2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043380 بازدید | 88176 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من خوبه که میتونی خیلی رک بهشون بگی کاری که من نمیتونم انجام بدم . 

استراحت خیلی برام مهمه ، خیلی وقتا می‌خوام تنهایی یکم ریلکس کنم یا یه برنامه ای با همسرم داریم تفریحی یا ورزشی اصلا دوست ندارم بهم بخوره

و خیلی صریح جواب نه دادم و الان همه میدونن جمعه ها روزِ استراحتمونه 🌻💓

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...
منم فقط جمعه ها اف ام،و خیلی بدم میاد جمعه ام رو با بقیه تقسیم کنم😅

بله منم همینطور 😊

من انقدر امروز کار انجام دادم که از شدت درد و خستگی خوابم نمیبره😅البته شکایتی ندارم خدا رو شکر😁😅

ما هم بیرون بودیم ، میخواستم بخوابم گفتم یه سری به دوستای اینجا بزنم، چقد این تاپیک و خانوم های اینجا خوبه

میام حالم خوبتر میشه

سلام  😍😍حال و احوال 💕💕💕💕

خوبید خوشید ؟؟😘😘😘😘

غیبت این دو سه هفته ای ، حال روحی مساعدی نداشتم ......

دیانا جان  چه خوب که صدام کردی ، میدونستی وقتی تو اعلانم برا صدا کردنت اسمت میبینم بعد که میام رو  اسمت  تو تاپیک وارد میشم و دلم پر میکشه برا اینجا 💚

برنامم برا امروز

خوندن کتاب   ۱ ساعت

کار کردن درس پسرم ۲ ساعت

خوردن قهوه  

زدن دارو به موهام و صورتم

شستن ظرف های دیروز

پختن نهار

خوندن نمازا

تمیز کردن اتاقم     بازار شامه

پختن شام و غذای فردای همسرم

شستن ظرفای شام

مرتب کردن پذیرایی

جمع کردن لباس خشک ها و تا زدنشون

خوردن داروها

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خانوما توروخدا کمکم کنید گند زده شده به زندگیم یه بچه ۴ماهه کولیکی دارم تازه خوابوندمش راهکار ب ...

سلام علیکم .اینجانب مادر سه فرزند بی قرارم 😁(اول اینکه خدارو هزار بار هر روز شکر میکنم بخاطر سه تا نعمت بزرگی که بهم داده )

دوم‌اینکه حتما حتما حتما مکمل های بعد زایمانت رو مصرف کن و غذاهای مقوی بخور مخصوصا کاچی 

و سوم اینکه اولویت اول خودت و بچه باشید و رسیدگی به خودتون‌در راس همه امور باشه .

در مورد کارهای خونه هم دوستان درست میگند اول غذاتو حاضر کن .

بعد تمام چیزهایی که تو ظاهر خونه است بریز تو یه سبد یا ببر تو یه اتاق بریز و جارو بزن بعد یکی یکی وسایل رو سر جاش بزار .

من الان نوزادم ۲۵ روزشه کارایی که خودم میکنم رو بهت میگم ان شاءالله بدردت بخوره نوزاد منم بی قراره و رفلاکس و کولیک با هم داره . شبها وقتی می‌خوابه بدون استثنا منم میخوابم چون باید انرژی داشته باشم نمیگم حالا بزار پنج دقیقه هم گوشی چک کنم یا پاشم کار انجام بدم بزورم که شده میخوابم .

من برای بچه هام گهواره تو خونه درست کردم خوبه کمک میکنه به آروم شدنشون .صبحانه ها برای خودم کاچی درست میکنم 

صبحانه که خوردم اگه بچه خوابید که منم دست بکار میشم 

من اول از آشپزخونه شروع میکنم همیشه غذاها رو دو وعده ای درست میکنم و حین آشپزی روی کابین رو مرتب میکنم یا ظرف میشورم خلاصه بیکار نمیمونم ،باید تمرین کنی فرز باشی من برای تند کار کردنم ریمیکس میزارم‌😁😬لباس ها هم چون الویت داره همون اول صبح میریزم ماشین و روشنش میکنم 

آشپزخونه که تموم شه میرم سراغ پذیرایی هر چی هست میریزم تو یه اتاق خواب و سریع یه دستمال میکشم به میز و اینه ها 

من جارو برقی رو میزارم وقتی که نی نی بیداره و بی قراره چون با صدای جارو برقی آروم میشه و می‌خوابه 🤣😉

بعد هم سر فرصت اتاق ها رو تمیز میکنم .

از همسرت حتما حمایت و کمک بگیر وقتهایی که میاد خونه غذا شو بده تا یکم خستگی در کنه 😉 بعد نی نی رو بده بهش اگه نیاز به استراحت داری استراحت کن اگرنه به کارای خونه برس .

در آخر اینکه اینروزها میگذره پس اصلا سخت نگیر و بفکر خودت و نی نی نازت باش . 

سسلام عزیز دلم . چرا اینقدر آشفته ای عزیزم . خدا برات نگهش داره . یه نگا به صورت نی نی کن و به خاطرش ...

مادرشوهرم انقدبهم تیکه میندازه درک نمیکنه تازه میاد میگه کارای منم انجام بده افسردگی گرفتم نه میتونم به خودم برسم نه خونه حالم بده

سلام علیکم .اینجانب مادر سه فرزند بی قرارم 😁(اول اینکه خدارو هزار بار هر روز شکر میکنم بخاطر سه تا ...

نی نی نهایت خوابش نیم ساعته بعدشوهرم بیکاره توخونست ولی کمک نمیکنه هرکاری میکنم به هیچ کاری نمیرسم خونم دوروز کارداره تامرتب بشه بعدکارایی که شمامیگیدانجام بدم

مادرشوهرم انقدبهم تیکه میندازه درک نمیکنه تازه میاد میگه کارای منم انجام بده افسردگی گرفتم نه میتونم ...

دکتر بردیش ؟غذاتو رعایت میکنی ؟

اگه با دارو گیاهی مشکلی نداری کمی زیره دم کن با نبات بهش بده ببین بهتر میشه .

شکمشو با روغن‌های گرم به سمت عقربه های ساعت ماساژ بده آروم اصلا به شکمش فشار نیار .

گهواره خیلی کمکت میکنه اگه میتونی تو خونه ببند .

اصلا برات مهم نباشه چی میگه خیلی جالبه بعضی از مادر شوهرا تو این مواقع عوض اینکه کمک حال باشن متوقع تر میشن من کاملا درکت میکنم  . 

با همسرت صحبت کن یا بچه رو نگهداره (میگن‌موقع بی قراری بچه پدر بچه رو نگهداره بهتره تو نت سرچ کن)

یا اینکه کارهارو انجام بده .

بچه ای که کولیک داشته باشه تا چهار ماهگی خوب میشه 

و نهایتا چند ساعت تو روز گریه میکنه که معمولا شبها هست مطمئنی بچه شما کولیک داره ؟؟؟

نی نی نهایت خوابش نیم ساعته بعدشوهرم بیکاره توخونست ولی کمک نمیکنه هرکاری میکنم به هیچ کاری نمیرسم خ ...

خب اگه اینطوره قرار نیست همه رو یدفه انجام بدی 

بشین بنویس و برای خودت اولویت بندی کن و هر دفعه یه جارو تمیز کن .

سلام علیکم .اینجانب مادر سه فرزند بی قرارم 😁(اول اینکه خدارو هزار بار هر روز شکر میکنم بخاطر سه تا ...

سلام و روز بخیر

بانو جون قدم نورسیده مبارکه عزیزم ، انشالله خدا به بچه هات سلامتی و به شما عمر با عزت بده گلم

خوشحال شدم از احوالاتت خوندم 

بوووس

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
اره سه چهارتا فوق تخصص هم بردم نفخ ورفلاکس وقولنج شدیدداره  

شکم اش هرروز کار میکنه؟

اگر هرروز کار میکنه قطره پدی لاکت روزی ۵ قطره عصرها 

اگر هر روز شکمش کار نمیکنه قطره bbcare ۵ قطره عصرها 

قطره دایمتیکون هم کمک کننده است 

وقتی شیر میدین حتما حتما باید آروغ اش بگیرین 

شکم به سمت پایین و ماساژ بدین 

پدرش در گوشش آواز بخونه آروم میشه 

حجم شیر رو کم کنید و دفعات شیردهی رو بیشتر کنید