سلام علیکم .اینجانب مادر سه فرزند بی قرارم 😁(اول اینکه خدارو هزار بار هر روز شکر میکنم بخاطر سه تا نعمت بزرگی که بهم داده )
دوماینکه حتما حتما حتما مکمل های بعد زایمانت رو مصرف کن و غذاهای مقوی بخور مخصوصا کاچی
و سوم اینکه اولویت اول خودت و بچه باشید و رسیدگی به خودتوندر راس همه امور باشه .
در مورد کارهای خونه هم دوستان درست میگند اول غذاتو حاضر کن .
بعد تمام چیزهایی که تو ظاهر خونه است بریز تو یه سبد یا ببر تو یه اتاق بریز و جارو بزن بعد یکی یکی وسایل رو سر جاش بزار .
من الان نوزادم ۲۵ روزشه کارایی که خودم میکنم رو بهت میگم ان شاءالله بدردت بخوره نوزاد منم بی قراره و رفلاکس و کولیک با هم داره . شبها وقتی میخوابه بدون استثنا منم میخوابم چون باید انرژی داشته باشم نمیگم حالا بزار پنج دقیقه هم گوشی چک کنم یا پاشم کار انجام بدم بزورم که شده میخوابم .
من برای بچه هام گهواره تو خونه درست کردم خوبه کمک میکنه به آروم شدنشون .صبحانه ها برای خودم کاچی درست میکنم
صبحانه که خوردم اگه بچه خوابید که منم دست بکار میشم
من اول از آشپزخونه شروع میکنم همیشه غذاها رو دو وعده ای درست میکنم و حین آشپزی روی کابین رو مرتب میکنم یا ظرف میشورم خلاصه بیکار نمیمونم ،باید تمرین کنی فرز باشی من برای تند کار کردنم ریمیکس میزارم😁😬لباس ها هم چون الویت داره همون اول صبح میریزم ماشین و روشنش میکنم
آشپزخونه که تموم شه میرم سراغ پذیرایی هر چی هست میریزم تو یه اتاق خواب و سریع یه دستمال میکشم به میز و اینه ها
من جارو برقی رو میزارم وقتی که نی نی بیداره و بی قراره چون با صدای جارو برقی آروم میشه و میخوابه 🤣😉
بعد هم سر فرصت اتاق ها رو تمیز میکنم .
از همسرت حتما حمایت و کمک بگیر وقتهایی که میاد خونه غذا شو بده تا یکم خستگی در کنه 😉 بعد نی نی رو بده بهش اگه نیاز به استراحت داری استراحت کن اگرنه به کارای خونه برس .
در آخر اینکه اینروزها میگذره پس اصلا سخت نگیر و بفکر خودت و نی نی نازت باش .