2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صبح به خیر.  امروز کسالت دارم نمی دونم موقتی است یا پیش درآمد یه بیماری جدی تر.  ...

امیدوارم کسالتی که داشتی تا الان رفع شده باشه 💜💜💜💜

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
@خزانkazan     نیستی عزیز؟؟

سلام عزیزم خوبی؟

گل پسرت خوبه؟

مدتیه یه کم حال و احوالم خوب نیست، هی پا میشم که باقدرت زندگی رو از سر بگیرم هی میشینم غصه میخورم. اومدم گزارشا رو بخونم دیدم صدام زدی

ممنون که به یادم بودی

سوسن فهمیدی بالاخره زبان قبول شدم؟😅

بالاخره بعد از سالها انتظار و گاهی تلاش، موفق شدم شاخ این غول رو بشکنم. دیگه خیلی داشت زشت میشد🙃

فردا خونه نیستم تا ظهر جمعه

ان شاالله از شنبه میام و کلی چیز ازتون یاد میگیرم و گزارش میدم

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ مدتیه یه کم حال و احوالم خوب نیست، هی پا میشم که باقدرت زندگی رو از ...

ما هم خوبیم 

چرا غصه  نبینم ناراحتیت ♥♥از شنبه بیا گزارش بده تا بیوفتی ان شالله رو غلطک و پر انرژی پیش ببری زندگی رو 

زبان رو عه مبارکه به سلامتی 

شنبه منتظریم 💜💜💜💋

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من از صبح تا حالا

آماده کردن صبحانه و در همون حین خالی کردن آبچکون،دخترمو بردم مهد،برگشتم .یکم خوابیدم آخه دیشب به پسرم تو نوشتن سوالات امتحانش کمک کردم کارای خودم تا دیر وقت طول کشید وقتی تموم کردم دیدم ساعت از دوگذشته🙄البته همیشه دیر وقت میخوابم ولی کارام تا اونموقع نمیمونه.

همسرم شب پیش پدرشونبیمارستان مونده بودن اومدن براشون صبحونه گذاشتم.با پسر بزرگم رفتم هم دخترمو از مهد اوردم هم سیب زمینی،پیاز خریدیم، لباسشویی روشن شد،ظرفا روشستم،سیب زمینیا روشستم بعد خشک شدن گذاشتم سبد خودش،پیازا هم بزرگا از کوچیکا جدا سازی  ودر جای خود جاسازی شد😅

نهار درست کردم(کباب دیگی)،ابچکون خالی و ظرفا مرتب شد،دور اول لباسشویی تمام دور دوم روشن شد،هال جمع شد،لباس پسرا رفت کمداشون،دوتا کتونی دوقلوها شسته شد،پسردومی اومد دنبالم میخواستم برم برا خودم دمپایی روفرشی بگیرم که دوجا رفتیم بسته بود دیگه پسر کوچیکه رو از مدرسه اوردیم برگشتم خونه،دخترم تب داشت دارو دادم و خوابوندم چهارسالش شده ولی هنوز من باید کنارش بخوابم و گوشمو بگیره تا خوابش ببره😅😅نماز خوندم،همسر و پسران برای نهار نیومدن و نهار موند برای شام،وچون دیروز حیاط وسرویس و حمام ودوتا روشوییا با آینه هاشون و آشپزخونه رو شسته بودم دیگه امروز بعد از ظهر کاری نداشتم ،نماز خوندم آقایون اومدن شام گذاشتم،ظرفا روشستم،شلغم گذاشتم،میوه گذاشتم،چای زنجبیلی برا گلو درد همسر دم کردم،داشتم کابینت چای و قهوه و اینا رو مرتب میکردم همسرم کاپوچینو دید گفت براش درست کردم،پسرم دیشب نبات خریده بود اونم تو ظرفش جا دادم،یه دور لباس پهن کردم یه دور دیگه دارم،الانم همزمان با نی نی سایت داشتم شعرای مهد دخترمو باهاش تمرین میکردم و فعلا تمام🤗بازم ببخشید که طولانی مینویسم 🤭❤️❤️

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ مدتیه یه کم حال و احوالم خوب نیست، هی پا میشم که باقدرت زندگی رو از ...

سلام دوستم

قبولیتون مبارک🌹 این قبولی میتونه یه دلیل خوب برای بهتر شدن حال و احوالتون باشه👌

ان شاءالله شنبه پرقدرت شروع کنین🥰

ما هم خوبیم  چرا غصه  نبینم ناراحتیت ♥♥از شنبه بیا گزارش بده تا بیوفتی ان شالله رو غلطک و ...

ممنون عزیزم

ان شاالله از شنبه میام

سلام دوستم قبولیتون مبارک🌹 این قبولی میتونه یه دلیل خوب برای بهتر شدن حال و احوالتون باشه👌 ان شا ...

ممنون رفیق

با خوندن گزارشاتون دوپینگ میکنم

سلام دوستای خوب من. شبتون بخیر
دیشب سرما خوردم و صبح خیلی حالم بود بنابراین سرکار نرفتم
🌿صبح همسر و دخترمو راهی کردم
🌱یه لیوان آب ولرم با یه قاشق سرکه سیب خوردم
☘زیر کتری روشن کردم و چای دم کردم
🌿آب نمک درست کردم و قرقره کردم
🌱دوباره دارو خوردم و سعی کردم بخوابم. آخه عادت ندارم صبح بخوابم
☘نزدیک 10 پاشدم چای و صبحانه خوردم
🌿سوپ بار گذاشتم
🌱ناهار پختم
☘و برای فردا ناهار هم مرغ درست کردم (چون احتمالا باید برم سرکار)
🌿حین آشپزی روی کابینت و کف آشپزخونه رو دستمال کشیدم
🌱جارو دستی کشیدم
☘هال و اتاق ها رو مرتب کردم که 10-15 دقیقه بیشتر طول نکشید
🌿نماز خوندم
🌱نشستم مطالعه کردن آخه فردا کارگاه داریم
☘نت گردی هم کردم که بیشتر همینجا رو چک کردم
🌿دوتا تماس تلفنی داشتم
🌱قبل اومدن همسر و بچم پنجره رو باز گذاشتم و اسپند دود کردم که محیط ضدعفونی شه
☘ناهار خوردیم
🌿دراز کشیدم. چون دارو میخورم همش خوابالودم ولی خوابم نبرد و تصمیم گرفتم تا دخترم خوابه برم حموم. یه حموم مجلسی 😅... در حد کیسه و سنگ پا🤦‍♀️
🌱یه کم با دخترم بازی کردم
☘نماز و قرآن سوره واقعه
🌿بعد کلی وقت گذاشتم تا موهامو کامل خشک و شونه کردم
🌱شام خوردیم
☘ظرفهای ناهار و شام همه رو باهم شستم
🌱گازو دوبار پاک کردم (در حد یه دستمال نم دار کشیدن)
☘و مرتب کردن نهایی
❤100 صلوات هدیه به روح یه شهید(نذر بود)❤
خدایا شکرت🙏🙏🙏
دوستون دارم. شب خوش

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...