2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
خونه ی من خیلی کثیفه . لطفا یکی به من کمی انگیزه بده

منم حوصله خونه مو نداشتم ولی از وقتی میام اینجا گزارش کار میدم همش سعی میکنم همه کارایی که گفتم انجان بدم و مثل تعهد میمونه 

شماهم کم کم گزارش بدین و پیام بقیه رو بخونید تاثیرشو میبینید

منم حوصله خونه مو نداشتم ولی از وقتی میام اینجا گزارش کار میدم همش سعی میکنم همه کارایی که گفتم انجا ...

مریم جون قوی خسته نباشی از امتحانا

حالا یه برنامه بریز برای تمیز کردن و انجام ریزه کاریهای خونه قشنگت

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ی من خیلی کثیفه . لطف.ا یکی به من کمی انگیزه بده

برنامه بنویس

به قول زهرا تراکتوری از یه گوشه خونه شروع کن، جمع کن ، الان فقط ظاهرو جمع کن اعصابت آروم بشه بعد برو سراغ ریزه کاریها.

این نیز بگذرد...                                                       
مریم جون قوی خسته نباشی از امتحانا حالا یه برنامه بریز برای تمیز کردن و انجام ریزه کاریهای خونه قشن ...

اره ان شالله از فردا شروع میکنم با قدرت که تا شروع ترم جدید تموم شده باشه و خونه تکونی رو کم کم شروع کنم

یعنی الان دیگه نمی‌ترسید؟ چه خوب  من از این موارد خجالت زیاااااد دارم در رابطه با گربه😬

علت ترس تون چیه؟😅 من از اونجایی که نرمال نیستم،خودمو محکم پرت میکنم تو دل ترس هام😅

سلام دخترا😍

ادامه گزارش از ظهر تا الان من❤️

از سرکار رفتم باشگاه❤️قشنگ خودمو پوکوندم و اومدم😅

رفتم دوش❤️

به موهام و صورتم رسیدم❤️

روی دراور تمیز شد❤️

روی میز کارم تمیز شد❤️

میز سرکارم پوکیده از شلوغی،باید مرتبش کنم😝

میز تی وی هم مونده😝

ترشی بادمجونا رو هم باید جابه جا کنم😝

یسری وسیله دارم که برم تحویل بدم😝

خرما و گردو برا خودم اماده کردم❤️

ماشین ظرفشویی رو هم زدم که بشوره❤️

دیروز هویج پلو پختم و دمپختک،که هویج پلو و سالاد فصل تموم شد،دمپخت مونده برا امروز❤️

قیمه هم پختم،که فردا برا کنارش فقط پلو میپزم❤️

یه عالمه جوجه مزه دار کردم که احتمالا اونم یک وعده اش کبابی بشه و بقیه اش بره فریزر❤️

یه عالمه کپی و پرینت و طراحی هم دارم😝

پتو رو پهن کردم❤️

رخت چرکا رو ریختم ماشین❤️

گلم تاپیکتون عالیه 👌👌👌فقط یه خواهشی داشتم لطف میکنی برای هر هفته یه لیست غذایی هفتگی هم آماده کنی ...

ببین کی رژیم دکتر کرمانی و داره

غذاهاش خوبه 

اگه کسی داره بفرسته مال من پاک شده

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

گزارش امروز من 🍀🍀🍀

آماده کردن صبحونه و شستن ظرف ها 

مرتب کردن گلدون هام و رسیدگی به گل های خونه 

گردگیری و تمیز کردن مبل ها 

جارو برقی کشیدم و وسایل خونه رو کمی جابه جا  کردم تا از حالت یکنواختی خارج بشه 

مرتب کردن اتاق پسرم 

شستن آشپزخونه بعدش اذان شد و رفتم نماز خوندم بعد نماز نهار گذاشتم مرغ گذاشتم با برنج سالاد فصل درست کردم 

چایی و میوه آماده کردم که همسر گرامی میاد نوش جان کنه 

بعد از نهار ظرف های نهار شستم البته تو شستن ظرف ها همسرم و پسرم کمک میکنن 

بعد کمی استراحت کردم تا اذان مغرب نماز خوندم بعد از انجام عبادت یه دونه  لیبل طراحی کردم و فرستادم برای مشتری مورد نظر   شام آماده کردم پیتزا برای همسر و پسر خودم سالاد خوردم رژیم هستم  ظرف ها رو به کمک همدیگه شستیم وسایل شماره دوزی گذاشتم کنارم تا کمی سرگرم بشم 

از فردا با جدیت باید ورزش شروع کنم نزدیک یک ساله هر روز ورزش میکنم چند روزی حالم خوب نبود وقفه افتاد امروز خستگی نذاشت ورزش کنم 

فردا باید روبالشتی ها در بیارم بزارم ماشین تاشسته بشن همینطور ملافه ها الان هم دیگه کار خاصی ندارم شاید کمی شماره دوزی انجام بدم شبتون هم خوش 🥰

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

سلام. ساعت ۵ از سر کار برگشتم خونه. ناهار خوردم! و استراحت همزمان با نی نی سایت گردی ولی خستگی ام در نرفت. دیگه آماده شدم رفتم کافی میکس و یه کم هله هوله خریدم اومدم خونه. 

تا کارم رو شروع کردم ساعت ۷ شده بود.باید کلی تایپ و طراحی و... بابت گزارش کار آماده کنم و فردا تحویل بدم. احتمالا امشب باید بیدار بمونم متاسفانه.😩 

دعا کنید بتونم بیدار بمونم و کارم به بهترین شکل تموم بشه. همیشه با کافی میکس خیلی سرحال میشدم. ایندفعه مغازه ای که میرم یه مارک جدید فقط داشت که انگار خیلی روم اثر نذاشته.

سلام.  برنامه ی امروزم 

چالش نخوابیدن صبح ✅

ظرفای دیروز بشورم ✅ یک ساعت و نیم طول کشید 

ظرفای ابچکون جمع بشه ✅ سه دور پر شد و خالی، شد 

آشپزخونه مرتب بشه ✅

پذیرایی  مرتب بشه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

پله ها جارو و دستمال بشه ✅❌

پذیرایی و آشپزخونه برقی کشیده بشه ✅

اتاق خوابم برقی کشیده بشه ✅

همه جا تی کشی بشه ✅

برم دنبال پسرم مدرسه ✅

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

نمازا اول وقت✅

داروها خورده بشه ✅

نهار درست کنم ✅

ظرفای نهاری که درست کردم بشورم ✅

مامانم بیاد با هم نهار بخوریم جمع بشه و ظرفاش شسته بشه ✅ مامانم نهار نیومده خودمون با پسرم خوردیم 

لباسا شسته بشه و پهن بشه ✅

شام درست کنم ✅

ظرفای شام شسته بشه ✅

لوبیا بخیسونم ✅

وسایل خورشت کرفس رو از فریزر بیارم بیرون ظهر ✅

و شب بار بزارم تا صبح قشنگ جا بیوفته ❌برای فردا نهار موند موکول شد به پس فردا 

دوباره مواد گذاشتم فریزر 

جانبی 

خالم اومد خونمون دو ساعت بود براش چایی اینا آوردم، حرف زدیم و رفت بیمارستان نوبت داشت اخه خونمون رو برو بیمارستانه 

رفتم سه ساعت پیش بابام نشستم بیمارستان،  با هم گپ زدیم 

با پسرم عصری درس کار کردم  نگم که حفظیجاتش داغونه  ،  مغز درد شدم. 

گاز تمیز کردم 

نیم ساعت کتاب خوندم 

سرخکن شستم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }