2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043790 بازدید | 88183 پست
اخه شیر میدم دلم نمیومد ولی اخرش راهی نداشتم

به شما میگن  یک مادر واقعی 👌👏👏 

من بشخصه  تا حالا هیچکدوم از این حس هایی که شما میگین رو نداشتم 

مثلا برای ردّ کشِ پوشک  روی ران پسرم فقط متاثر شدم و نهایتا سایز پوشکش رو بزرگتر گرفتم 

برای دخترم که دیگه در بی رحمی پوست کلفت تر شدم  همون متاثر هم نشدم تا حالا 🤦‍♀️🤦‍♀️

اما شما باز میزارید بچه رو  بهمین خاطر 🤔  قابل تحسین و تقدیره این کارتون 

و سر درد شدید  رو تحمل میکنید  که قرص وارد شیرتون نشه ؟؟!  جلل خالق!!!   ایولا دارید بابا 

حتما در مورد هرچیزی رو هم هرجایی نخوردن  (بخاطر توجه به حرام و حلالی )  همینقدر  حساس هستید 🤔

گرچه همه ی توصیه ها معمولا  مبتنی بر اینه که  مادر کااااافی باشیم  و تا این حد از خودمون  نزنیم  برای بچها   

امممما  

اممممممااااا 

من خیلی مشتاقم گزارش های ۲۵ سال آینده تون رو هم بخونم😊

چون قطع به یقین خط به خطش سرشار از سربلندی های فرزندتونه ان شاءالله 🥰

جسارتاً می تونم بپرسم چند سالتونه ؟

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

من فعلا برم سراغ کوه ظرفم دوستان  

البته از کوه هم گذرونده  

کل آشپزخونه در داغون ترین اوضاع ممکنه 

بچه ها هم که مریض 

یکی می تَبه 

یکی می سُرفه 

منم یه دستم به این 

یه دستم به اون یکی 🥴

پاهامم یکی در آشپزخونه 

یکی تو حال و اتاق  

و  گاهی هم مطب دکتر 

درست کردن انواع و اقسام سوپ و دمنوش و آبمیوه و شلغم و فرنی حریره بادوم 

وَ  🙈    لطفا خونسردی تونو حفظ کنین  تا جمله ی بعدی مو بگم :

قاشق هام دووووباره  کلهم اجمعین کثیفن 😁😝

آخه تندتند هی دارو میدم باهاشون  همون لحظه هم شرایط شستنش نیست مثلا نی نی گریه میکنه 

غاذا ماذا  خوردن هم که هست 

فوری تموم میشن دیگه !!! 😆😅

البته دوستان میدونن مینیمالم و تعداداشون کمه خب !! 

اممما فک کنم امسال   تا عید  من درگیر همین لکه گیری و چیدن قاشق هامم 🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون قشنگ خب امروز وقتی رسیدم خونه نهار خوردیم، مهدی ازذقبلش خواب بود و همینکه میخواستیم م ...

زهراجونممم دوستِ دوستداشتنیِ من 

تولد پسر قشنگتون علی جون رو بهت  تبریک میگم 

ان شاءالله همیشه شاهد خوشبختی و بالندگیش باشید عزیزم 

ان شاءالله که جشنش هم عااالی پیش میره جان دل 🥰

سلام شبتون قشنگ خب امروز وقتی رسیدم خونه نهار خوردیم، مهدی ازذقبلش خواب بود و همینکه میخواستیم م ...

خدا قوت

اگه میشه کارهای اداربت رو دو بخش  کن سبک بشه، با آماده سازی مقدمات تولد، کلی کار داری

این نیز بگذرد...                                                       
زهراجونممم دوستِ دوستداشتنیِ من  تولد پسر قشنگتون علی جون رو بهت  تبریک میگم  ان شا ...

ممنووووونم رومینا جون مهربونم🥰🥰🥰. 

انشالله کوچولوهای قشنگت زودی رو به راه بشن. 

راستی میشه بیخیال لکه های قاشق ها بشی😁😁😁.  باور کن قاشقها خودشونم راضی نیستن تو با این زمان کم بشینی برقشون بندازی،  تو دلشون میگن کاش رومینا بره یکم استراحت کنه، ما که قراره دو ساعت دیگه باز کثیف بشیم، لکه هامون چه اهمیت داره😎🙄

خدا قوت اگه میشه کارهای اداربت رو دو بخش  کن سبک بشه، با آماده سازی مقدمات تولد، کلی کار داری

ممنوووونم که به فکر من بودی حدیث جونم🥰🥰. 

راستش همشون ضروری هستن

بیمه باید در اسرع وقت پیگیری بشه وگرنه زمانش میگذره. 

کارتمم دیگه کلافه م کرده، هر جا میخوام حساب کنم مجبورم زنگ بزنم همسرم براشون کارت به کارت کنه. 

پاسپورت هم خب طول میکشه تا بیاد و من و. پسرا باید رضایت نامه محضری براش داشته باشیم و خب تایمی که همسرک در نظر گرفته برای سفر خیلی دور نیست. 

البته که شب مهمون مداریم فقط خودمونیم ولی به هر حال ذهن من با این موضوع کنار نمیاد بااااید همه جا مرتب باشه و جشن کامل برگزار بشه. 

و نقطه عطف ماجرا اینکه فایزه هنوز نیومده و من کماکان منتظرم برم به کارام برسم😎😁. 

ولی هر جا فکر کردم داره زیادی طول میکشه برمیگردمدخونه و بقیه شو میذارم برای فردا انشالله🥰🥰🥰

چقدر گزارشهای شما پرشوروحال و دلنشین هست. خدا حفظ کنه بچه های عزیزتون رو. از خوندن گزارشتون قشنگ میت ...

ممنونم لطف دارید 🌺

منم از خوندن گزارش‌های بقیه واقعا انرژی میگیرم 

سعی میکنم بیشتر بیام 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
زهراجونممم دوستِ دوستداشتنیِ من  تولد پسر قشنگتون علی جون رو بهت  تبریک میگم  ان شا ...

رومینا جان انشاءالله زودتر گل پسر و گل دخترت خوب بشن ‌عزیزم .

رومینا گلی یادت باشه این روزها هم میگذره ، 

@zahra009‍ ‍  زهراجان تولد گل پسر مبااااارک باشه ، همیشه به جشن و شادی ، ان شاءالله امروزت به بهترین شکل ممکن رقم بخوره .

به شما میگن  یک مادر واقعی 👌👏👏  من بشخصه  تا حالا هیچکدوم از این حس هایی که شما م ...

خیلی لطف داری عزیزم 

همه ی مامانا تا حد توانشون بیشترین تلاش رو برای بچه شون میکنن مسلما شماخم شکست نفسی میکنی

نی نی من چون زود به دنیا اومد کلی سختی و مریضی کشیده برای همین یکم حساس ترم روش 

رومینا جان انشاءالله زودتر گل پسر و گل دخترت خوب بشن ‌عزیزم . رومینا گلی یادت باشه این روزها هم میگ ...

مرسیییی زهرای قشنگم🥰🥰🥰🥰

انشالله بچه های دوست داشتنیت عاقبت بخیر بشن🥰🌻🌻😍

سلام از ظهر تولد😁🥰. 

صبح میخواستم برم دنبال کارای اداریم،  دیدم اقای همسر یادش رفته ماشین رو برام بزاره🙄😐.  فقط اداره بیمه که نزدیک خونه بود رفتم گفت باید بری اداره کار که سمت دیگه شهر هست، منم دیگه قیدشو زدم گفتم باشه شنبه میرم. 

رفتم سوپری یسری وسایل برای کیک خریدم و. برگشتم خونه. 

شروع کردم تمیز کردن خونه،  پسرا رو سپردم به فایزه اول تراس رو خالی کردم و حسابی تمیزش کردم

بعدش جلو درب ورودی و جا کفشی و اون قسمت رو حسابی تمیز کردم.  بعدش کمد دیپاری رو خالی کردم و پاکسازی شد و برنجها جاشون گرم بود فرستادمشون برن تراس، و دوباره کمد رو چیدم،  کمد یه نفسی کشید😁🙄. 

بعدش کشوهای زیر میز تی وی رو ریختم بیرون تمیز کردم دوباره چیدم، خروجی هاشون رو هم خارج کردم. 

سرامیکا دستمال کشیده شد،  همه خونه رو. جارو زدم

یه پتو انداختم ماشین

یسری لباس شستم باید پهن بشه

پسرا رو حمام بردم

فایزه زحمت نهار رو کشید و کلی این وسط با بچه ها بازی کرد که اجازه بدن من کارا رو. انجام بدم. 

اشپزخونه هم مرتب شد ولی داخل کابینتها و یخچال موند،  بقیه سطوح و گاز کاملا تمیز شد. 

نهار خوردیم و فایزه رفت

یه ساعتی بخوابم

بعدش باید کیک درست کنم و خمیر پیتزا درست کنم

هنوز کادوهای علی جون رو کادو نکردم. 

فعلا لباسهای داخل ماشین رو. پهن کنم بعدش میخوابم

سلام از ظهر تولد😁🥰.  صبح میخواستم برم دنبال کارای اداریم،  دیدم اقای همسر یادش رفته ماش ...

سلام زهرا جون😍😘❤️

تولد گل پسر علی کوچولو رو تبریک میگم 🎉🎈

انشالله مسیر زندگیش پر از موفقیت و همیشه قدرتمند و همراه با عشق شما خانواده عزیزش هدایت بشه 🎉🛍🎁🎈🎂

صادق تر از هدایت
سلام زهرا جون😍😘❤️ تولد گل پسر علی کوچولو رو تبریک میگم 🎉🎈 انشالله مسیر زندگیش پر از موفقیت و ه ...

مرسیییییی عزیز دلم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ممنون از تبریکت🌻🌻، انشالله بهترینها تو مسیر خودت و خانوادت قرار بگیره