2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست
سلام من که یک بار وارد شدم و تا الان نیاز نشده دوباره وارد شم

از کجا وارد میشید؟ من این لینک این تاپیک رو فرستادم تلگرام همیشه رو این این میزنم میام داخل این تاپیک ،مدل دیگه ای بلد نیستم

باشه گلم . من الان میرم . لباسارو از لباسشویی درمیارم پهن میکنم . سفره صبحونه رو جم میکنم و تا اومدن ...

ببخشید کنجکاو شدم اگه دوس داشتیم جواب بدین،یعنی مادر شوهرتون هر روز صبحونه رو میان خونه شما؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا وارد میشید؟ من این لینک این تاپیک رو فرستادم تلگرام همیشه رو این این میزنم میام داخل این تاپی ...

من نی نی سایت رو سرچ میکنم با کله میام داخل

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
باشه گلم . من الان میرم . لباسارو از لباسشویی درمیارم پهن میکنم . سفره صبحونه رو جم میکنم و تا اومدن ...

مشکل رفت و آمد مادرشوهر رو من هم دارم

خون‌هامون حیاط مشترک داره و بخاطر همین بدون تعارف، خونه خونه خودشونه

هر وقت دلش خواست میاد، صب شب نصف شب و ....

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
خانما بنظرم ی بیوگرافی جزئی بدین ک ی تصویرسازی توی ذهنمون کنیم اول هم خودم شروع میکنم من عارفه هست ...

سلام دوس جونی ها من نِوا هستم ۲۸ سالمه،فارغ التحصیل رشته حقوق هستم،۲ سال و ۹ ماهه که اومدم خونه خودم و نی نی نداریم فعلا و قصد هم نداریم،چون من یک سال باید برای یک آزمونی مطالعه کنم (برای آزمون وکالت) ❤

سلام دوس جونی ها من نِوا هستم ۲۸ سالمه،فارغ التحصیل رشته حقوق هستم،۲ سال و ۹ ماهه که اومدم خونه خودم ...

سلام خوش اومدی .

وارد نی نی سایت شو قسمت تبادل نظر وقتی کاربری و رمز رو وارد کردی یه گزینه داره پایینش که زده ذخیره شود تیکشو بزن .

من نی نی سایت رو اوردم صفحه اصلی راحت هر موقع بخوام وارد میشم مثل برنامه های دیگه 

برای این کار هم وقتی اومدی توی سایت سه نقطه بالای مرورگر رو بزن گزینه افزودن به صفحه اصلی رو انتخاب کن .

دوستان شما هم هر بار میخواین وارد سایت بشین نام کاربری و کلمه عبور میزنین؟ آخه اینجوری خیلی سخت میشه ...

باید گزینه به خاطر بسپار رو بزنید و دیگه رمز نمیخواد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
کانسر=سرطان  ممنون اگر حوصلم بگیره میبینم

سلام عزیزم منم سه ساله مادرم رو از دست دادم 😞. دوسال افسردگی خیلی شدید گرفتم گوشه گیر شدم تو خونه با هیچکس دوست نداشتم رفت و آمد کنم. مامان منم مریض بود تو خواب فوت کرد .. رفتم بعد از دوسال مشاوره چون زندگیم داشت از هم میپاشید.  دخترم ۴ ماهش بود اصلا حوصله اونم نداشتم دائم کتکش میزدم . الان دارم اثرش رو میبینم فوق العاده عصبی شده و با بچه ها کنار نمیاد . من بعد دوسال که اینجوری بودم  دو جلسه رفتم مشاوره از سوگ در اومدم. الان گریه کن کنار مادرت باش  . خودتو مشغول کن که مثله من افسرده نشی . اگه دوست داری مشاوره برو ولی نزار این احساست بیشتر از ۶ ماه طول بکشه چون وارد فاز سوگواری میری و حتی کارهای روزمره هم عاجز میشی انجام بدی . الان خداروشکر بهترم میگم کاش زودتر میرفتم مشاوره . دوباره مادر شدم ولی کارهایی که موقع دختر اولم انجام میدم دیگه برای دومی اینکارارو نمیکنم. 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

سلام خانما من اکرم هستم ۲۵ سالمه دو تا دختر دارم ۳ساله و نیم و یکی هم ۱۰ ماهه . دیپلم هستم ( البته دانشگاه رفتم ولی چون نصفه ول شد همون دیپلم حسابه🥲) . فعلا با این اوضاع  خانه دارم. ولی انشالله سال آینده بچه ام از شیر بگیرم میخوام دوباره خیاطیم رو  شروع کنم . خیلی خوشحالم تو جمعتون هستم خیلی انگیزه میگیرم .با اینکه دیر به دیر گزارش میدم ولی بازم گزارشاتون رو میخونم و انگیزه میگیرم . 💗

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋