2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست
[QUOTE=267450934]از نیروی پسران خونه و روز تعطیل برای شستن پتو ها استفاده کنید😉[/QUO خوب نمیشورن ا ...

من از نیروی کمکی استفاده میکنم  و نیروی همسر 

می تونی هر چند وقت به بار کمکی بگیری هم برا کمرت هم برا شستن وسیله های این چنینی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دختر من چهار سالشه روزی شونصد بار لباس عوض میکنه و هربار لباسارو میریزه تو اتاق که یا ست کنه یا چیزی ...

ای جان خدا حفظش کنه 💜💜💜

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من اینطور نوشتن با جزییات رو دوست دارم ،همچنین اینطور خوندن😄چون قشنگ میشه تصور کرد  ان شا ...

ول زیاد بلد نیستم

تا شبم بیشتر کارایی که در روز کردم یادم میره 😁

فقط امتحانتون😂 اتفاقا دیروز پسرم داشت از زبون دوستش تعریف میکرد که دانشگاه میره و الان که فصل امتح ...

من همسرم قبلا دانشگاه تدریس میکرد میگفت رئیس دانشگاه بهمون میگفت حتما حتما بچه ها قبول بشن 

تقلب نگیرین و....  

یه بار از یکی تقلب گرفته بود  رئیس دانشگاه ناراحت شد و ورقه امتحانی رو داد دست پسر دوباره 

همسرمم از اون سال دیگه نرفت،  😂😂 

گفت نمی تونم اینطوری کار کنم... 

من از نیروی کمکی استفاده میکنم  و نیروی همسر  می تونی هر چند وقت به بار کمکی بگیری هم برا ...

نیروی کمکی که همسرم اطمینان نمیکنه😐 نیروی خود همسر هم به غیر از تعمیرات ، اهل کار کردن تو خونه نیست ،البته خودش هم بدتر از من به خاطر کارش دیسک گردن داره 

نیروی کمکی که همسرم اطمینان نمیکنه😐 نیروی خود همسر هم به غیر از تعمیرات ، اهل کار کردن تو خونه نیست ...

پس هر چند وقت یه بار کمکی بگیر 

این قدر کارات سبک میشه کارای بزرگ بسپار بهش... 

ای جان خدا حفظش کنه 💜💜💜

ممنون زنده باشید❤️خدا پسرتونو حفظ کنه ان شاءالله🤲

دیشب برا داداشش حنا درست کردم که بزنم به میخچه پاش خودشم دید گفت برا منم بزن بعد که پاهاشو شستم از دیدن رنگ نارنجی پاهاش کلی ذوق کرد 😄😄

ممنون زنده باشید❤️خدا پسرتونو حفظ کنه ان شاءالله🤲 دیشب برا داداشش حنا درست کردم که بزنم به میخچه پ ...

😘😘😘😍😍😍 اسمش چیه این خانم کوچولوعه خوش ذوق؟ 

من همسرم قبلا دانشگاه تدریس میکرد میگفت رئیس دانشگاه بهمون میگفت حتما حتما بچه ها قبول بشن  تق ...

حق داشتن ولی حیف که دیگه نرفتن. به نظرم ارفاق کردن خوبه ولی نه در حدی که حق اونی که زحمت کشیده و درس خونده ضایع بشه

[QUOTE=267485435]😘😘😘😍😍😍 اسمش چیه این خانم کوچولوعه خوش ذوق؟ [/QUOTE 🥰🥰🥰 به قول خودش ...

خدا حفظش کنه 💜💋💋💋💋 از طرف من ببوسش