2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043972 بازدید | 88186 پست

فک کنم الان دختر ده ماهم  دستورالعمل  اکثر غذاهارو  بلد باشه  چون به همکاری هم میپزیم  😆  این یکی دوماه هم تا یکسالگیش  مابقی هنرها  رو یادش بدم  تمومه دیگه !! 😁🙃

بماند که دستی برام نمونده و کم کم  در حال کنده شدنه فک کنم 🙄!!  

اما آبجیا یه سوال  داشتم از حضورتون ؛  ممنون میشم اگر راهنماییم کنین 

اینکه  فیبروز ابرو بهتره یا میکرو   ؟ شنیدم فیبروز طبیعی تره  اما آیا ماندگاری داره ؟ کسی تجربه شو داره ؟ 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام بر همگی

☘️درآنچه برای من اتفاق می افتد همیشه خیری نهفته است.

تا3سرکار بودم+کتاب صوتی گوش دادم(باز رفتم سراغ تاریخ)

نماز+رسیدگی به مینا+نهار همزمان کارتون +مستند ایرانگرد دیدم (چقدر لذت میبرم از انرژی، شوق و علاقه جوادقارایی به ایران جان عزیزمون(به قول خودش))

یکساعت خواب (دزد وقت) باید کم کم ترکش کنم

قرآن

زبان

درس

شستن لباس با دست

نظافت آشپزخانه +دستمال کشیدن بیرون کابینتها و یخچال و هود..

کره داخل دوغ انداختم

دون کردن انار

تی کشیدن سرامیکها

مرتب کردن گوشه کنارا

شام+نهار فردا

زباله ها و دستمال‌های خیس بیرون

رسیدگی های شخصی

🐸بالاخره حافظه گوشیم را خالی کردم(لپ تاپ+کامپیوتر و یک هارد اکسترنال درحال انفجارن بایدسروسامان بدم ولی کِی؟ احتمالا وقت گل نِی) 

🐸یکسال و نیم میشه به کسی قول دادم کاری براش انجام بدم نصفه انجام شده بود، باز بخشی انجام شد

🎀دوتا چالش جدید هم گذاشتم 🔹همیشه دمپایی بپوشم🔹موقع راه رفتن صاف شکم تو(الانم انجام میدم، امیدوارم تبدیل به رفتار بشه)

☘️خدایا ایام زندگانی مرا به چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای (امام صادق) ☘️

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان به اقتضای اوضاع چند وقتی رفتم به اعماق تاریخ(من عاشق تاریخم)حس میکنم چقدر نیاز داریم به خوندن تاریخ، حداقل تاریخ خودمون، و از یه پادکست سرگذشت خیلی از افرادی که بخشی از تاریخ ما یا دنیا را رقم زدن، گوش دادم مثل؛ 

کوروش+امیرکبیر+قائم مقام فراهانی+تاج السلطنه+مریم میرزاخانی+مولانا

انیشتین

امپراطوری عثمانی

کمال آتاتورک

خاندان کیم

قذافی

هیتلر

پوتین

آنجلا مرکل

گاندی

بودا

بن لادن

هلن کلر

چارلی چاپلین

مایکل جکسون(😁اینم دلیل داشت) 

وچقدر لذت بردم، افتخار کردم، حرص خوردم، تاسف خوردم، در چند مورد هم گریه کردم

🔹و به قول گوینده تنها درسی که از تاریخ میشه گرفت اینه که هیچ کس از تاریخ درس نمیگیره واسه همینه که تاریخ همیشه تکرار میشه فقط شخصیت‌های اتفاقات عوض میشن 

🔹و دیگه شااید پول خوشبختی نیاره ولی فقر حتما بدبختی میاره

(ببخشید بی‌ربط بود ولی گفتم شاید یکی مثل من علاقمند به تاریخ باشه) 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دوستان به اقتضای اوضاع چند وقتی رفتم به اعماق تاریخ(من عاشق تاریخم)حس میکنم چقدر نیاز داریم به خوندن ...

خیلی هم عالی بود.

این منبع قابل اعتماده یعنی بدون تحریف تاریخ توضیحات دادن؟

این نیز بگذرد...                                                       

وااااییی بچها  😂😂😂

دخترمو با تلاش خوابوندم آخه بشدت خوابش میومد و گریه میکرد بخاطرش 

قسمت جالبش برام  اینجاست  الان که خوابش برد بازم سعی داره چشم هاشو بااز کنه  خدایاااااا  😂😂😂

باور کنید به زووور سعی داره  بازشون کنه  خخخخ!!!    چرا  دلش نمیاد بخوابه یذره خب ؟ ایکاش من به دخترم رفته بودم 😐😅🤣🤣

پاشیم بریم ببینیم امروز به کجا میرسیم ان شاءالله 

البته قبلش یه دعای معراج باید بخونم 

خدایا همه به آرزوهاشون برسن و دلشون لبریز از آرامش باشه  الهی آمین

درمورد ابرو هم میکرو بهتره یا فیبروز  ؟  ممنون میشم اگر  راهنمایی هاتون رو بریزین اینور  لطفا مرسی ازتون خووشگلا 

آخه دیگه ندارم !! میخاستم همین ایام پریودیم برم بخاطر وضوم ،  چون میگن چند روز نباید صورت بشوری 

گرچه خودِ نفس کارِ هم  از ریشه بدون ایراد شرعی نیست ! 

ولی خب چه میشه کرد دیگه 

کاری که همه مون یاد گرفتیم این روزا 

زدن خودمون به کوچه ی علی چپ !! 😐😅🤦‍♀️

درمورد ابرو هم میکرو بهتره یا فیبروز  ؟  ممنون میشم اگر  راهنمایی هاتون رو بریزین این ...

من دو سال پیش اسفند ابرومو یه کاری کردم،ظاهرا اسمش میکرو بود.

راضی هستم.البته قبل ترمیم خیلی بهتر بود، رفتم ترمیم شد مثل تتو اما خیلی طبیعی تر.

این نیز بگذرد...                                                       
وااااییی بچها  😂😂😂 دخترمو با تلاش خوابوندم آخه بشدت خوابش میومد و گریه میکرد بخاطرش  ...

ررومینا دخترت خبلی شبیه پسر بزرگه منه از بچگی به زور میخوابید الانم همینجوریه یعنی چشماش بازه میگه خوابم نمیبره به زور بهش میگم عزیزجانم باید اول چشماتو ببندی بعد بخوابی میگه نه 

وقتی کوچیک بود با دستم اروم پیشونیش نزدیک چشماشو نوازش میکردم و کم کم چشماشو با دستم میبستم تا خوابش،میبرد. 😁

جالبیش اینجاست الان  هرچی بیشتر خوابش بگیره چشماش بیشتر از حالت معمولی بازه 😂

دقیقا منم میگم کاش مثل پسرم بودم 

و یه خوبی که داره اینه صبحا برای مدرسه زود بیدار میشه مثل بچگی های خودم نیست 😂

🖤🖤🖤🖤
درمورد ابرو هم میکرو بهتره یا فیبروز  ؟  ممنون میشم اگر  راهنمایی هاتون رو بریزین این ...

رومینا جان

نمی دونم تو سالن ها چه خدمتی ارائه میشه در قبال تفاوتی که ظاهرا این دو تا اسم با هم دارن ولی تا اون جایی که من می دونم فیبروز: 

به انواع مدلهایی (به اصطلاح مرسوم خودشون پترن یا الگو) گفته میشه که به ابرو داده میشه حالا یا با دستگاه برقی(میکرو پیگمنتیشن) یا با دست و قلم و تیغ( میکرو بلیدینگ) 

در واقع، با میکرو باید الگوهای فیبروز روی ابرو کار بشه و تفاوت اصلی بین روش برقی میکرو ست با روش دستی اون که:

موندگاری روش برقی بیشتره ولی

ظرافت روش دستی بیشتره و طبیعی تره

خودم انجام ندادم برا همین نمی تونم در باره ی نتیجه، رضایت و ترجیح، چیزی بگم ولی

ان شاء الله مبارک باشه، راضی باشی و حال و هوات رو بهتر کنه. ☺️

سلام دوست جونیا..تو رو خدا کمک کنید😢😢 چطوری همیشه منظم باشم؟؟من دوتا بچه دارم یکی یازده ساله و یکی چهارماهه اصلا وقت نمیکنم خونه رو حسابی تمیز کنم دیروز مهمان داشتم زنگ زدم آبجیام اومدن کمک خونه رو تمیز کردن 🙈🙈وقتایی هم که بچه خوابه ترجیح میدم استراحت کنم چه راهکاری برای من همیشه خسته دارین؟؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
سلام دوست جونیا..تو رو خدا کمک کنید😢😢 چطوری همیشه منظم باشم؟؟من دوتا بچه دارم یکی یازده ساله و یکی ...

یه ازمایش کلی بده بدن ات رو چک کن

اگر کمبود ویتامین داری جبران کن

اگر نداری تحت نظر پزشک ات مکمل و ویتامین مصرف کن

روی تغذیه ات بررسی دقیق داشته باش

ورزش حتما انجام بده

برنامه روزانه و برنامه اهدافت رو بنویس

برای روز،هفته،ماه ات هدف گذاری کن

برای روتین تمیزی خونه ات برنامه ریزی کن،روتین خونه ات رو توی روز،ماه،تقسیم کن

اینا همه میتونن کمکت کنن❤️

یه ازمایش کلی بده بدن ات رو چک کن اگر کمبود ویتامین داری جبران کن اگر نداری تحت نظر پزشک ات مکمل و ...

ممنون عزیزم آره درسته من قبلا هم کمخونی داشتم وبعد از زایمان هیچ مکملی استفاده نکردم .عکس از صفحه برنامه ریزی داری برام بفرستی؟؟ که بهتر متوجه بشم

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه