2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  برنامه ی امروزم 

پختن قرمه سبزی و نهار ✅

شستن چرخ گوشت  ✅

مرتب کردن کمد داروها ✅

تا زدن لباس ها و جابه جایی شون ✅

شستن لباس ها  و پهن کردنشون ✅

مرتب کردن ابچکون ✅

مرتب کردت تختم ✅

حموم برم ✅

داروی مو و صورت ✅

داروها خورده شه ✅

نمازا خونده شه ✅

شام درست کنم ✅

ظرفای شام و نهار شسته شه ✅

باشگاه برم ❌

سطل زباله خالی شه ✅

گاز تمیز شه ✅

پادری سرویس ها پهن شه ✅

خوندن زبان ۱ ساعت ❌

خوندن کتاب ۱ ساعت ✅

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام 

چند روز گذشته کارهای نیمه تموم زیادی داشتم که به لطف خدا تونستم انجامشون بدم و از امروز یه سر و سامونی به روتین روزهام بدم

برنامه های روزانه ی من تکراریه بچه ها یعنی اگه بخوام هر روز بنویسم باید کپی کنم😂

خوندن شعر، زبان، و کتاب و جدیدا هم قرآن اضافه شده تا زمانیکه 30 جزء رو تموم کنم

در کنارش کارهای شخصی یا جاهایی که باید برم یا.. 

که درحال حاضر منزل مادر هستم و کار خونه ندارم تا زمانیکه برگردم خونه ی خودم

امروز ساعت 7 و 30 بیدار شدم

قرآن انجام شد، زبان انجام شد

باید برم بهداشت برای چکاپ

پرونده بهداشت برای مامانم درست کنیم

دخترمو ببرم حمام

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...

سلام دوستان من همیشه پست‌های شما را میخونم انرژی میگیرم 

امروز دلم میخواد اینقد خودما بزنم تا بمیرم از خجالت آخه زنم اینقد بی عرضه میشه آخه اینقد بی هنر 

امروز ناهار مهمون داشتیم قیمه پختم لپه‌ها وا رفت مزه خورشت خیلی بد بود بود با اینکه همه چی بهش زده بودم،اما آبروم رفت کسی زیاد غذا نخورد شوهرم یجوری نگام کرد که دلم میخواستم آب بشم برم تو زمین چراااا من نمیتونم برای مهمون غذا درست کنم چرااااا اینقد من گیجم چراااا اینقد بی هنرم فقد بلدم جیغ بزنم سر بچه هام به شوهرم غر‌غر کنم خدایا چرااا من اینجوریم نه نظم درست حسابی نه خونه داریم نه شوهر داری نه بچه داری هیچ کدوم خوب نیستن،،😭😭😭😭 

وااای آبروم جلوی مهمونا رفت یه بار رفته بودم خونشون بهترین غذا را جلوم گذاشتم اما من چی جلوشون گذاشتم داشتم سر سفره آب میشدم از خجالت 

برا خودمون که غذا درست میکنم خوب میشه ها ولی برا مهمون گند میزنم امان از استرس امان از بی اعتماد به نفسی 

وای چقدر غر زدم ببخشید خانمهای زرنگ خاندار همیشه بهتون افتخار میکنم  

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
سلام دوستان من همیشه پست‌های شما را میخونم انرژی میگیرم  امروز دلم میخواد اینقد خودما بزنم تا ...

سلام عزیزم خوش اومدی به جمع مون  

دلیل خراب کردن غذات چیه ؟مثلا من قبلنا که واسم مهمون میاومد خونه حسابی بهم ریخته بود یه عالمه کثیفی پنهان داشتم تا بخوام خونه رو تمیز کنم کثیفیارو از بین ببرم از غذا غافل میشدم باعث میشد غذام یا خوب جا نیافته یا یه چیزیش کم و زیاد باشه  اعتراف میکنم الان شرایطم بهتره نمیخوام بگم خونه در حال برق زدنه که دروغه .....در حداینه که دیگه کثیفی پنهان ندارم ظاهرشم در طول روز مرتب میکنم

تو مهمونی اخرم که گزارشمو اینجا گذاشتم غذام ساعت ۵-۶بعدازظهر اماده بود(اینجا بود که فهمیدم تو تاپیک بودنم و گزارش نویسیم بلاخره نتیجه داد و من به ایده الم نزدیک تر شدم

اگه مشکلت مث من باشه احتیاج به برنامه ریزی و گزارش دادن هر روزه داری تا خونه به یه نظم همیشگی برسه باور  کن خیلی رو اعتماد به نفست تاثیر میذاره

همینکه اینجا از مشکلت حرف زدی یعنی اولین قدم و برداشتی  پس باما همراه باش تا بتونی به ایده الت نزدیک بشی 

دیگه نبینم به خودت بگی بی عرضه هااااااا 

باور کن که هیچ کس همه چی تموم نیس هر کدوممون تو یه چیزی لنگ میزنیم 

اصن قشنگیش به همینه که تو رو خودت زوم کنی ضعف هاتو پیدا کنی و بخاطر رشد شخصی تلاش کنی واسه تغییییییر

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام دوستان من همیشه پست‌های شما را میخونم انرژی میگیرم  امروز دلم میخواد اینقد خودما بزنم تا ...

سلام گلم

شاید زیر غذا زیاد بوده که لپه ها وا رفته، سعی کن غذاتو به موقع بار بذاری که زیرش ملایم باشه غذا خوشمزه تر میشه، پیش میاد خب حتی بهترین خانم های خونه هم من دیدم گاهی غذاشون بی نمک یا وا رفته، سرزنش کردن نداره، اینجوری با خودت حرف نزن، همین که متوجه مشکل شدی میتونی راه حل پیدا کنی، توی این دنیا هیچی نشد نداره و واسه همه چی راهی هست، بیشتر تمرکز کن رو غذایی که میپزی حتما بهتر میشه✨

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...

بچه ها با توجه به اینکه هوا گرم شده ، پنجره هاتون رو باز میکنین؟! کولر که همه ساعات نمیشه روشن کرد 😔 خیلی بدم میاد از گرما، گرد و خاک خونه بیشتر میشه

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...

سلام عزیز 

منم یه روزی مثل شما بودم  یه چیزی هست به اسم  تجربه که کم کم با همین خراب کردنا به دست میاد 

میدونی همیشه دو مدل درست کن که یکی که خراب شد یه گزینه دیگه داشته باشی 

همیشه خوراک مرغ (همون زرشک پلو مرغ ) تو روتین مهمونیات باشه چون هم خوش خوراکه هم راحته   هم هیچ جوره خراب نمیشه 

در کنارش حالا یه خورشت دیگه کمتر بزار 

و اینکه مثلا من همش کنار غذا جا سالاد یکم سالاد ماکارونی می درستم  چون همه دوست دارن و یه نوع غذا حساب میشه و....

اینا رو من روز اول بلد نبودم  کم کم یاد میگیری 

بعدش خراب شد که شد فدااای سرت ، دنیا به اخر که نرسید ، اصلا خودت پیس شوهرت نباز  ، هیچ‌حرفیم نزن  پیشش در مورد مهمونی 😊

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810