2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043945 بازدید | 88185 پست
سلام رفقا حال دلتون خوبه؟  حال دلم اصلا خوب نیست😭 💛یه بحث و دعوایی با همسرم داشتم ولی بعد ...

چرا مهربون؟😉کدوم بالتو قیچی کرده؟😉

من هرچقدر قیچی ام کردن بال های بزرگ تری دراوردم😍قوی باش😍انقدر بزرگ شو که دستشون به بالات نرسه😉😍😘

سلام ببخشید شما ک نوزاد دارین میتونید درس هم بخونید!؟ مانع نشده؟ من باردارم اما باید برای یه ازمونی ...

من بچه ندارم اما استاد راهنمام تا یک روز قبل زایمان اومد سرکار😁بعدشم از فردای زایمان باهاش در ارتباط بودم،فعال و پرانرژی😁تازه بعد ۱۷ سال ناباروری باردار شده،یکی از الگوهای منه😁بعد چهار سال معاشرت باهاش،برگشته میگه تو داری از منم قوی تر میشی😆خودتو در معاشرت با اینطور ادما قرار بده❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مهربون؟😉کدوم بالتو قیچی کرده؟😉 من هرچقدر قیچی ام کردن بال های بزرگ تری دراوردم😍قوی باش😍انقد ...

چقدر پیامت برای من انرژی بخش بود عزیزدلم

دوستت دارم 😘😘😘

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

من بچه ندارم اما استاد راهنمام تا یک روز قبل زایمان اومد سرکار😁بعدشم از فردای زایمان باهاش در ارتبا ...

احسنت

نکته کلیدی ماجرا همینه

اطرافت رو با ادمای پر تلاش و توانمند پر کن

تو هر زمینه ای

از هر کدوم یه چیزی یاد میگیری. 

و ذهنت عادت میکنه به پیشرفت،

و هر روز قوی تر میشی

افرین به استادت اوین جون

لذت میبرم از دیدن خانمهای توانمندی که هیچی جلوی راهشون رو نمیگیره👍

سلام رفقا حال دلتون خوبه؟  حال دلم اصلا خوب نیست😭 💛یه بحث و دعوایی با همسرم داشتم ولی بعد ...

افرین که دست و پاتو جم کردی و بلند شدی👍. 

ادم گاهی حالش گرفته میشه، انرژیش میفته، این طبیعیه. 

ولی اهدافت و پیشرفتت رو، موفقیتت رو تصور کن،  شارژ شدی، پا شو بقیه راه رو برو. 

چرا بالت رو بچینه

مگه اهدافت با چهارچوب زندگی مشترکت منافاتی داره!؟ 

اگه داره خب طوری تغییرش بده که زندگیت متزلزل نشه و به زندگیت اسیبی نرسه، 

اگه نداره که خب تلاش کن رسیدن به اهدافت، در مسیر نفع کل خانواده باشه،  اینطوری دیگه کسی بالتو نمیچینه،  زیر بالتم میگیره. 

موفق باشی دوستم

افرین که دست و پاتو جم کردی و بلند شدی👍.  ادم گاهی حالش گرفته میشه، انرژیش میفته، این طبیعیه. ...

زهرا جون اهداف و برنامه هام در چارچوب پیشرفت خانواده هست.

پیش روانشناسم رفتیم بهم گفت که همسرت هراس ازدست دادنت رو داره که منشاءش دوران کودکی اش هست.

قبل ازدواج کارمند پیمانی یکی از ادارات بودم و دانشجوی ارشد.میخواستم دکترا بخونم حتی نوشتن کتابم رو تازه شروع کرده بودم.

کارم رو به خاطرش ول کردم تا حس امنیت بهش بده.رشته و مقطع تحصیلیم رو با نظرش(لیسانس) عوض کردم تا شغلی که اون دوست داره داشته باشم.کتابم نصفه موند.

راضیم به تغییر مسیرم حتی اگه به خواسته ی اون بوده باشه.

ولی هفته ی پیش بهم گفت نمیخوام استخدام بشی و ارشد بخونی.

شوک شدم.😳😬😭

بعدش اومد و گفت که عصبانی بودم یه چیزی گفتم.

ولی خوب که دقت میکنم انگار عمدا سنگ جلوی پام میندازه.

به حرف باشه میگه پشتمه ولی عملش خلاف اینو ثابت میکنه.

ایندفعه میخوام تا تهش برم البته اگه خدا بخواد.💪💪💪

من بچه ندارم اما استاد راهنمام تا یک روز قبل زایمان اومد سرکار😁بعدشم از فردای زایمان باهاش در ارتبا ...

وای چه عالی 

خب من ازینا اطرافم سراغ ندارم. همه ناله میکنن و یجورایی ب منم میگن دیگه کلا بیخیال کار و درس و اینا شو غیر ممکنه.

هرچقدم گوش ب حرفشون ندم ولی بالاخره یخورده تاثیر میزاره. اما خب تو محازی دارم دنبال همین افرادی ک شما میگی میگردم

وای چه عالی  خب من ازینا اطرافم سراغ ندارم. همه ناله میکنن و یجورایی ب منم میگن دیگه کلا بیخیا ...

اصلا خستگی ناپذیره😅البته اینم بگم خیلییییی به خودش و تغذیه اش میرسه❤️

چقدر پیامت برای من انرژی بخش بود عزیزدلم دوستت دارم 😘😘😘

منم دوست دارم زیبا😍حالا یه چیزی بگم شاید بخندی و یکم شارژ شی😆دارم تغییراتی تو زندگی و کارم میدم😆الان دارم موتور میبینم برای خودم تو دی جی کالا😆همسرم خیلی جدی و بدون تمسخر برگشت گفت ببین پات به موتور میرسه،بعدا بخر،منم میخوام یاد بگیرم و بخرم و به هیچ عنوان سوارش نمیکنم😆البته دعوا نداریم ها،کل کل بینمونه از اول😆حالا این یه مثال کوچیک بود،کاری رو بکن که حالتو خوب میکنه❤️

زهرا جون اهداف و برنامه هام در چارچوب پیشرفت خانواده هست. پیش روانشناسم رفتیم بهم گفت که همسرت هراس ...

کتابت رو تموم کن،وگرنه تا ابد حس منفی اش رو با خودت میکشونی❤️منم ادیت های اخر کتابمه،همت کنم و تمومش کنم خیلی خوب میشه❤️

منم دوست دارم زیبا😍حالا یه چیزی بگم شاید بخندی و یکم شارژ شی😆دارم تغییراتی تو زندگی و کارم میدم😆ا ...

چقدر شبیه همیم😍

منم موتور دوست دارم بخرم 😍

و سلام

امروز صبح رفتم سرکار

خداروشکر خیلی سنگین و شلوغ نبود،  دستمم بهتر بود و تونستم روز رو به خوبی بگذرونم

اومدم خونه با پسرا و فایزه نهار خوردیم

یکم با بچه ها کارتن دیدم،  بعدش دیگه خوابم گرفت رفتم بخوابم

پسرا خوابشون نمیومد، نخوابیدن، کلی شیطونی کردم،  خواب منم پر از وصله پینه شد😐. 

اذان شد نماز خوندم، چایی گذاشتم،  برم دم کنم یه چایی بخورم ذهنم خستگیش در بره بعد ببینم کجای زندگی وایسادم😁. 

شب میام گزارش تکمیلی مو ارایه میدم