2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
تازه من میگم به هیچ‌کار شخصیم  نمیرسم   همش به همسرم غر میزنم  اصلا برا خودم وقت ندار ...

عزیزم .زنده باشه 😄

پس فقط من نیستم که از دست بچم مینالم

امروز خودکار و دفتر دادم دستش تا یکم سرگرم بشه خیر سرم خیاطی کنم یه سری برگشتم نگاهش کردم دیدم نی جوهر را از لوله ش درآورده بود گفتم چیزی نمیشه‌آقا پنج دق بعد دیدم اومد تو اتاق  گفت ماما☺ یهو نگاه کردم دیدم بلهههههه😲😲😲😲 دست و صورت پرررررر جوهررر

به سلامتی ان شاء الله  منم محمد رو به صورت ضربتی😁 از شیر گرفتم  رفتیم حرم و آخرین بار ش ...

زهرا و شهرزاد ،چه حس خوبی گرفتم از حرم رفتن و شیر گرفتن کوچولوهاتون دلم رفت واسه صبوری بچه هاتون 

زهرا که یه جوری تعریف میکنه آدم دلش بچه میخواد 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه کارمو ول کردم بردمش دست و صورتش را با لیف سابیدم تا رفته .صورتش فقط چندتا لکه موند اما دستاش کامل پاک نشد.فقط در حدیه که به جایی پس نمیده .خودمم حموم کردم اومدم بیرون.بقیه وقتمم به ناهار پختن و ظرف شستن گذشت

اما بچم خودش فهمیده بود کار بدی کرده تا یک ربعی از جاش تکون نمیخورد قرررربونش برم😂😂 تو اتاق که لباساش رو پوشونده بودم همونطوری خوابیده بود بیرون نمیومد .اصلا دعواش هم نکردم اما دپرس شده بود.دیگه رفتم یکم بغلش کردم قربون صدقش رفتم تا دوباره کاراشو از سر گرفت😁

سلام. چقدر من از این تاپیک انرژی و انگیزه می‌گیرم.ممنونم از همه تون که اینجا می‌نویسید و برای دیگرا ...

سلام عزیزم 

خیلی خوش اومدین  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
😊😊 بالخره پست شد دو روزه میام مینویسم موقع ارسال خطا میده.  خداروشکر مثل اینکه مشکل رفع شد ...

ای خداااااااا  مهدی جونی رو با دستای تپلیش تصور کردم چطوری برگو تو دستش گرفته

بچلونش زهرا

دیگه کارمو ول کردم بردمش دست و صورتش را با لیف سابیدم تا رفته .صورتش فقط چندتا لکه موند اما دستاش کا ...

جااااانم 

خداحفظش کنه 

انشاءالله زود کنار بیاد خودت ماشاءلله تجربه داری ولی خب منم تجربه خودمو بگم دخترم راحت کنار اومد ا ...

عزیز دلمی😘. 

ممنون از یاداوریت. 

همه تلاشمو میکنم کمتر اذیت شه و این دوره رو پشت سر بزاره

زهرا و شهرزاد ،چه حس خوبی گرفتم از حرم رفتن و شیر گرفتن کوچولوهاتون   دلم رفت واسه صبوری بچه ها ...

😁😁😁

حالا کار دست خودت ندی😁😁😜. 

انشالله به وقتش یه نی نی خوب و مهربون مثل خودت بیاد😘😘😘

مهدی کوچولو خیلی پسر صبوریه، خیلی زیاد،  میدونم خیلی غصه میخوره و دلش تنگ شده ولی هیچی نمیگه😐...

عزیزم 

الهی خدا کمکش کنه پسر صبورمون رو 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2810