2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست
سلام روزتون بخیر . زادروزت مبارک زهرا جان ،😍🥰😇 یک سال بزرگ تر شدی ،قوی تر شدی ، دانا تر شدی . ...

به به مبارکا باشه 😍😍😍😍

با تاخیر البته 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام سلام به همه دوستای گل و فعال و پر انرژی 🌸🧿 

خونه تکونی من تموم شد خداروشکر و هممهه جای خونه حسابی   مرتب و برق میزنه! 

تعداد زیادی از گل های پتوسم که داخل آب بودن  متاسفانه خراب شدن! جاشون توی خونه بشدت خالیه 🥲💔

البته دارم ازشون هنوز اما کم باید دوباره تهیه کنم🌱

تو این چند روز حسابی مشغول بودم

مثلا یکی این که با مادرم  ۳۰ کیلو سبزی قورمه گرفتیم درست کردیم و این پروسه سه روز زمان برد😁

همسرم چند ماهی هست که تا دیروقت سرکار هست و گاهی جمعه ها هم میره سرکار و من بیشتر تنهام   (باید بیشتر خودمو سرگرم کنم) 

انگاری از نظم زندگی و عقب افتادم کمی مثلا مطالعه ندارم (کتابی که میخوندم و نصفه گذاشتم  (مرگ کسب و کار من است )  بود که خوشم نمیومد انگاری !! 

دوستایی که این کتاب رو خوندن میشه نظرتونو در مورد این کتاب بدونم 

(از نصفه رها کردن کتاب متنفرم )😣

این روزا تو خونه کاری بجز آشپزی و نظافت روزانه ندارم اما کارهای خرید بیرون همش دست و پا شکسته انجام میشه و این باز بی نظمی میاره ! 

امسال به نسبت  پاییز 🍂سال های قبل حال و هوای روحیه ام بهتره خداروشکر   🥲

اما دیگه  نباید خودمو بیکار بزارم و تا میتونم وقتمو پر کنم و خودمو سرگرم !

امروز که کلاه قرمزی شدم و  از صبح استراحت میکردم تا ظهر خوابیدم _ حس بدی داشتم

کلا از اینکه چند ساعتی بیکار باشم و سرگرم کاری نباشم و کار مفیدی انجام ندم حس و حال بدی میاد سراغم مثلا مثل حس پوچی! 

با اینکه امروز زیاد حالم مساعد نیست اما از همین الان  از همین میرم سراغ کارهایی که باید انجام بدم 🥳

اخ جون دقت کردید ؟! دوباره تا اومدم پیشتون انرژی گرفتم و انگیزه برای انجام دادن کارهام😻

😇

واقعاااا این تاپیک و نوشتن برای شما دوستای عزیزم برای من و حال و هوای من معجزه میکنه 🥲🤍 

صادق تر از هدایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام به همه دوستای گل و فعال و پر انرژی 🌸🧿  خونه تکونی من تموم شد خداروشکر و هم ...

سلام عزیزم

خوش اومدی منتظرت بودیم♥♥🥰. 

منم دقیقا همینطوری ام،  بیکاری و بی هدفی اذیتم میکنه.

و چیزی که به شددددت کمکم میکنه و حالم رو خووووب میکنه هدف گذاری و اینکه دارم تو مسیر اهدافم حرکت میکنم. 

شما ادم توانمندی هستی، نمیدونم چقدر هدفگذاری داری ولی اگه دوس داشتی بیا از اهدافت و برنامه ریزی برای رسیدن بهشون بگو. ♥♥🌻

سلام دوستای خوبم

امروز صبح زود بیدار شدم برای خودم صبحونه و میوه گذاشتم و رفتم سرکار. 

خداروشکر روز خلوتی بود

رسیدم خونه با فایزه نهار خوردیم و اون رفت

من و پسر کوچولوها هم رفتیم خوابیدیم تا غروب

بیدار شدم نماز خوندم

چایی گذاشتم با شیرینی خوردم. 

صبح کلی تلفنی با مامانهای همکلاسی های علی جون و راننده سرویسش صحبت کردم. 

الان هم نشستم باز به صحبت کردن و بالخره همگی به توافق رسیدیم. 

فقط راننده موند که بهش زنگ بزنم و انشالله از فردا بیاد دنبال بچه ها. 

اگه این موضوع حل بشه عالی میشه روزهای این هفته م خالی میشن. 

و در ادامه: 

با راننده سرویس تماس بگیرم(خطش مشغوله). 

شام کوکو سبزی درست کنم

فریزر رو تمیز کنم و دوباره بچینم

با همسرم تماس گرفتم یاداپری کنم لپتاپمو بگیره و نون هم بخره. 

برم ببینم چه کارهایی انجام میشه اخر شب میام گزارششو مینویسم

برنامم برا امروز 

شکر گزاریم رو بنویسم✅

تخت و اتاقم مرتب بشه✅

زبان بخونم✅

کتاب بخونم✅

برم بازار هفتگی✅

صیفی جات بشورم✅

آشپزخونه مرتب بشه✅

ظرفای ابچکون‌جمع کنم✅

برم دنبال پسرم✅

پسرم ببرم فوتبال✅

با پسرم درس کار کنم✅

شام درست کنم✅

ظرفای نهار و شام بشورم✅

لباس خشک ها جمع بشه✅

نهار فردای همسرم درست کنم✅

ظرفاش بشورم❌

سطل زباله خالی بشه✅

یه چرت بخوابم✅

گاز تمیز کنم❌

نمازا خونده بشه✅

دارو ها خورده بشه✅

کالریم رو ۱۴۰۰ ببندم✅

جانبی 

رفتم خونه یدمامان بزرگن و مامانم 

فرنی درست کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام سلام به همه دوستای گل و فعال و پر انرژی 🌸🧿  خونه تکونی من تموم شد خداروشکر و هم ...

سلام، خدا قوت. 

اگه به مطالعه ی حرفه ای علاقه مندین، ادامه دادنش خوبه. در غیر این صورت، جذابیت ذاتیش زیاد نیست. هم موضوعش هم زمان نگارشش قدیمیه. 

مهم ترین نکته ی این داستان، نگاه نویسنده به جنگ جهانی دوم و ماجرای اردوگاه آشوویتسه که طبیعتا مثل روایت های معمول طرف پیروز هر جنگ، در جهت محکوم کردن طرف مغلوب این جنگ، یعنی آلمان نازیه. 

من صرفا به خاطر ترجمه ی احمد شاملو خونده بودمش. 

سلام عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم♥♥🥰.  منم دقیقا همینطوری ام،  بیکاری و بی هدفی اذیتم م ...

سلام به روی ماهت زهرا جون🌼

خوش باشی💗

به روی چشم عزیزم 

برنامه ام برای امسال بارداری هست 🤰🏼😻🙈

که تو این تایم پیش رو تا بارداری دارم تا حدودی رو تغذیه خودم و همسرم کار میکنم و حسابی  فکر و ذکرم مشغول بارداری و بچه داری هست ☺️🙊  

یکی دیگه  از برنامه ریزی هام فعلیم صرفه جویی در مخارجمون هست تا بلکه با  زیاد کردن تایم کاری  همسرم و صرفه جویی های من و در نهایت با لطف و کمک خدا بتونیم سریع تر قرض و بدهی هامون رو پاس کنیم و خیالمون راحت بشه  🥲🙏🏻 

اخلاق های بدم رو اصلاح کنم 

همینطور عادت های بدم رو و بجاش عادت های خوب جایگزین کنم

کارهای مثبت بیشتری انجام بدم  

صادق تر از هدایت
سلام، خدا قوت.  اگه به مطالعه ی حرفه ای علاقه مندین، ادامه دادنش خوبه. در غیر این صورت، جذ ...

خیلی خیلی متشکر بابت توضیح کامل و خوبتون عزیزم🙏🏻🌹

کاملا درسته و با نظرتون موافقم

اتفاقا خودم هم بیشتر بخاطر ترجمه  احمد شاملو تهیه کردم 🤍

صادق تر از هدایت
سلام خسته نباشید .ببخشید اینجا کسی هست ک دوتا بچه داشته باشه و همزمان برای کنکور یا درس دانشگاهش بخو ...

بله داریم اونم نه دو تا بچه بلکه با سه تا بچه ،اگر اشتباه نکنم‌کاربر مهربانوکوشا وخزان و پاییز هم سه تا دسته گل دارن هم درس میخونن هم کار هنری میکنن .

توی این تاپیک اکثر خانمها در کنار رسیدگی به خونه و اهل خونه 

به تحصیل و شغل و کار هنری هم میپردازن .

سلام به روی ماهت زهرا جون🌼  خوش باشی💗 به روی چشم عزیزم  برنامه ام برای امسال باردا ...

سلاااااممم سلاااممم  چطورییایین دوستای عزیزممم؟؟ 

چقدررر لذت بردم از اهداف زیباتون ، ان شاءالله به همممممه شون به نحو احسن برسین 👌

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
از اون روزی که نوشتم از بلاتکلیفی  خدا رو شکر بهترم  راست میگی گاهی این متنا آدم دچار این ...

فقط خوب بودن و خوب زندگی کردن 👌🥰  عااالی بود 

دوستان همگی باهم  یه تشوییییق مرتب  به افتخار سوسن جان  👏👏👏👏👏👏👏  😊 

کدبانوهای ارجمند  بازم در مورد هدف زندگی  اگر نظری دارید  خریداریم  

گرچه سوسن جون  مثل همیشه  فقط با یه کلمه تیر خلاصو زدن😊

می دونین ؟ قشنگیش اینجاست که  ما همه مون  هم هدف و هم عقیده ایم که الان اینجاییم 🥰  

خیییییییییلی کیف میده ، دست همو بگیریم به کمک هم ،   باااااهمممم دیگه ، صعود  کنیم  😍

بچها  ، یکی از والا ترین هدفهامون  بچه هامونه  🥺

چطوری  پربار  ،بارشون بیاریم ؟ انقدر تمام نقاط شخصیتی شون باید پررربشه و قوی باشه  که هیچی نتونه اونا رو بشکنه ، جایی گیر نکنن  ، از قدرت تصمیم گیری بگییییر تاشادی درونی و  عزت نفس و ...  الا آخر

و در این راستا  ممنون میشم اگر برای باعرضه تر شدن بچها راهکار یا بازی ای  بلدین  بگین  

باتچکر .🥸

سلامت باشی رومیناجون نی نی سوم. دوتا پسر داشتم،خدا یه دخترم بهمون هدیه داد

واااااااییییی وااااییییییی وااااییییی 😍😍

خیلی بهت تبریک میگم حدیث جان ، خیلی خوشحال شدم 

ان شاءالله براحتی و بسلامتی و بموقع  بغل بگیری اون فرشته ی نازنینت رو عزیزم  بینهایت برات خوشحال شدم 🥰

حدیث دعا یادت نره پلییییزرزز 

مرررسی 

سلااااااام خوبید  من یه مدت اینجا میومدم گزارش میدادم بعدش دیگه نیومدم ولی همیشه میخوندمتون ...

آخییییییششش  

الهی شکرررر  خیلی حس شیرینیه که میگی تک تک رفع شدن 

هیچی ارزشمند تر از بدست آوردن دوباره ی سلامتی نیست ،

بهت تبریک میگم دوست جان 😊

شما هم اگر مایل بودی  بیا از اون اهدافت که خداروشکر افتادی به جونشون  برامون بگو   ما هم اندکی تقلب کنیم  😁😁

چقدرررر وقتمون کمه برای زندگی کردن 👌👏👏👏