2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
اومدم گزارش بنویسم اما دیگه واقعا حسش نیست خونه رو هم در همین وضعیت میخوام ول کنم و بخوابم 😁 ...

خسته نباشید 💜💜💜💜💜

خوب شده ♥ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
قربون شما🥰🥰😍😍.  منم انقد دوسش داشتم بعد که ای بوکش رو خوندم تازه کتاب کاغذیشو سفارش دادم، ...

شما لطف داری زهرای قشنگممم ،خودت یه پا مادر نمونه ای عزیزم💖

خب  درمورد دغدغه های اینچنینی  دوزِ  در حد من ایییینقدر بالا  برای شما  نیاز نیست آخه  خوشگلم 💞

چون که پسرگلتون از اوله اول یه مامان فعال داشته  و  همینطور در جمع خانواده ی شلوغ و نسبتا پر رفت و آمد  رشد کرده و شخصیتش الهی شکر اونقدر مثل پسر من آسیب دیده نیستش الحمدلله ، جانِ دلم 💖

اما پسر من ، بیچاره  تا چشم باز کرده  یه مامان افسرده داشته  که هنوز خودشو نتونسته درمان کنه

و  بچم فقط هم تک و تنها  بزرگ شده   

چون کسی رو نداریم  حالا  هم رده ی خودمون  فقط دوتا خانواده ی  برادر همسرم بودن

تنها همبازی بچم  از شانس من  فقططط یه پسرعموی بی ادبش هست متاسفانه 😓  رفتار ها و اخلاقش  بشددت روی مخ منه 🤕

حالا جالبه دقیقا همین ایشون ،  یه داداش بزرگتر داره  که از بچگیش عاشقش بودم انقد که آقا و دوستداشتنی و باکمالاته  ولی از شانس من داداش کوچیکه که یسال از پسرم بزرگتره   و همبازی بچمه  زمین تا آسمون با اونیکی فرق میکنه و بی ادبه  😫😫😫

جالبه همش هم از بدو تولد دخترم ، دخترمو مال همون میدونن که من انقدر ازش منزجرم 😤😤 

ببینید جان من ؟ از الان چجور دغدغه ها که نمیندازن تو سر آدم ؟؟!! 

خلاصه طفلک پسرمو ،   سه سالش که بود  برای رفع مشکلات شخصیتیش که ناشی از تنها بودن و صدالبته افسردگیه اونموقع های بنده شکل گرفته بود   

میخاستم بزارم مهد 

که تنها راه درمانش  همین بود  و  دیگه  کاملا خوبه خوبش میکرد چون هنوز شخصیتش هم کاملا شکل نگرفته بود 

اما باز  از شانس بدم  دقیییقا  همونموقع که میخاستم ثبت نامش کنم 

کرونا اومد  و  همون هایی هم که مهد میرفتن  دیگه نباید میرفتن 😣

و اینگونه بود که بالاخره پسرم طفلک همونجوری شخصیتش شکل گرفت 😣

و به همین خاطر حالا مجبورم  هی به این در  و به اون در بزنم   که یکم قوی تر بشه  شخصیتش  

میگم درسته که سالهای طلاییش تا ۶ سالگی از دست رفت  ولی خب بالاخره هنوزم شاید بشه جبران کرد  یا حداقل یکم بهترش کرد 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. برنامه ی امروزم 

صبح پسرم دیر بیدارشد بنابراین خودم بردمش مدرسه.  پیاده برگشتم خونه 

سر راه رفتم نونوایی وسوپری و خرامان خرامان اومدم خونه و از هوا بسی لذت برم 

نون ها رو ریز کردم و گذاشتم فریزر و صبحونه خوردم و از الان 

چالش نخوابیدن صبح 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

نهار پسرم و برنج بپزم 

خواهرم و مامانم میان خونمون نهار با هم نهار بخوریم 

ظرفای نهار بشورم 

برم دنبال پسرم مدرسه 

آشپزخونه و پذیرایی رو برقی بکشم 

لباسا رو بشورم و پهن کنم 

اتاق خوابم رو برقی بکشم 

آشپزخونه طی کشی بشه 

با پسرم درس کار کنم 

شام درست کنم 

ظرفای شام بشورم 

آب پرتقال بگیرم 

ظرفای آب پرتقال رو بشورم 

گاز دستمال بشه 

سطل زباله خالی بشه 

داروها 

نمازا 

امگا تری پسرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اها اینو نگفتم  هیئت هفتگی که مربوط به مدرسه قبلی پارسا هست و گفته بودن هر هفته به طور مشارکتی ...

عزززیییزززممممم  🥰 چقد زحمت کشیدی آخه باسلیقه ی من 💖

قبول باشه نذرتون شهرزاد قشنگم   

آره واقعا ایده گرفتم 👌

من نهایتِ نذرم غذادادن به نیازمندان و بچه های کار هست 

باید برم یکم تو کار  نذر غذای روح  بلکه شخصیت بچمم  قوی تر شه 😅😄😄😄

خدا قوت فکر کردم خیاطی و بافتنی رو باهم شروع کردی!!! طرحت هم شیک و ساده س.👌

سلامت باشی 

اووووه از من از این توقع ها نداشته باش 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خسته نباشید 💜💜💜💜💜 خوب شده ♥ 

سلامت باشی 🌺

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عزززیییزززممممم  🥰 چقد زحمت کشیدی آخه باسلیقه ی من 💖 قبول باشه نذرتون شهرزاد قشنگم  &nb ...

ممنون مهربون 🌺

البته که نذری خوردنی هم کلی جذابه برای بچه ها، مخصوصا که به بچه های کار حواست هست 👌

حالا این وسط اینجوری هم تنوعه دیگه 

شما لطف داری زهرای قشنگممم ،خودت یه پا مادر نمونه ای عزیزم💖 خب  درمورد دغدغه های اینچنینی &nb ...

رومینا جون الان پسرت نباید پیش دبستانی بره؟

این نیز بگذرد...                                                       

چرا عزیزم 

میره این روزا  خداروشکر 

و مشکلش حااااادِ حاااد هم نیست  

اما خب بازم اگر  براش وقت نزاریم  دیگه حاااد میشه

واتفاقا  روز اول آشنایی با مربی ها که رفتیم  

دیدم به پسر من  یه معلم از این شخصیت های آروم افتاده 

درحالی که کلاس بغلی مربی شون از این شخصیت پرانرژی ها بود 

اینا که میگم  اون ذاتاً آروم بود  و این یکی ذاتاً پرانرژی 

دیدین ؟ تا  ذاتاً پرانرژی نباشی  هرچی به زووور سعی میکنی شاداب نشون بدی  و مثلا پرانرژی باشی   بازم مثل اونی که ذاتاً پرانرژیه  نمیشه که نمیییشه 

اومدم خونه انقدر از خدا خاهش کردم که زنگ میزنم  مدیرشون  درخاستمو  قبول کنه آخه  سفت و سخت گفته بودن امکان تعویض کلاسها نیست دیگه و خاهشا هیچکس درخاست نکنه !!

و سریع زنگ زدم به مدیرشون  با کلی عذرخواهی  وضعیت پسرم و    مجبوری افسردگی اونموقع های خودمو اینا رو براش توضیح دادم  و گفتم قطعا که اون مربی آرومه هم عالی هستن  اما پسرمن تو وضعیتیه که نیاز داره معلمش که ۹ ماه باهاشون سروکار داره   ذاتا یه شخصیت پرانرژی باشه 

و انقدر گفتم که بیچاره نتونه نه بیاره 😅😂

گفتم دانشگاه هم که بره  این محبتتون رو فراموش نمیکنم و همیشه دعاگوتون خواهم بود 

دیگه خلاصه بیچاره  خانم مدیر مجبور شد قبول کنه   که کلاس پسرمو همون روز اول مهد  عوض کنه 

و من خیییلی از بابت معلمش خوشحال شدم حداقل از این بابت خیالم راحت شد   

چرا عزیزم  میره این روزا  خداروشکر  و مشکلش حااااادِ حاااد هم نیست   اما خب ب ...

خیلی خوبه که پیش میره.

پسر کوچیکه من الان کلاس اولیه.

پیش هم نرفت، مهد هم مصادف شد با کرونا  و داستاناش.

این بچه همممش تو خونه بود.درسته برادرش بود و بازی میکردن ولی جای حضور تو جمع همسالان رو براش نمیگرفت.

بخاطر همین اوایل مدرسه من مشکل داشتم و گریه و آه و ....😉😁

اما الان تو دوستیابی یا ارتباط گیری خیلی بهتر شده.

حالا پسرتو از پسرمن ۱مرحله جلوتره که پیش میره.خودتم ماشالله حواست هست.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام و صبح به خیر. 

امروز کسالت دارم نمی دونم موقتی است یا پیش درآمد یه بیماری جدی تر. 

با مختصری تاخیر به سر کار رفتم و هنوز هم سر کار هستم. 

به هر طریقی هست دارم کارهام رو انجام می دم ولی خیلی خوابالوده! هستم. متاسفانه تا دیروقت هم باید سر کار باشم. 

ذهنم پر از افکار مختلف هست. دفتر یادداشتم هم کنارم نیست. توی دفترچه یادداشت گوشی ام فکرها رو می نویسم فعلا، تا تمرکزم روی کارها بیشتر بشه.

شما لطف داری زهرای قشنگممم ،خودت یه پا مادر نمونه ای عزیزم💖 خب  درمورد دغدغه های اینچنینی &nb ...

🥰🥰

پسرت مامان به این باحالی داره، مگه میشه از ارتباطاتش عقب بمونه.  

کرونا کلا روابط رو تحت تاثیر قرار داد،  منکر این قضیه نمیشه بشیم. ولی خب انشالله با وجود مامان قوی و پر انگیزه ای مثل شما قطعا به زودی پسر جون قووووی میشه🥰🥰🥰🥰