2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044918 بازدید | 88245 پست

آوین جون ،زهرا جون ،بانوجون،شهرزاد جون و کرالین جون ،رومینا جون و مامان آنا جون و بقیه دوستاااا

من تازه عروسم،لطفا به من بگید چیکار کنم غذاهامو زود آماده کنم؟ من ۳،۴ ساعت طول میکشه غذا پختنم و خیلی هم ظرف کثیف در میارم🙈

وقتی میبینم بعضیاتون می نویسیم مثلا شام انروز رو درست کردم،ناهار فردا رو هم آماده کردم واقعا هنگ میکنم که من چرا انقدر طول میکشم؟🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

گزارش امروز من:

ساعت ۶ بیدار شدم و ساعت ۶ و نیم رسما روزمون آغاز شد

صبحانه آماده کردم

رخت خوابا رو جم کردم

یه نظم مختصر به خونه دادم

ب پرنده‌ها آب و دون دادم

رفتم محل کار(موقته و خیلی پاره وقت)

اونجا ساعت‌های خالی دارم به دوستم که چهارشنبه دفاع داره گفتم که بیاد تا شاید بتونم کمکی کنم. اومد شکر خدا مفید واقع شد.

تا ۴ و نیم کارم طول کشید. با اون یکی دوستم رفتیم بازار همه جا بجز چندتا مغازه تعطیل بود و وقتی از بازار خارج شدیم که همه مغازه ها باز شده بودن

برا شام آش خریدم

اومدم خونه کلمن رو پر آب و یخ کردم

یه سری کارهای همسرمو انجام دادم

شام خوردیم

نشستم پاورپوینت رو تمون کردم فقط مونده یه کم خوشکلاسیون که باید بگردم دستورشو پیدا کنم

فردا باید حسابی خونه رو تمیز کنم

زود بخوابم ک فردای پرانرژی ای داشته باشم

شب همگی بخیر

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
حالا مشتق با چی نشون میدن؟ مشتق مرتبه ۱میخواد یا ۲؟!!! باورت میشه چندوقت پیش علامت دلتا رد دیده بو ...

فکر کنم علامت پریم بالای متغیر 🤕 نمیدونم درسته یا نه 

دیگه سختش نکن 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
برای ما تازه واردا هم ی بیوگرافی جزئی بدین ک بیشتر باهم آشنا شیم☺

به روی چشم 

من شهرزادم 36 سالمه 

مشهدی 

خانه دار 

لیسانس برق 

4 تا بچه دارم 

3 تا پسر و یک دختر 

از اون مامانای گرفتار و شلوغ که مثلا میخوام اینجا منظم بشم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
آوین جون ،زهرا جون ،بانوجون،شهرزاد جون و کرالین جون ،رومینا جون و مامان آنا جون و بقیه دوستاااا من ...

خب عروس خانم ما گاهی دو تا غذا رو همزمان میپزیم 

اول که از شب قبل اگر مقدماتی مثل خیس کردن حبوبات لازمه انجام بده 

من صبح که بیدار میشم معمولا قبل صبحانه استارت آشپزی رو میزنم 

مثلا گوشتش رو باز میزارم یا برنج خیس میکنم یا مرغ رو درمیارم از فریزر 

حین آشپزی هم میشه موازی کاری کنی 

مثلا من میخواستم سینه مرغ بپزم و ریش کنم برای لای پلو، همزمان تو آبش هویج درسته هم انداختم 

سینه ها که پخت گذاشتم برا پلو ، و تا برنج بجوشه 

هویج رو نگینی کردم و رشته و سبزی و ادویه و رب اضافه کردم سوپ هم سریع مهیا شد 

آوین جون ،زهرا جون ،بانوجون،شهرزاد جون و کرالین جون ،رومینا جون و مامان آنا جون و بقیه دوستاااا من ...

عزیزم اگر زودپز یا پلوپز یا ارام پز یا مولتی کوکر داری بیار دم دست و ازش استفاده کن❤️

مثلا من خورش هام یا ته چین رو به این شیوه میپزم❤️

یا غذاساز و همزن و ابمیوه گیریم دم دسته،باهاش رنده میزنم،مخلوط میکنم،سالاد درست میکنم و بقیه کارا❤️

خیلی چیزا رو اخر شب میذارم بپزه با حرارت کم❤️

خیلی از مقدمات غذاها رو هم فریز میکنم❤️

سلام دوستان💓

یه خلاصه گزارش از روزی که ننوشتم بدم 

چهارشنبه رو با دوتا کار عقب افتاده از روز قبل که ضربدر خورده بود انجام دادم✅

بعدازظهر همون روز خارج از برنامه ام  همراه مامانم برای نوار قلب و چکابش بیمارستان رفتم و تا غروب کارمون طول کشید

غروب تا رسیدم یه کاری رو که چند ماه بود باید انجام میدادم رو انجام دادم ✅(در رابطه با  مراجعه به  فروشنده لوازم آرایشی  در مورد محصول برقی که ازش خرید کرده بودم و مدام با مشکل مواجه بودم)

البته  انجام کار اصلی تماس و هماهنگی حضور درمحل با نمایندگی محصول هستش که هنوز انجام ندادم (بمونه برای برنامه فردا انشالله) 

پنج شنبه رو  طبق روال هر هفته کارهای روتین و بیشتر کارهای منزل مادرم رو انجام دادم ✅

جمعه رو  بعد از مدتها قول و قرار  بالاخره با مادرم و همسرم رفتیم طبیعت بصرف ناهار و عصرونه ☺️

روز شنبه و یکشنبه یک سری سوال از دکترم بپرسم و چت کنیم ✅

خرید قرص های تقویتی و تحویل صندل از کفاش✅

کتونی جدید بخرم ✅ 

صرافی برم✅ (متاسفانه بدلیل بروز مشکل در کارت عابرم کارم انجام نشد🥲)

شستن روتختی و بالشت ها ✅

زیر و رو کردن تشک خوشخواب و تمیز کردن پشت و زیر و بم تخت✅ 

صادق تر از هدایت
اره 😁 این اون خبره بود که تو اون گزارشم گفتم ماشاءالله انقدر نکته سنجی گرفتی موضوعو 😍 دخترم پیش د ...

زهرا جووونممم مبارکت باشه سردوزت عزیزممم 

کیف میکنم از قدم به قدم پیشرفتت اصن 🥰🤩

میگم دوستان کلا  کسی  یه منبع برای بازی های هدفمند سراغ نداره ؟  حالا من بیشتر برای پسرم که ۵ونیم سالشه مدنظرمه 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

اینم گزارش کار امروز من

صبح که بیدار شدم مقدمات نهار رو آماده کردم، ظرفایی که دیشب ماشین شسته بود خالی کردم گذاشتم سر جاشون ،یکم دیگه ظرف توی سینک بود شستم، نهار را تکمیل کردم، یکم لباس دستی شستم و ماشین لباسشویی را روشن کردم ،آشپزخونه و حال رو جارو زدم، بعد نشستم سمت خدا نگاه کردم (از برنامه های مورد علاقه م هست🙂) لباسهای شسته شده رو پهن کردم، همسرم اومد نهار خوردیم، ظرف شستم باز، یکم استراحت کردم، همسرم رفت شیر گرفت گذاشتم بجوشه، چایی ومیوه آوردم با همسرجان خوردیم و سریال دیدیم شام خوردیم ودر آخر آشغالها رو جمع کردم باید سطل آشغال توالت رو بشورم بعد برم بخوابم😮‍💨

احسنت حالا من هی دور خودم میچرخم!!!😡 ان شالله بارداریم تموم بشه واقعا میخوام یه تحولی به زندگیم و ...

منم دقیقا همینو میگفتم  اما چرا پس انقدر زیاد درگیر نی نی ام 😕

امروز خیلی تلاش کردم که باوجود چسبندگیش  برای برنامه های خودمم کوتاه نیام   آخرم نشد  اونجوری که میخاستم ! 

اما خب بازم بهتر از روزهای قبل بودم 

البته باز از سه ونیم بعدازظهر  تا آخرشب هم بیرونِ اجباری بودم 🥴

جلسه انجمن پسرم بود و بعدشم پرستاری از پدر همسرم و مهمون داری اونجا

" اللهم عجل لولیک الفرج "