2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2045026 بازدید | 88247 پست
سلام شبتون بخیر دوستان عزیزم😍🌹.  از ظهر تا الان:  نهار خوردیم با پسر کوچولا.  ل ...

زهرا جان عزیز خوش بحالت خونتون مشهد هست مادر وپدر عزیزتون مگر مشهد زندگی نمیکنن که شما با خواهرات مشهد هستید ولی مامان بابات شهر دیگه هستن چه حسقشنگی  برا مادر وپدرت هست خدا حفظشون کنه همیشه بیایند به شماسربزنند حرم رفتی برایم دعا کن اسمم من هم زهراست 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من نزدیک شاید هزار صفحه از وسطای تاپیک خوندم محدوده سال ۹۹  خیلی ازتون انرژی میگیرم خیلی فعالید افرین 

دیگ زهرا جون و تپلو و بانو و کارنلین واریان و آذردخت و خیلی هارو میشناسم 

کاش یه خلاصه از قوانین بگید 

انقدر حالم خوب میشه با این تاپیک 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
سلام حدیث جان شما خوبین؟ نی نی خوبه؟ 💚🌺 منم عالی ام و همه چیز خوبه خداروشکر یه کمی هم تنبل شدم ه ...

ما اولش هم کولر را سرویس کاری نمیکنیم شما دوبار سرویس میکنید

سلام به همه. 

دیروز:

جارو

کیک پزی

نظافت سرویس

شام دیشب و ناهار امروز

شستشوی لباس تیره با ماشین

تمیز کردن اجاق، سینک و آشپزخانه

انجام شد. 

امروز:

شستشوی لباس روشن با ماشین

شستشوی لباس ظریف با دست

شام شب و ناهار فردا

تا و جابه جا کردن لباس های خشک شده

تمیز کردن اجاق و آشپزخانه ( از دیروز طولانی تر شد چون امروز سرخ کردنی داشتم) 

انجام شد.

خدا بخواد، فردا عازم سفریم. سخته برای من، چون چند مرحله ایه: باید اول بریم تهران، بعد راهی مقصد بشیم و برعکس. به علاوه ابتدای سال تحصیلیه و مرخصی ها، سخت. ولی توکل به خدا. امیدوارم خوب پیش بره. 

الان دارم وسایل سفر رو جمع می کنم توی :

یه چمدون، یه ساک، یه کوله و یه کیف سفری. 

در واقع بیشتر دارم کم می کنم چون همسرم هنوز نیومده و ندیده و می دونم اقناعش به لزوم بردن همه ی اینا باید سخت باشه. در حالی که واقعا به نظر من کم هم هست. 

یه دفترچه هم پر کردم از جاهایی که تو سفر باید بریم: ایستگاه ها و ساعت حرکت مترو و اتوبوس و مشابه این ها. این قدر تو نقشه ی خیابون ها و مکان های مقصد، دقیق شدم و برنامه ریختم که به نظرم می تونم راهنمای تور اون جا بشم. همین برنامه ریزی دقیق، واقعا چند روز ازم وقت و انرژی گرفت. 

دیگه اینکه دارم چیزایی که یهو یادم میاد رو یادداشت می کنم، غذایی که برای فردا تو راه تا تهران آماده کردم رو بسته بندی می کنم و از این دست. 

دلم براتون تنگ میشه دخترا. مواظب خودتون و خونه هاتون باشین. 😘

برنامم برا امروز

زبان بخونم ✅

کتاب بخونم ✅

برم خونه ی مامانم  ✅

اونجا کمکی باشه انجام بدم ✅

برم دنبال پسرم ✅

نهار داریم ، گرم کنم بخوریم ✅

شام و نهار فردا رو درست کنم ✅

ظرفای نهار و شام بشورم ✅

باشگاه برم ✅

دوش بگیرم‌✅

لباسا اب کشی بشه ✅

لباس خشک ها جمع بشه ❌

نهار فردای همسرم درست کنم ✅

ظرفاش بشورم ✅

سطل زباله خالی بشه ✅

یه چرت بخوابم ✅

گاز تمیز کنم ✅

جانبی ⬇️

🌺نمازا خونده شد

🌺شیر جوشوندم  قسمتیش گذاشتم یخچال

🌺یه قسمت مایه  ماست زدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دخترا❤️

من امروز علاوه بر سرکار،چندین تا پیگیری داشتم که انجام شد❤️خوشحالم😍

یه پیگیری مهم دارم که انشالله تا قبل تعطیلات به جواب برسه❤️اشپزی کردم❤️هم سالاد ماکارونی درست کردم و هم باقالی پلو با مرغ❤️

سالاد درست کردم❤️

یه بخش از ماست هایی که زدم و خاکشیرها خورده شد❤️

بطری اب ها رو شستم❤️

یسری ظرف دستی شستم❤️

ابچکان مجددا پر شد😁

سینک رو شستم❤️

گاز رو دیروز تمیز کردم،امروز باز کثیف شد🤪فردا صبح زود تمیز میکنم❤️

میز تی وی و دراورم رو تمیز کنم❤️

کانتر مجدد تمیز بشه❤️

چندتا تماس باید بگیرم حتما❤️

ماشین ظرفشویی زدم و خالی شد و دوباره الان چیدم و زدم،فردا صبح خالی اش کنم❤️

لباسشویی زدم و لباساش پهن شد،فردا جمع شون کنم❤️

دیشب کل خونه رو شارژی زدم،فردا هم بزنم❤️

ارایشگاه رفتم،مونده دندونم،ازمایش و رفتن پیش دکترهام و زدن امپولم❤️

تره بار برم فردا❤️

یسری وسیله هست باید تحویل صاحب هاشون بدم❤️

اشغالا رو خالی کردم و گذاشتم بیرون❤️

ماشالله کلی کار مفید انجام دادین. کاش باهم فامیل بودیم منم چندتا گل هدیه میگرفتم😉😁 نی نی هم خوبه ...

نی نی دارید به سلامتی ودلخوشی ایشالا ک این دوران به خوبی وخوشی طی بشه کارنلین جان خوش باشید  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام بانو ،خوبین ؟ ممنونم ان شاءالله قسمت همه کسانی که دوست دارن برن به این زیارت بشه . بله مگه می ...

زیارتتون  قبول باشه بانو جان اونروز هرکار کردم برات پست بزارم سایت جواب نداد ایشالا که زیر چتر  امام حسین ع باشید گلم  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

کدبانوها یسوال مدتیه لباسشوییم یه بویی میده اینم بگم دو سال خریدم هنوز جرمگیری اینا نکردم ولی این بو مثل بوی نم و موندگی میده ربطی به جرم نداره احتمالن و اینک کشوی پودر رو شستم با م.ظ ولی بو نرفت

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

برنامم برا امروز به امید خدا

شکر گزاریم رو بنویسم

زبان بخونم

کتاب بخونم

تخت و اتاقم مرتب بشه 

نهار پسرم رو درست کنم

ظرفای ابچکون‌جمع کنم

برم دنبال پسرم

با پسرم درس کار کنم

شام درست کنم

ظرفای نهار و شام بشورم

لباس خشک ها جمع بشه

نهار فردای همسرم درست کنم

ظرفاش بشورم

سطل زباله خالی بشه

یه چرت بخوابم

گاز تمیز کنم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام به دوستان خوبم 

من شوهرم راننده هست چند روز تو سفر به خاطر همین همیشه مشکل غذا داره 

وقتی از تو خونه می‌بره چند ساعت بعد خراب میشه . بیرون نمیتونه زیاد غذا بخره 

الان من به فکر افتادم که میشه غذا را کنسرو کرد ؟؟

اگه میشه چه نوع غذاهای میشه؟

ممنون میشم خانومای کدبانو چیزی بلدن بهم بگن 

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏