2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2045311 بازدید | 88264 پست
ویتامین ای  ویتامین دی  ب کمپلکس دو ماه یه بار تا ۶ ماه  قرص آهن اگر کمه  مو ...

من مولتی ویتامین میخورم و اهن و کلسیم و دی ولی همچنان بی حالم ☹️

ویتامین ای رو چه موقع از روز میخوری ؟

ب کملکس همون کپسول مشکی ها ؟؟؟ 

امپولشو بگیرم بهتره یا کپسول ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالاد طرز تهیش لطفا 🤗🙂

یک عدد گل کلم بخت برگشته خریده بودم همچی باهاش درست کردم😁🤭گل کلم بلانچ شده،ذرت پخته و دون شده،نخودفرنگی پخته،هویج نگینی شده ی پخته،اون برگای سبزی که کنار گل کلم هست رو هم شستم و نگینی خورد کردم با روغن زیتون و لیمو تازه😍به این ترکیب بروکلی بلانچ شده هم میتونی بزنی خیلی خوب میشه و یا سیب زمینی پخته خورد شده،من بدلیل رژیم بودن نزدم سیب زمینی رو😁شوید تازه خورد شده هم روش خوب میشه😍

از این وضع داغونا این قدر دوست دارم  این فعالیت های زیاد بهم ارامش میده ، برا کاری که ادم دوست ...

ولی من این وضع داغونه رو خیلی دوس ندارم😅چون از کتاب و مقاله هام دور افتادم😅ولی چاره چیه نیاز به پول دارم باید راهش بندازم🙈

سلام دوستان خوب هستین؟ روزتون بخیر برا رفع خستگی و بی حالی چی توصیه میکنید؟ ول وومن استفاده کردم ...

نوروبیون غیر ایرانی یه موقعه ای که تو اوج کار بودم جوونی هام😁دکترم گفت هفته ای یکی حتی!انقدر شلوغ بودم!ولی الان ماهی یکی میزنم،که دکترم گفت دو هفته یکبار ولی چون خیلی درد داره ماهی یکبار میزنم،کلا اون پامو تا دو روز میکشونم با خودم😅قرص مخمر هم خیلی عالیه😍اکتی ومن به نظرم بهتر از ول ومنه😉شی تا ‌که هم خوبه،من رندوم هی عوض میکنم و چیزای جدید میگیرم😍

من مولتی ویتامین میخورم و اهن و کلسیم و دی ولی همچنان بی حالم ☹️ ویتامین ای رو چه موقع از روز میخور ...

ای رو من ۴۰۰ میخورم هر چند روز یه بار بعد نهار  ولی دقیق نمیدونم چه ساعتی باید خورده بشه 

ب کمپلکس هم قرص داره   هم امپول ،  امپولش قوی تره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
یک عدد گل کلم بخت برگشته خریده بودم همچی باهاش درست کردم😁🤭گل کلم بلانچ شده،ذرت پخته و دون شده،نخود ...

درست میکنم   از ترکیباتش خوشم اومد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دخترا روزتون بخیر

در مورد گروه زبان:

تعداد اعضا زیادشده و بیشتر از این کیفیت همراهی میاد پایین...بخاطر همین از پذیرش افراد جدید معذوریم 

بعدا میخونمتون    

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
جوجه ی بچه رو کشتین و خوردین؟ 😅😅😅 کی کشت اونوقت  اصلا کشته مرده ی لطافت روحیه ات شدم

😂😂😂 آره خیلی خوشمزه بود نمیدونی مرغ خونگی چه مزه ای داره 😋

خدا کنه سه تا دیگه زنده بمونن تخم بزارن تخم مرغ محلی هم نوش جان کنیم 😋 و در آخر خودشونو بخوریم 🤣🤣🤣🤣

برادر همسرم کشتش 😁اینا به کنار پسرم اینقدر دوست داره خوش مرغ بکشه 😬 نه به علاقه اش به حیونا  نه به این کاراش 🥴

روحیه من هیچی پسر بزرگم که خودش بزرگش کرده بود اینقدر با اشتها می‌خورد و تعریف می‌کرد از مزه اش خودم تعجب کردم . 😳البته چون جوجهرو دوست همسرم آورده بود  به اسم آقای پدر بود و مرغ خودش زنده مونده بی تاثیر نبود 🤭

یادم میاد برادرم وقتی همسن پسرم بود اگه همچین چیزی جلوش میزاشتن خودشو میکشت از گریه و لب نمیزد  🤣

شهرزاد عزیز ببخشید اگه ناراحتت کردم بنظرم جای ناراحتی نداشت 🤭😊

🖤🖤🖤🖤
سلام دخترا❤️ در روزهای گذشته درگیر کسب و کار جدید هستیم❤️ تقریبا ۶ صبح تا ۱۰ شب بیرونم😅 خونه هم ...

خدا قوت . کار جدید مبارک 

. ان شاءالله  کسب کار جدید قدمی باشه برای رسیدن به تمام هدف هات 

موفق باشی دوستم ❤❤❤❤

🖤🖤🖤🖤
😂😂😂 آره خیلی خوشمزه بود نمیدونی مرغ خونگی چه مزه ای داره 😋 خدا کنه سه تا دیگه زنده بمونن تخم بز ...

اره  خیییبلی خوشمزست هم مرغ هم خروس  تو شهر مابه زن پا به ماه خروس محلی میدن