2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043663 بازدید | 88179 پست

سلام یلداتون مبارک😍😍🌹🌹. 

امروز صبح علی جون رو سپردم به سرویس و نشستم پای لپتاپ

یه اپیزود نگاه کردم و یکم تلاش کردم تا مشکلی که دیروز تو سامانه بود رو. حل کنم و بالخره موفق شدم😍.  مهدی جون بیدار شد صبحانه ش رو. دادم(خودم روزه گرفتم). 

دیشب اتاق خودم بعد از خیاطی تمیز نشده بود،  رفتم سراغ اتاق و حسابی تمیزش کردم و بساط خیاطی رو کلا جمع کردم تا اطلاع ثانوی. 

بقیه خونه رو هم کرتب کردم و جارو دستی کشیدم

ظرف شستم

نخار پسرا رو اماده کردم

نشستم پای لپتاپ ولی مهدی نمیذاشت تمرکز کنم نهایتا تونستم یه اپیزود دیگه هم ببینم

علی جون اومد و نخار پسرا رو دادم

نمازمم خوندم

یکم دیگه پای لپتاپ نشستم ولی انقدر پسرا شیطونی میکردن و سوال میپرسیدن خیلی تمرکز نداشتم و بالخره تصمیم گرفتیم بخوابیم. 

وقتی بیدار شدم اذان داده بودن،  سریع سفره افطار رو. پهن کردم و افطار کردم نمازمم خوندم

همسرم اومد خسته بود قرار شد یکم بخوابه بعد حاضر شیم بریم خونه پدرشون. 

من یه دمنوش برای خودم اماده کردم و نشستم بازم پای لپتاپ،  پسرا یکی پس از دیگری بیدار شدن و شیطنتشون بازم شروع شد. 

همسرم بیدار شد و حاضر شدیم رفتیم مهمونی. 

برگشتنی از بیرون شام گرفتیم. 

شام خوردیم و من رفتم رو. دور تند

تمام خونه رو که پسرا ترکونده بودن مرتب کردم وسایل رو سرجاش گذاشتم، جارو کشیذم و تمیز شد

اویشن برای همه دم کردم و خوردیم

لباس خشکا تا شدن رفتن کمد

چمدون رو برای فردا اماده کردم لباسای مهمونی و لباسای راحتی گذاشتم، البته که یسری لوازم تا لحظه اخر نمیتونستن منتقل بشن چمدون واسه همین تکمیل نشد

پسرا رو بردم حمام

لباس دستی شستم انداختم ماشین و خودمم دوش گرفتم. 

لباسها رو اتو زدم. 

الانم منتظرم ماشین کارش تموم شه لباسها رو. پهن کنم و بخوابم

فردا روز شلوغیه

صبح همسرم مرخصی گرفته باید بریم محضر،  اداره بیمه بعدش برگردیم خونه نهار بخوریم همسرم دو ساعتی حوالی ظهر باید بره سرکار

بعد که برگشت انشالله راه بیفتیم

سلام امروز من خیلی بد شروع شد😓 ساعت ۳ نصف شب پسرم یه عالمه بالا اورد دیگه من نخوابیدم تا ۶ که دیدم ...

اوه خدای من ! 

عزززیزززممم   امیدوارم تا الان خوب شده باشه فسقلی 

یه سلللاممم گرررررم به دوستای قشنگمممم  

یلداتون مبارک عشقااااا❤🍉❤🍉❤🍉

تن و جسم و روح تون هممممیشه سالم و پرررر از انرژی ؛   چه تو سرپاییینی های زندگی  چه تو سربالایی ها    امیدوارم همییییشه دیدتون  به اطراف  زیبا باشه  و گرما بخش زندگی هاتون  بمونید تو ثانیه به ثانیه ی عمرتون 

🍬🍉🍬🍉🍬🍉🍬🍉🍬🍉🍬🍉

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خوشگل خانوما و هنرمندانی پیج من مدت طولانی نبودم هفته های آخر بارداری هستم و حسابی درب و ...

بابا دیگه خداییش  برای ما خانم ها  فقط همین روزهای بارداریه که می تونیم بدون عذاب وجدان یه کوچولو  به خودمون  استراحت بدیم 

یکمم به خودتون مرخصی بدین توراهی دارانِ خوشگلم 

با بدنیا اومدن نی نی این استراحتا  به نحو احسن  جبران خواهد شد   پس یکم بیخیال تر باشید  حالا که میشه

یه نمه بی عذاب وجدان استراحت کنید بابا 

کارها رو بسپرید به همسر  اگه خودشون نمیتونن   کمکی 😉

آفرین به @رومینا20    و @sh_saadat     زرنگ بانوان امروز تاپیک. 🫖☕ ☕🫖 ...

مررررسی حدیث قشنگمممم  

باور میکنی پستت چقد چسبید ؟؟ مدتهااااا بود مورد تشویق قرار نگرفته بودم 

ممنون از حس قشنگی که بهم دادی 💖 

ممنون  شاید باورت نشه اما تو خونه که فرصت نشد جای بخورم، هیئت هم رفتیم مسئول پذیرایی بچه ها هس ...

اوه شهرزاد جوووونمممم بیا بغلممم پس حسابی دهنت کف کرده 🥴🥴  

نه من حدود ساعت چهار  یه لیوان گنده  از چای ظهر  برای خودم ریختم  تا دوباره انرژی بگیرم برای آماده شدن یلدا 

باچای که انرژی گرفتم   کلاه دخترمو دوختم  

پسرمو آماده کردم فرستادم بیرون با پدرش 

مسواک و وضو ی  قبل بیرون 

تر تمیز نمودن دخترم 

آماده کردنش 

اتوی جزیی بخشی از مانتو  و روسری خودم 

برداشتن وسایل مورد نیاز بچها و خودم 

و بالاخره پوشیدن خودم 

و رفتیم الهی شکر که خوب بود 

ان شاءالله تا سالیان سااال همه در کنار عزیزانشون سالم و خوش باشن

و اممممااا  خواهرای گلممم 

بنده باید به یاری خدا  فردا  صبح ساعت های نه و نیم ده   بیام بگم  که حمامِ اختتامیه ی پِریِ بی تربیتم !!!  و حمام گل دخترم   انجام شده 

به اضافه ی یکی دوصفحه کاتاب !!

نه خداییش منظوری نداشتم  آخه ورود  ده ها نفر طی یکی دوروز  به این تاپیک واقعا بی ساب ...

بله میدونم منظوری نداشتین همون موقع هم تو پستهای بعدیتون گفتین منظوری ندارین ،من ایشونو یادم نمیاد ولی ان شاءالله که نیومدنشون به این خاطر نباشه

سلام دخترا😅 من دو شیفت سرکارم😅 هنوز نرفتم خونه😅 هم چنان کلینیک ام😅 و احتمالا یلدا بی یلدا😅 ...

آوییییین جووووون  ،آوییین جووون ، آویییین جووون  بیا بغلمممم  😄💞

منو نمیزنین  اگه بگم ......" حالت رو خریدارممم 🤗" 

بشدت براتون خوشحالم که تو مسیر هدفتون هستین عزیزمم 

ان شاءالله مسیرتون راااحت باشه عزیزم و شمارو به همون  مقصد دلچسبِ مدنظرتون و بلکه فراتر از اون برسووونه 💖

فقط حداقل درمورد باشگاه انقدر اذیت نکنید خودتونو عشششق جان 💖