سهلام برکدبانوهای دوستداشتنی 💖
همگی" الله قوت "
شهرزاد خوووشگلم لطف داری عزیزم شکسته نفسی نفرمایید بااانو
عکس پروفایلتم بیستِ بیسته دمت گرررم ،بشادی ازش استفاده کنی 😄 یا بهتره بگم باهاش بیای از شادی ها و موفقیت هات تند تند برامون بگزارشی خواهرجون 😘
و اما بنده :
از همون وقتی که ناپدیدم نمی دونم دقیقا از کی !
به روتین ها مشغول بودم به اضافه ی هی شستن و باز هم هِی شستنِ کوه ظرف نشسته ای که ازشون هِی بدلایلی عقب مونده بودم !! بالاخره دیشب به اتمام رسوندمشون 🥴
چون همسرم یکی دوساعت بیستر تشریف داشتن و از اون یکی دوساعت ' حداقل نیم ساعتی مراقب دختر بودن بیشتر توسط چشم هاشون' استخراج شد !!!
جمله سنگین بود چقدر !!! 🙄
پاسماوری ها و باقیمانده ی کشوی قاشق چنگالها + کشوی پایینیش ابزار آلات مثل چاقو تیز کن ،رنده ، گوشت کوب و اینجور چیزا هم شسته شدن
آمممماااا مشکل اینجاست که باید همه شون همون موقع خشکونده میشدن که نشدن !🙄 یعنی اینجاشو دیگه اهالی خونه همکاری نکردن !!
حالا من موندم با یه سبد قاشق چنگال تمیز که باید لکه گیری و اضافی هاشون سلفون کشی و مرتب بشن 🥴
همون پاسماوری جان ها هم فک کنم پر از لک خشک شده باشن !!!
امروز هم از صب تا حالا بیرون اجباری بودیم
کارهای دیگه هم انجام دادم که دیگه بیشتر بخوام به مغزم فشار بیارم انرژی میخواد که نیییست !!! خخخخ
تا دو و نیم بخودم وقت میدم اگر باطریم تموم نشه و نخوابم ببینم قاشق ها رو به کجا میرسونم 🤔 اگر بشه ناهارمم بپزم که عالی میشه
چون روزا دستام توسط دخترم بسته است مجبورم گزینه ی جغد بودن رو انتخاب کنم !!
وقت نمیکنم برم امضامو تغییربدم فعلا همینجا بگم حرف دل جان رو
" اللهم عجل لولیک الفرج ، خدای مهربون زودتر ناجی مون رو بفرسسسست که خسته ترینیم "
اینم یه صلوات دسته جمعی به همین نیت :
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم