2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044495 بازدید | 88228 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ادا؟ ادا نیست واقعیه واقعیه😊 وقتی داری انقدر پر قدرت پیش میری ینی واقعا با اراده و قوی هستی.&n ...

زهرا جون ممنون 😘

ان شاالله بتونم از پسش بربیام.

راستی برنامه ام برای ادای قضای روزه هام  رو امشب مینویسم.

فردا با یه گزارش توپ از این هفته میام به تاپیک💪

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

سلام دخترا😍 در روزهای گذشته تقریبا هر روز تخت مرتب شد💖 قرص ها و مکمل ها هر روز خورده شد💖 باشگا ...

سلام عزیزدلم

لذت بردم از گزارشت.😍

مکملهای منم یه هفته هست تموم شده یادم انداختی که تهیه اش کنم.

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

سلام با همه

گزارش امروز من

ساعت ۷ بیدار شدم

صبحانه آماده کردم خوردیم ظرفاش شسته شد

به پرنده ها رسیدگی کردم

کار صدف انجام دادم

نصف مراحل پخت غذا رو انجام دادم اجاق رو خاموش کردم و رفتم دکتر داروهای همسرمو گرفتم و چندتا خرید دیگه

برگشتم ادامه نهار رو انجام دادم

نهار خوردیم و ظرفاشو شستم

لباس خشکا رو تا زدم و رفتن سرجاهاشون

خونه رو مرتب کردم

درس خوندم

عصرونه خوردیم

سریال‌ها رو نگاه کردیم

دوباره نشستم پای صدف‌ها

برنامه فردا رو هم نوشتم

شبتون بخیر

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

و سلام 🥰🥰🥰. 

این هفته هر روز رفتم سرکار

یه پروژه سنگین داشتیم که تو حالت عادی ۸ روز کاری زمان میبرد ولی ما تو ۵ روز جمعش کردیم،  به خودمون افتخار کردیم( ولی خب انصافا هر کدوم جای دو نفر کار کردیم و حساااابی خسته شدیم). 

پدر همسرم یه عمل کوچیک داشتن،  دیشب رفتیم دیدنشون و تا اخر شب اونجا موندیم. 

یه وبینار دیدم راجب کار تو حوزه بین الملل، پروسه سختی بود ولی به نظرم شدنیه،  الان وقتم برای زوم شدن روش کمه ولی طی یک سال اینده انشالله راجبش تحقیقات کاملتری انجام میدم و راههای ورود رو بررسی میکنم. 

کارهای خونه هر شب انجام میشد و خونه تقریبا مرتبه. 

انشالله امروز پروژه بسته میشه و از فردا روزهای خالیم شروع میشه

خواهرم یه عمل کوچولو داشته بایدفردا بهش سر بزنم. 

خونه برای اخر هفته حسابی تمیز بشه

دفتر برنامه هام این هفته پر نشد چون زمان خالیم واقعا کم بود، انشالله از امشب باهاش هماهنگ کنم کارامو

سلام خوبید ـ من خیلی دوستداشتم همهچیز خوب پیش بره و کلی کار انجام بدم ولی واقعا نشد و نتونستم  ...

ان شاء الله زود خوب بشن 

تو ایام مریصی بچه اولویت پرستاری هست و دیگه برای بقیه کارها ناراحت نباشید 

اونا به وقتش 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام دخترا😍 در روزهای گذشته تقریبا هر روز تخت مرتب شد💖 قرص ها و مکمل ها هر روز خورده شد💖 باشگا ...

خدا قوت 

گزارش هاتون رو که میخونم هی به خودم یادآوری میکنم که تا عصر و گاهی شب هم سر کار هستید 

واقعا ماشاءالله دارید 👏👏👏👏

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عاشقتم شهرزاد 😂😂😂😂.  من دیگه سکوت میکنم و جلو شما پیشکسوت جمع اسائه ادب نمیکنم😂🥰

احترام بگذارید 🤣

سلام صبحتون بخیر 

من از این هفته بگم 

خداروشکر بچه ها بعد از یک هفته مریضی از اول هفته دوباره رفتن مدرسه و دوباره نظم برنامه برگشت به حالت عادی 

صبح ها بعد از راهی کردنشون حال و اشپزخونه رو مرتب میکنم و مقدمات نهار رو آماده میکنم و ماشین لباسشویی رو هم روشن میکنم، 

ظرف میشورم و بعدم میرفتم سراغ گوشی و تو روزای اول هفته خیلی بیشتر از تایم مجاز وقتم رو گرفت 

بعدم تا محمد بیدار شه اندکی درس

بعد رسیدگی به محمد و آشپزی و پهن کردن لباس و مرتب کردن اتاق خواب (محمد آقا باز میان رو تخت ما) و جارو حال و یکی در میون هم پذیرایی

همزمان کتاب صوتی هم گوش میدادم (دوباره عادت‌های اتمی رو شروع کردم) 

بعد هم که اهالی خونه میان و نهار و استراحت و عصرها هم تایم  تکلیف و مطالعه بچه هاست و سعی میکنم منم بخونم اما خیلی اون موقع بازدهی کمی دارم چون هی صدام میزنن یا سوال میپرسن 

شام هم معمولا آشپزی نکردم این چند روز و هر چی از ظهر مونده و تو یخچال بوده خوردیم 

پروژه اضافه هم بادمجون سرخ کردم برای فریزر، باید بازم بگیریم ✅

کدو سرخ کردم، کم بود و همون سر گاز توسط علی و ثنا و البته مادرشون خورده شد 😁

هویج نگینی کردم برای تو فریزر، ✅

سخت بود اما خوشحالم بابتش چون هر دفعه یکم میگیریم چند تا دونه تو سوپ مصرف میشه بقیه خراب میشه 

گل کلم هم بسته بندی کردم برای چند وعده خورشت ✅

برای سوخاری هنوز نخریدم

دو روز هم حرم و مراسم تشییع شهدا رفتم 🖤

یک روز رفتم خونه مامانم، خواهر کوچیکه از تهران اومده و فکر کنم به همون یکبار باید بسنده کنم برنامم پره تا آخر هفته ☹️

امروز عصر هم جلسه مدرسه پارسا باید شرکت کنم و فردا هم تولد دوست ثنا 😍(کلی هم ذوق دارم 😬 یادم نیست آخرین بار کی جشن رفتم حالا چه تولد چه عروسی و...) 

به جز درس و عادت‌های اتمی کتاب حقوق زن در جامعه اسلامی رو هم دارم از طاقچه میخونم و خیلی خوبه به نظرم 👌

اوه اینو یادم رفت بگم پروژه سنگین تمیز کردن اتاق علی و محمد هم با موفق تموم شد، و بعدش هم خودشون تمیز نگه داشتن تا الان،،،، بر طبل شادانه بکوب 🎉🎉🎉