2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست
شهرزادم خدا قوت واقعا حیفه نکن اینکارو شما که همچین هدف خوبی داری میخوای ازمون ارشد بدی و همون مشهد ...

نه نه به دل نمیگیرم 

مرسی که گفتی 

الان آروم میزارمش کنار، به روی خودت نیار باز دستم بود 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نه نه به دل نمیگیرم  مرسی که گفتی  الان آروم میزارمش کنار، به روی خودت نیار باز دستم ...

باشه گلم . من الان میرم . لباسارو از لباسشویی درمیارم پهن میکنم . سفره صبحونه رو جم میکنم و تا اومدن مادرشوهرجان  میرم سراغ کتابام . معمولا ر روز ساعتای 10 میاد 😬

امشب به امید خدا میام گزارش،. 

🖤🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرزادم خدا قوت واقعا حیفه نکن اینکارو شما که همچین هدف خوبی داری میخوای ازمون ارشد بدی و همون مشهد ...

منم صبحا تا نیام با جزززئیات نخونمتون  موتورم روشن نمیشه 

آخرشب هام تا نخونمتون خیالم راحت نمیشه بخوابم 😐

باید بهترتر  مدیریت کنم این قضیه رو 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

خانما بنظرم ی بیوگرافی جزئی بدین ک ی تصویرسازی توی ذهنمون کنیم

اول هم خودم شروع میکنم

من عارفه هستم

۲۰ سالمه

ی دختر ۱۹ ماهه دارم ک اسمشون آنا ست و خیلی ب خودم وابسطه هستن و همین باعث عقب افتادم از کارام شد

تحصیلاتم هم فعلا دیپلم ریاضی فیزیک اما دیماه کنکور دارم ان شالله موفق شم

۴ ساله ازدواج کردم

همسرم ۲۹ سالشونه و دکترای مهندسی نرم افزار دارن و فعلا مسئول IT ی بیمارستانن

هدف خودم ان شالله ک بهش برسم دبیری فیزیک

اگه براتون مقدوره برام صلوات بفرستین ک منم ب هدفم برسم

دخترا من ده روزه پدر عزیزم رو از دست دادم ،به کل انگیزم رفته .امروز برگشتم اینجا ازتون انرژی بگیرم. ...

ای جانممم خدا بهتون صبر بده عزیزم 

حتما از مشاور و روانشناس  کمک بگیرین  شده حتی از روانشناس های مراکز بهداشت ،اما حتما برید پیششون،

از خدای مهربون برای دلتون صبر جزیل خواستارم روح پدر عزیزتون شاد 🙏

رومینا جان چقدر حرفاتون دل نشین و پر کاربرد هستن واقعا عالی لذت بردم ،مرسی ازت😍😍😍😍😍😍

زنده باشی دخترخوب جون 🥰  ان شاءالله که بزودی بیای از موفقیت هات برامون  بِگزارشی 

و در جواب کامنت بعدی تونم باید بگم خیلی خوش اومدی عزیزم 

آره بمحض آروم تر شدن دخترم جدی تر میرم تو کار هدفم 

به قول کارنلین جون  الان بخوام بصورت جدی بهش فکر کنم بیشتر برام آزار روحی میشه  تا پیشرفت

سلام سلام  صبح بخیر  خب من از دیروز فوق تنبلانه بگم 😬 صبح که مطابق معمول حوالی 6 بیدار ...

یعنیا با پستت دلم میخواست بشینم یه جا و جیغ بزنم و موهامو بکشم 😬☹️

یعنی چی همش پای گوشی هستی 😡😤

براش تایم بزار مثلا یک ساعت بعد از ظهر حق دارم بشینم و جواب بدم و یک ساعت شب  .اعلان های گوشیتم بی صدا کن که متوجه نشی . 

میدونم که بعدشم حسابی عذاب وجدان میگیری 🥲

نه این چه حرفیه چرا ناراحت بشم  خودم منتظر بودم یکی اینو بهم بگه اتفاقا اون شب بعد گزارش ...

پاییز جان نظر کارنلین جان کاملا بجا بود و قطعا با تجربه تر هستن با توجه به تحصیلات و...

ولی اگه واقعا قصد ادامه تحصیل داری شده یک ساعت هم بخونی ادامه بده ،چون اگه بعدا بخوای شروع کنی خیلی برات سخت تر میشه . کار و بچه داری تمومی نداره چه بسا وقتی بزرگ تر میشن مشکلات و کارهاشون بیشتر هم‌میشه . 

اگه الان ادامه ندی یک سال دیگه ،دوسال دیگه قطعا احساس شکست میکنی 

من میدونم که کارهات خیلی زیادن ولی قطعا وقتی علاقه باشه میتونی از پسش بر بیای شک نکن . 

چرا انقدر خودت رو دست کم میگیری . 

وقتی وقفه بیوفته یادگیری دوباره خیلی سخت میشه .

بازم قطعا خودت صلاح خودت رو بهتر از هر کسی میدونی .

برات ارزوی موفقیت میکنم دوست من .

دخترا من ده روزه پدر عزیزم رو از دست دادم ،به کل انگیزم رفته .امروز برگشتم اینجا ازتون انرژی بگیرم. ...

سلام عزیزم خدا پدرتون رو رحمت کنه . 

حق دارید این پروسه کاملاطبیعیه اتفاق خیلی سختی هست 

شما عزیزی رو از دست دادید نزارید دردها روی هم تلنبار بشن گریه کنید و عزاداری کنید تا سبک بشید ،بنویسید برای پدرتون برای خودتون برای خدا تا دلتون‌اروم بشه . 

و اینکه الان برای شما بیکاری سم هست گرچه میدونم که دل و دماغ هیچ کاری رو ندارید که باز هم حق دارید .

برای ارامش دل خودتون و برای ارامش پدرتون که دستشون ازاین دنیا کوتاه هست تا میتونید قران بخونید .

گزارش ۷/۲۳و۷/۲۴

بیداری هر دوروز ساعت ۸ 

برنامه 👇👇👇

نماز اول وقت 👍

شستن پتو تخت خودمون+شستن بالشتهای تخت و روبالشتی ها 👍

شستن پتو و زیر اندازه پسرم 👍

شستن پتو و روتختی دخترم 👍

کشیدن رو تختی خودمون و دخترم 👍

ناهار داشتیم گرم کنم بخوریم و جمع کنم 👍

لباسهای اتاق تفکیک بشن وتا بشن برن سرجاشون+نشسته ها برن حمام 👍

لباسهای کثیف شسته و پهن بشن 👍

دخترم رو ببرم 👍

برم‌دنبال دخترم‌👍

خود این دو مورد بالا مکافاتیه 😭 چون پسرا رو هم باید ببرم داستانی دارم .

شام بزارم‌👍

اشپزخانه روی کابینتها مرتب بشه و دستمال کشیده بشه +،ظرفهارو بشورم +ظرفها رو جمع کنم+گاز تمیز بشه +لباسشوی و یخچال تمیز بشه (غیر یک مورد اخر بقیه 👍)

لوازم خیاطی مرتب بشه +چرخ خیاطی درست بشه +خیاطی کنم 👍

خونه کامل جارو برقی بشه .👍

کامل گردگیری بشه 👎

حد اقل ده صفحه از کتاب تربیت بدون فریاد خوانده بشه 👎😬

به خودم برسم و لباس مرتب بپوشم +موهام رو درست کنم +ارایش+عطر👍

لباس تمیز و مرتب برای بچه ها بپوشم 👍

بازی با پسرم (هربازی دوست داشت )👎بازی کردم ولی نه اونطور که مدنظرم بود 

کار کردن با دخترم 👍

درست کردن پاچه شلواردخترم +کش دوختن به مقنعه اش 👍

بازی مناسب سن فندق کوچیکه .👍

شستن روبالشتی ها و زیرانداز پذیرایی👎

اشغال ها رو ببرم بیرون 👍

زاج اسیاب کنم 👍

برنج اسیاب کنم👍

بادام اسیاب کنم 👍

تعمیر لباسها و رو بالشتیها 👍

شله زرد درست کنم 👍(کاش نمیکردم🤪😬🤣)

شام بزارم 👍

سردوز کردن دستمال های همسرم با مانتوم 👎سوزن شکست ☹️🤦‍♀️

قریب به دو ساعت  دوساعت و نیم درگیر نخ کردم و ور رفتن با سردوز بودم 😤

شستن ظرفها و جمع کردن ظرفها .👍

درست کردن ذرت ها 👍

گوشی هم وقتهایی که پسرم رو شیر میدم میام که از خودم ناراضی هستم و باید محدود بشه یا کتاب خونده بشه . 

فیلم نوبت لیلی قسمت ۱۸ و ۱۹ هم دیدم 

نه این چه حرفیه چرا ناراحت بشم  خودم منتظر بودم یکی اینو بهم بگه اتفاقا اون شب بعد گزارش ...

خداییش شرایط شما خیلی خاصه.

بدون کمک ،۳تافرزند و همسرکه مراقبت دائم میخواد.

راستش از اونجایی که من مشکل کمالگرایی دارم،وقتی خودمو جای شما قرار میدم میگم مگه میشه؟!! البته که برای خانمی مثل شما کار نشد نداره اما واقعا درس خوندن،بخاطرسپردن،یادگرفتن یه زمان بی حاشیه میخواد فقط و فقط خودت باشی و درس و کتاب.

🌱🌱🌱🌱

ممنون از احوال پرسیت

همسرمنم خوبه خیلی صبوره.الان چندروزه یه رژیم سفت و سخت رو باید رعایت کنه تا بدنش آماده دریافت ید بشه.

اوایل آبان یدمیگیره و امیدوارم تا آخر آبان همه چی تموم بشه.

راستش کم کم دارم خسته میشم،اون بنده خدا صبوره ولی من با شرایطی که دارم ، دارم کم میارم.بیشتر از همه هم نفس تنگی و خستگی اذیت کنندس.

ولی بازهم میگم خداروشکر خدا روشکر😊😇

این نیز بگذرد...                                                       

سلام صبحتون به خوشی وای من خ مشکل دارم با صبح زود بیدارشدن تورو خدا به منم راهکار بگید بعدازظهرا میرم سرکار متاهل و باردارم و باید برای ازمون استخدامی بخونم ولی همش یا خوابم یا تو گوشی یادرگیر کارای خونه چیکااارکنم  ساعت کاریم از ۴و۵تا ۹شب هستش صبحا ۱۰بیدار میشم خواب بعدازظهرم خ برام مهمه متاسفانه یعنی کسل میشم نخابم 

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
یعنیا با پستت دلم میخواست بشینم یه جا و جیغ بزنم و موهامو بکشم 😬☹️ یعنی چی همش پای گوشی هستی 😡😤 ...

عه وا چکار اون موهای طفلک داری به اعصابت مسلط باش 

به جاش امروز دیگه از صبح نیومدم تا الان که کارهامو کردم یه سر بیرونم رفتم الان نشستم یک چای بخورم برم غذا آماده کنم به قول رومینا ملکی 

کلا روزایی که بچه ها نیستن همش پای گوشیم و این خیلی عادت بدیه 

یه مدت تایم گذاشته بودم برای خودم نیم ساعت صبح 1 ساعت ظهر و نیم ساعت شب 

انقد خوب عادت کرده بودم که همون 2 ساعت هم استفاده نمیشد اما باز زدم خراب کردم 😑

دوباره تایم میزارم و ان شاء الله عمل میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند