود. 

دیشب رفتیم خونه پدر همسرم و اونجا خواهرای همسرم برای حاج خانوم جشن گرفته بودن، ما هم رفتیم برای عرض تبریک. 

با مامانم تلفنی حرف زدم و تبریک گفتم. 

کارهای خونه در حد ضرورت انجام میشه، فعلا سخت نمیگیرم تا انشالله اب وصل بشه، از دو شنبه به بعد یه تمیزکاری اساسی لازم داره. 

این چند روز اموزشم رو هم پیگیری کردم و دوره م تموم شد🥰🥰،  حالا نوبت تگمیل سایت خودمه که خداروشکر خوب پیش زفت،  فک میکنم دو هفته ای طول بکشه تا تکمیلش کنم و رو سرور بارگذاری بشه. 

همسرم برای شرکت دوستش هم بهم پیشنهاد طراحی سایتشون رو داد(البته چون همسرم خیلی باهاشون بده بستون داره احتمالا سایت رو بدون هزینه و صرفا برای داشتن رزومه فعال انجام بدم ولی همین خودش عالیه، انشالله بعد از تکمیل سایت خودم اون رو شروع میکنم). 

فردا شب یه مهمونی دعوت شدیم. بعد از نماز مغرب باید بریم. 

امشب یه دونه فیلم هندی دیدیم بامزه بود. 

همسرم تایم کاریش بخاطر شرایط اب و هوا خیلی کم شده و حضورشون تو خونه باعث شده نظم زندگیمون تغییر کنه.  الان سه تا پسر داریم که با هم بازی و صد البته دعوا میکنن😂😂،  اون پسر بزرگه خیلی هم نگهداریش سخته،  نمیدونم چرا خانوادش نمیان دنبالش ببرنش😁😎. 

خلاصه فعلا در شرایط اضطراری زندگی میکنیم و تا گذر از این شرایط باید صبوری کنیم. 

عزیزان یه حمد هم واسه سلامتی حدیث جون و نی نی قشنگش بخونیم که به سلامتی بیان🥰🥰🥰

شربت سرفه ی بنفشه رو هم امتحان کنین 

پلارژین کیدز 

دکستومتروفان عالیه برا سرفه 

و

عطاری

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلااااااامی پر انرژی

۵ بیدار شدم چون پسرم هم بیدار شد و نمی خوابید  اونقدر ماساژش دادم تا خوابید وقتی خوابوندمش، کلی با شیطون کلنجار رفتم که نخوابم اون می‌گفت بخواب خیلی میچسبه😁 حالا وقت هست بخواب خودم برا نماز صبح بیدارت میکنم قول شرف میدم گفتم آره خودتی منم باور کردم ...( انصافا تو سرما و کنار بخاری خوابیدن خیلی شیرینه اونم اون موقع صبح )

تصمیم گرفتم روزه قضا بگیرم آخه کلی قضا دارم و عیدم ماه رمضونه پس بهترین موقع هست.

مسواک زدم با آب نمک و سحری خوردم و یه دم نوش و بعدش مسواک و از گردن به پایین خودمو شستم.

نماز خواندم و ۱ نماز قضای صبح (ان شاالله میخوام هر روز انجام بدم کلی نماز قضا دارم) یه سخنرانی اخلاقی کوتاه از tv گوش کردم

صبحونه برا همسرم آماده کردم و راهیش کردم بره سر کار

به امید خدا این کارا رو میخوام انجام بدم امروز💥💥💥

دائم الوضو باشم

حبوبات بخیسونم

درس خوندن رو استارت بزنم ( میزان تایمش بستگی به پسرم داره)

صبحونه گل پسرم و شستن ظروف و سینک و تمییزی اپن و خلوت کردن آبچکون

قطره ها تقویتی پسرم

یه سر خونه مادر همسرم بزنم و زنگ به دندانپزشک

بازی با پسرم و  tv  باهم ببینیم

مرتب کردن حال و ۲ تا اتاق ، لباسا خشک شده رو تا بزنم

میان وعده و ناهار پسرم و ظرف ها

خونه تکونی پیامک ها😁

یه لباس شکافته رو بدوزم 

یه سر به سایت بزنم و انرژی بگیرم ازتون🎊🎉

نماز ظهر و عصر و قضا ,حین کارهام صلوات بفرستم

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

لباسا و پتو مسافرتی رو بشورم و پهن کنم