2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044493 بازدید | 88228 پست
سلام. اینجا چجور تاپیکیه؟ حسش ک خوبه  همتون خیلی وقته باهمید؟ میشه توضیح بدین چجوریه منم باشم

اینجا همه با هم دوستن،  و حال دل همه کنار هم خوبه،  از دوستان جدید هم استقبال خوبی میشه😍😍🌻🌻. 

برنامه هاتون رو اینجا به اشتراک بزارین و همقدم بشین با ما تا مسیر پیشرفت رو طی کنیم♥♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجب یه شب آشپزخونه ت نیمه تعطیل بووود. چه خوب رفتی باشگاااه😍🤩🤩

حدیث عزیز امشب باید جبران کنم😆برای فردا هم ناهار باید بذارم و هم شام🙈بله باشگاه خیلی خوب بود منتها همه جام درد میکنه😆اگه بتونم امروز امپولمو بزنم احتمالا دردم کمتر میشه😅

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃توجه توجه💃💃💃💃💃💃💃💃💃

من زهرا هستم  دوست جدیدتون🤪

۲۵سالمه  یه پسر دوساله دارم و شیطون ب تمام معنا و ۸ماهه باردارم ک یه گل پسر دیگه قرار بیاد و توی شهری که زندگی میکنم کسی رو جز برادرم ندارم که خونش نیم ساعت باهام فاصله داره 

من ب نظم و برنامه ریزی خیلی اهمیت میدم 

هرروز کارامو توی دفترچه مینویسم و شروع ب انجامشون میکنم از رسیدگی ب صورتمو خودم و خونه 

چون درگیر فارغ التحصیلیم بودم یکم خونه نامرتبه و نیاز ب گردگیری و اماده شدن برا زایمان داره🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

قراره از هفته ی اینده شروع کنم ب تمیز کاری اساسی باشوهرم 

چه خوب که با اینجا اشنا شدم و براتون میزارم کارایی که میکنم 😊😊😊😊وانرژی بگیریم 💪💪💪💪💪💪💪

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
یعنی اینهمه ادم یکی نمیتونه منو راهنمایی کنه😐

عزیزم ناراحتی نداره😅

بچه های اینجا هرکسی دنبال انجام وظایف بعضا زیاد خودشه😅

هر کدوممون برنامه روزانه اش رو اینجا گزارش میده،مثلا لیست کارهای خونه،یا لیست مربوط به مطالعه اش،یا درس خوندنش و یا رسیدگی به فرزندانش،سعی داریم همه بهترین خودمون باشیم❤️شما هم شروع کن برای خودت یه لیست بنویس از اهداف ات و کارهایی که هر روز در جهت اهدافت انجام میدی❤️گزارش های بچه ها رو هم اگه میخوندی متوجه میشدی عزیزم❤️

عزیزم ناراحتی نداره😅 بچه های اینجا هرکسی دنبال انجام وظایف بعضا زیاد خودشه😅 هر کدوممون برنامه رو ...

ممنون عزیزم بابت پاسخگوییت 

باردارم دیگه حسااااس سریع بهم برمیخوره😅😅😅😅😅😅😅

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
سلام. اینجا چجور تاپیکیه؟ حسش ک خوبه  همتون خیلی وقته باهمید؟ میشه توضیح بدین چجوریه منم باشم

بچه ها هر روز لیست کارهای روزانه مربوط به شغل،خونه یا تحصیلشون رو گزارش میدن و سعی میکنن تو مسیر اهدافشون پیش برن❤️

حساس نباش عززززیزم❤️شما یه مامان قوی هستی❤️

😊😊😊😊😍😍😍😍😘😘😘😘😘

و من تو این چند ساعت: 

پسرا رو حمام کردم

سرویس رو شستم

کلی لباس دستی شستم

خودم دوش گرفتم

حمام رو هم شستم

یه نمازمو خوندم

نهار پسرا کامل شد خوردن جم کردم

ظرفا رو شستم

راه پلهدجلوی ورودی رو هم مرتب کردم

خونه حسابی تمیز و. مرتب شد،  فقط موند لباسها که تا بشن و اتو بشن. 

و یه تماس از محل کارم داشتم،  یه پروژه جدید استارت خورده که ده روز زمان میبره،  خیلللللی هم سنگینه، نشستم برای بچه ها برنامه روزانه شونو. نوشتم تا بدونن هر روز کدوم بخشها رو انجام بدن،  کار خیلی سنگینه و احتمالا مجبور شم هفته دیگه چند روزی خودم برم کمکشون،  فعلا بهشون قول سه روز اول هفته رو دادم چون مطمین بودم تنها از پسش برنمیان.  ولی اگه مجبور شم شاید روزهای بیشتری برم کمکشون. 

و اینگونه کلللل برنامه هفته ایندم که برای برنامه های شخصیم بود به فنا رفت. 🥲🥲.(ولی این گونه نخواهد ماند😎😎😎). 

و در ادامه: 

نماز عصرمو بخونم،  یه دونه نماز قضا هم بخونم

سنجاقک جون واسه من ۱۳۶ روز بود که حاصل دو بارداری و شیردهی هست😎🥲.  فک میکردم واسه خودم انقد زیاده، شما روی من رو هم کم کردی😂. 

پسرا رو بخوابونم

یکم با سیستم کار کنم

بعد از افطار: 

همه وسایل فردا رو اماده بزارم 

لیست خرید برای همسرم بفرستم

تکالیف علی جون هم انجام بشه

با فایزه واسه هفته اینده هماهنگ کنم بیاد

چقدر فرصت زندگی کمه، هر چی تلاش میکنم باز هم کلی کار هست که دوست دارم انجام بشه ولی زمانی براش ندارم

حدیث عزیز امشب باید جبران کنم😆برای فردا هم ناهار باید بذارم و هم شام🙈بله باشگاه خیلی خوب بود منتها ...

😁😁😁 خدا قوت

راستی ساشه منیزیم برای دردهای عضلانی بعد باشگاه اثرخوبی داره

این نیز بگذرد...