2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
همون آب ماست رو بدون اضافه کردن چیزی میزارم روی گاز انقدر بجوشه تا به غلظت دلخواهم برسه ، اول زیرش ز ...

ممنون بابت راهنماییتون😘منم چیزی اضافه نکردم فکر کنم فقط همون نمک ولی اصلا طعمش جالب نشد نمیدونم چرا 🤔شانس اوردم کم بود😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اما  یه حمد  و یه صلوات دسته جمعی  برای شفای همسر پاییز جون  و آرامش دلشون &nb ...

اللهم‌صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹حمد خوانده شد✅به امید شفای عاجل برای همه بیمارا ان شاءالله🤲

سلام روزتون بخیر

منم تا الان:

مهمونام دیشب موندن صبح براشون صبونه اماده کردم ،کمرم همچنان درد میکرد دیگه خواهر شوهر دستش درد نکنه هم رختخوابا رو جمع کرد هم ظرفا روشست و رفت.

ماهیا رو پاک کردم یه مقدارو شستم خوابوندم تو مواد برا نهار بقیه هم فریز شد،گلم کلم بخارپزشده ها هم بسته بندی و فریز شد،ترشی گل کلم درست شد،از اول ترشی داشتم ریختم تو شیشه های کوچیک ،و ظرفای جمع شده شسته شد،سرکه ریخت رو سرامیک دستمال کشیدم ،یخچالا رو مرتب کردم و یکیشو دستمال کشیدم،غذاهای تو یخچالو جابجا کردم و باز ظرف شستم،یه کابینت مرتب کردم ،شیشه های اب رو شستم و پرکردم،ابچکون دو سه دور خالی شد الانم به خاطر درد پا و کمر اومدم استراحت تا دور بعدی ...

خوش باشید ان شاءالله🌹🌹🌹

و اما سلام آخر شبی و بی وقت منو پذیرا باشید ببخشید دیر وقت میام  امروز با یکی از قلها و پسر کو ...

خداقوت من که با خوندن این همه کاری که کردین کمردرد گرفتم چه برسه به خودتون 

خسته نباشین👏👏👏

خدای من ! 😄😄😄 چه کمال گرا  تو کمال گرا‌ یی !!! 😃👌 چه شووود ؟؟!!   چه خوب که ...

من اذیت میشم و بقیه رو هم تراپی میکنم😅و سعی دارم اونا هم درمان شن😅از تغییر پدر و مادرا دست شستم،حداقل ژن های معیوبو به نسل بعد ندیم😅دارم رو این کار میکنم😅😆

سلام به همه 

من دو روزه نخوابیدم و کلا منگ میزنم همش میترسم بچم تو خواب بالا بیاره خدایی نکرده من نفهمم یکمم تب داشت کلا تو ۴۸ ساعت شاید ۵ یا ۶ سواعت خوابیدم 

صبح به زور یکم دور خونه رو جمع کردم 

همسرمم دیشب گفته بود یه احساسی تو گلوش داره برای اون سوپ گذاشتم و دم نوش سرما خوردگی اماده کردم 

لباس های نی نی رو انداختم ماشین 

ظرف ها رو شستم 

مامانم اومد یک ساعت پیشم نشست 

همسرمم به زور فرستادم دکتر سریع تر خوب شه که خدایی نکرده نی نی ازش نگیره

تاشب شام میخوام کته گوجه بزارم 

حداقل ۱۰ صفحه درس بخونم هرچند که انقد خوابم میاد تو مخم نمیره 

دارو های نی نی رو بدم 

لباس هاشو پهن کنم 

دیگه کاری نمیکنم چون توانشو ندارم 

دعا کنید تا شب تب نکنه که جرئت کنم امشب یکم بخوابم

سلام به همه  من دو روزه نخوابیدم و کلا منگ میزنم همش میترسم بچم تو خواب بالا بیاره خدایی نکرده ...

عزیزم اگر به پهلو بخوابونیش  بالا هم بیاره  بی خطره دیگه  

گرچه درک تون میکنم   نگرانید که بازم غلط بزنه و خطرناک باشه 

ان شاءالله که تب نمیکنه عزیزم

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
ان شاءالله که بهترین نتیجه رو بگیرید و موفق باشید🤲🤲

ان شاءالله 🤲ممنون ازتون زنده باشید😘🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞