2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043593 بازدید | 88179 پست
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء🤲 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹 به امید شفای عاجل ...

ممنونم 💜💜💜

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام به همه 

من دیشب بعد از اینکه از خواب پاشدم سر درد میگرنی بدی گرفتم که هیچ جوره قصد خوب شدن نداره 

دیشب فقط تونستم ظرف های شام رو بشورم و بس 

امروزم اوضاعم بدتر از دیروز نصف کتابمم مونده 

تنها کاری که بتونم بکنم درس خونده🥴

سینک ظرف کثیف نمونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه  من دیشب بعد از اینکه از خواب پاشدم سر درد میگرنی بدی گرفتم که هیچ جوره قصد خوب شد ...

ان شالله که زودتر خوب بشی 

خوابیدن تو اتاق تاریک فکر کنم کمکت کنه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مرررررسی زهرای قشنگمممم  دقیقا همین موقع ها بود دخملم بدنیا اومد 🥺🥺 حالا تاتی میکنه شیطونک خ ...

سلام رومینا جان تولدت چسبونک خانوم فسقلی مبارک باشه ، .انشاءالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و عاقبت بخیر بشه .

عزیزم😍 همه کارا رو انجام میدما😅 منتها دقیقا جنازه ام میرسه خونه😅 لانچ کردن شغل های جدید توی شر ...

عززیززممم 🥰 خسته نباشی قشنگم 

حق با شماست  ،سرمایه ، جسم  وتن     و همچنین اعصاب پووولادین میخواد !!! 🥵

موفق باشید عزیزم  قطعا که شما با اراده ی قوی تون تمام موانع رو کنار خواهید زد 💪

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام رومینا جان تولدت چسبونک خانوم فسقلی مبارک باشه ، .انشاءالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و عاقب ...

سلااااممم زهراجووون کجایی خواهر ؟ خووووبی ؟ 

مررررسی از تبریک قشنگت  عشق جااان 💖

دو سه ساعت پیش داشتم موقع جمع کردن سفره   تو ذهنم بهت پیام میدادم  که  کجایی ؟؟ نیستی 😂😂😂

میخاستم اولین فرصت اومدم سراغ گوشی  

سراغتو بگیرم  ولی ظاهرا  همون پیام ذهنیمو دریافت کردی مثل اینکه !!! خخخخ🤣🤣🤣

خب دوستای گلممم 

گزارش بنده  دیروز که کارهای روتین بوده به اضافه ی یه کووه لباس شستن  به اضافه ی یه دور هم لباس دستی 

شام و ناهار پزی و تکالیف پسرم و جواب تلفن ها بمناسبت تفلد دخمل   و مقداری مطالعه ، کتاب شرمنده نباش دختر رو تااازه استارتیدم دارم میخونم  

اما هربار رفتم سر ظرفشویی بدلایلی  موفق نشدم ظرفا رو تموم کنم  یا دخترم گریون بهم میچسبید یا همسرم میومد کار داشت یا ...   خلاصه چندین و چند بار رفتم سراغشون اما چون هی هم ظرف کثیف دوباره  تولید میشد بالاخره ظرف های روی مخ  همچنان موندن  

اما امروز واقعا فکر نمیکردم  همچنان موفق نشم تا الان سینکو خالی کنم 😢

البته اینم بگم چندین بار  از دیروز غذا و چیزمیز   پختم خب !!! 

پوووففففف 

الان دیگه خیلی کلافه بودم  همسرم هم شانساً  زودتر اومدن  منم برای فک کنم اولین بار دختر جان  رو با  همسرو پسرم  فرستادم  یه یه ساعتی  فقطططط برن 🤯 منزل مادرهمسر !!! 

وقتی رفتن بعد سالها فک کنم یه ۱۵ دقیقه ای ریلکس کردم 

ذهنم آروم شد 

حاالا برم  یه ویس استاد همیز بزارم و شروع کنم به سابیدن ظرفا 

برای تولد دخترمم همون شب چله یه کیک بردیم تو جمع خانواده ی همسر که همه بودن  و فیصله پیدا کرد  گرچه دلم رو راضی نکرد 🤔

سلام شبتون بخیر دوستان اول گزارشمو بدم بعد برم پیامای شما عزیزان رو هم بخونم  امروز طبق روال ...

خدا قوت نگین جان ، منم چند ساله میگم این ذکر رو و چقدر پر روزی شدم ، خداروشکر که مفید بوده و پر روزی باشین ان شاءالله😍😍

سلااااممم زهراجووون کجایی خواهر ؟ خووووبی ؟  مررررسی از تبریک قشنگت  عشق جااان 💖 دو ...

سلام به روی ماهت 

بخدا انقدر شلوغم‌‌وقت نمیکنم گزارش بدم و انقدرم دلم برا گزارش دادن تنگ شده که نگو ،دو سه بارم نوشتم و بیهوش شدم فکر کنم کمال همنشین اثر کرده 😂و پسر کوچولو منم مثل دختر گلت چسبونک شده و حتی بغل باباش هم نمیره 😭🥲 و زهرا بانووووووو مونده و یک دنیا کار 😬🤕 

😂😂😂😂  ای جااانمم  💖 قربونش برم 😄 ایولا بهش 😂😂 ازش رمز موفقیتشو بپرس  بما هم ...

سلامت باشین😍. 

انشالله پسر دوست داشتنیت تو این چالش بزرگ چیزهای زیادی یاد بگیره😍😍

چشم اولین فرصت مقتضی عکسشونو میگیرم🥰

🌹🥰 اللهی آمین🤲 ممنونم از احوال پرسیت😘هنوز درد دارم تقریبا دردم همیشگی شده ، بین کارا به خودم ا ...

انشالله به زودی رفع بشه. 

کاش سبک زندگی هامون بهتر بود انقدر همگی کمر درد نبودیم🙃. 

منم از کوپنم بیشتر کار میکنم کمر درد میشم

@Rana24    

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

سلام دوستان 🍀🍀🍀

گزارش امروز از صبح که بلند شدم صبحونه آماده کردم کلی کار خونه داشتم ولی باید میرفتم دیدن دوستم تا بعد از اذان ظهر حرم آقا امام رضا بودم دیگه برای نهار هم اشترودل تهیه کردم با خودم آوردم خونه بعدش هم از خستگی خوابم برد تا اذان مغرب نماز خوندم و الان هم اینجا تا آخر شب هم کار زیادی انجام نمی‌دم فقط شام و شستن ظرف ها آن شا الله فردا تمیز کاری اساسی دارم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒