2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043817 بازدید | 88183 پست
نمیدونم عزیزم هوا که مثل همیشه س ولی خب مهدی تب هم داره امیدوارم هر چی هست خیلی طولانی نشه الان ...

بچه طفلک

تب اذیت کنندس.

ان شالله زود زود خوب بشه

این نیز بگذرد...                                                       

سلام. صبحتون بخیروخوشگلی😊

شنبه: 

شب قبل مشغول کتاب خوندن شدیم مرتب کردن همگانی خونه انجام نشد، صبح بلند شدم نمازودعاواسپند. رسیدگی به خودم. اماده کردن چای و چاشت.زعفرون دم کردم. از فرناز ساداتم درس پرسیدم(اخر هرماه از کل درسهاش امتحان داره😥و متاسفانه من یه مادر کمالگرا هستم که نمیتونم رهاش کنم به حال خودش اینقدر ازش میپرسم تا مطمئن شم بهترین نمره رو میگیره) بدرقه همسرجان و فرناز ساداتم انجام شد. وسیله های داخل هال  که اکثرا هنرهای فرگل ساداتم بود منتقل شدن سرجاشون. هال و اشپزخونه و راهرو نپتون کشیدم. سرامیکها جارو دستی و دستمال کشی شد. واسه ناهار ماش گذاشتم بپزه. اب جوشوندم داخل شیشه ریختم گذاشتم یخچال. دیگه کمر دردی که از دیشب همراهم بود شدید شد و ترسیدم به خودم استراحت دادم. کنار فرگل ساداتم دراز کشیدم فضای مجازی چرخیدم، چند صفحه کتاب خوندم. همسایمون اش نذری اورد منم سریع گاز رو خاموش کردم😁فرگل ساداتم بیدار شد صبحونه دادم خودم میلم نکشید.اشپزخونه مرتب شد.. رفتیم خونه ی مامانم تا ساعت یک. اونجا گندم پاک کردم نمازودعا. حساب کتاب کردیم با مامانم و من طلبکار شدم و خوشحال از این پولی که یادم نبود و حالا داشتمش🤪اومدیم خونه با فرگل ساداتم بازی کردم رفتیم دنبال فرناز ساداتم. بنزین زدیمـ. ناهار صرف شد و اشپزخونه به فرناز ساداتم سپرده شد. زنگ زدم به دکترم جواب نداد. کنار فرگل سادات خوابیدم با صدای اذان گوشی بیدار شدم😱نماز ودعا با گل دخترون. چای و عصرونه اماده کردم. کمر درد ول کن نبود قید شام درست کردن زدم بسکه دردم شدید بود. با فرناز ساداتم ریاضی کار کردم. همسرجان اومدن چای و عصرونه براشون بردمـ. تصمیم گرفتیم شام نون و پنیر و گردو و ماست چکیده بخوریم. شام صرف شد اشپزخونه با کمک همسرجان مرتب شد. جیران دیدیم. خونه مرتب شد با کمک همگانی. مسواک. کتابخوانی و خواب واقعی زودهنگام و دلچسب🤭

امروز شکر خدا حالم بهتره باید جبران کم کاری دیروز رو بکنم و عصر حتما برم پیش دکترم. لطفا برام دعا کنید گل دخترم به سلامتی و به وقت دنیا بیاد اینقدر فعالیت دارم و مجبور میشم گاهی فرگل ساداتم رو بغل بگیرم که گاهی واقعا میترسم از این دردهای زودهنگام  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  ظهر تون بخیر  ان شاء الله خوب و شاد باشید  گفتم دیگه خیلی نبودم دلتون تنگ می ...

چقدر گزارشهای شما پرشوروحال و دلنشین هست. خدا حفظ کنه بچه های عزیزتون رو. از خوندن گزارشتون قشنگ میتونم گرم و زنده بودن محیط خونتون رو حس کنم😍بیشتر گزارش بدید لطفا🌹

سلام عزیزم بخش خصوصی شاغلم.  البته فعلا😁. دارم زمینه کاریمو تغییر میدم و به زودی تو حیطه دیگه ...

انشاء الله در همه دوران وهر کجای دیگر شاغل میشوی موفق وموید باشید واقعا" شما باعث افتخار هستید که  اینقدر تو امور منزل و کار بیرون وخدمت به جامعه توانمند وباانگیزه هستید سایه ات مستدام باشد بر سر بچه های گلت که انشاء الله مثل مادرشون وظیفه شناس تربیت شوند

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
ببخشید ی سوال داشتم از خیاطی شلوار اینکه مچ شلوار رو تو آموزش ب ما گفتن  به اندازه نصف دور مچ و ...

سلام عزیزم

من خودم دو سه بار دوختم و باز کردم تا اندازه ای که دوس دلشتم دراومد، اصلش اینه که یقه و پایین لباس رو حدودا ۱٠ سانت کشبافش رو کمتر بگیری

دور مچ دست و پا رو هم کلا با متر خودت اندازه ای که دوست داری رو بگیری(ینی به پاچه شلوارت ربطی نداره)  هر چند چون کشبافت تا یه حدی کش میاد اگه پاچه خیلی بزرگ باشه، جواب نمیده و باید بزرگتر بگیریش

به هر حال چیزیه که خودت با توجه به سلیقه و میزان گشادی پاچ شلوار و سر استینت باید بهش برسی

انشاء الله در همه دوران وهر کجای دیگر شاغل میشوی موفق وموید باشید واقعا" شما باعث افتخار هستید که &n ...

عزیز دلمممم🥰🥰🥰

ممنون از شما که انقد تو دادن حال خوب به بقیه دست و دلبازی🥰🥰🥰

سلااام🥰🥰

من امروز روزه گرفتم😎،  شد ۵ تا. موند ۱۳۱ تا😁.  امسال تا ۹٠ برسونمش عااالیه  به امید خدا. هنوز حدود دوماه ونیم وقت دارم تا عید. 

دیشب مهدی جون خیلللی سرفه میکرد و بد خوابید، منم همراهش خیلی بد خوابیدم، همش بیذار میشدم بغلش میکردم غصه میخوردم انقد اذیته. 

و با همه این تفاسیر دوتا اقایون ساعت ۷ و نیم بیدار بودن.(چجوری تنظیماتشون رو برای ساعت ۱۱ ست کنم؟؟ 😐🙄). 

براشون صبحانه اماده کردم، خداروشکر امروز مهدی یکم بهتر بود،  بیشتر غذا خورد، کمتر دراز کشیده بود،  یه ذررره هم حتی شیطنت کرد🥰). 

تا بچه ها کارتن میدیدن منم نشستم پای چرخ و دو تا شلواری که برای مهدی درست کرده بودم فاقش کوتاه شده بود دریتشون کردم

لباس خشکا رو جم کردم و گذاشتم سر جاشون. 

یکم خونه رو. جم کردم و ظرف شستم

برای بچه ها نهار داشتیم خداروشکر،  براشون گرم کردم

خودم نماز خوندم

و حسابی گشنم شده،  انشالله بچه ها همراهی کنن زود بخوابن یکم بتونم بخوابم. 

برای شب هنوز برنامه مشخص نیست، چند تا کار ضروری داریم که باید ببینم همسرم برای کدوم برنامه ریخته و همراهیش کنم. 

امیدوارم پسرا زودتر حالشون خوب بشه به روال عادی زندگی برگردیم،  

فردا باید برم سرکار. 

برای اتو شک نکنید تفال عالیه من بخارگرم هم تفال خیلی خوبه 

دیشب بعد شام گاز رو حسابی ساییدم 

ی کم حبوبات پاک کردم و نخود جدا خیس کردم برای فلافل 

صبح هم که مثل همیشه النا رو بردم و با حلما رفتیم حمام 

بالکن رو ی آبی گرفتم 

فرشا رو جارو دستی کشیدم 

کتری و چای ساز رو با سیف کرمی شستم 

ناهار ی چیز سبک خوردیم 

عصر میخوام کیک شکلاتی درست کنم 

۲۲ام عصر دعوتیم هیچکدوم لباسام اندازم نیست

برای اتو شک نکنید تفال عالیه من بخارگرم هم تفال خیلی خوبه  دیشب بعد شام گاز رو حسابی ساییدم&nb ...

یه همت بکن تا ۲۲م ۱۵ روز وقت داری  یکن از نون و برنجت کم کن.

دخترت شیر میخوره؟

اگر نه که چای سبز بخور دو فنجون درروز و تو خونه از ۲۰ دقیقه به بالا شروع کن پیاده روی کن.

پا دوچرخه هم برای شکم خوبه.

شبا شامت رو سعی کن بدون نون و برنج باشه تاثیرشو میببنی

این نیز بگذرد...                                                       

سلام من دیروز سردرد بدی گرفتم که کلا ۴ صفحه درس تونستم بخونم دیشبم نی نیم نمیخوابید که حسابی سردرد تشدید شده 

از صبح ناهار گذاشتم و ظرف های دیشب رو شستم و دور خونه رو جمع کردم منتظرم همسرم بیاد برم یه دوش بگیرم بلکه سردردم بهتر شه به درسم برسم 

برنامه بقیه روز 

۳۰صفحه درس اگه سردردم خوب نشد ۱۰ صفحه 

شام بپزم 

ماشین رو بزنم به برق 

لباس ها رو تا کنم 

لباس های نی نی که از دیروز مونده بشورم🤐

حمام برم 

ظرف ها رو قبل خواب بشورم 

دادو های خودم و نی نی مصرف شه

@تپلو92    کجایی دوست جان؟ بهتر شدی؟

هستم عزیزم 

مامانم کسالت داره بیمارستان بستریه ، سرم شلوغه   میام 💕💕💕💕💕

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
هستم عزیزم  مامانم کسالت داره بیمارستان بستریه ، سرم شلوغه   میام 💕💕💕💕💕

عزیزم ان شاالله هرچه زودتر بهبودی حاصل بشه

این نیز بگذرد...