2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043460 بازدید | 88177 پست
جااااااانم مبارکههههههه یادمه دفعه ی قبلی که اومدین ذوق و شوق تولد کوچولوتونو داشتین که قراره خودتو ...

یادتونه واقعا ؟؟؟؟ 😍😍😍😍

چقدر با مرامی شما دوست عزیزم

انقدر جسته گریخته میومدم اینجا که فکر نمیکردم کسی به یادم بمونه😍

معمولا سعی می کنم داخل تمام کارها و برنامه هام به نحوی انرژی وارد کنم تا حالم بهتر بشه برای همین تمام کارای تولدشو خودم کردم خیلیللذت بیشتری داشت، خوب یادمه تک تک لحظه هاشو😍

حالا دخترم 2 سال و  منتظر تولد داداشی شه ان‌شاءالله هفته اول تیر به دنیا میاد

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم میشه بیاین کمکم 

من همیشه اتاق‌خوابم ریخت‌و پاشه همیشه پر لباس اما سالن و اشپزخونه تمیزه نمیدونم چرا اتاقم جمع نمیشه اینم بگم خیلی جای کمی دارم کمدهام کوچیکه  

منم حوصلم نمیشه جمع کنم چون دوباره خیلی زود به همین حالت در میاد 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
سلام دوستان عزیزم میشه بیاین کمکم  من همیشه اتاق‌خوابم ریخت‌و پاشه همیشه پر لباس اما سالن و اش ...

اول وسایل اضافی تو رد کن،داخل کمدات از نظم دهنده ها استفاده کن که فضات بازتر بشه،خرید اضافی هم نکن هم صرفه جوییه هم کمک میکنه مرتب دیده بشه

سلام دوستان عزیزم میشه بیاین کمکم  من همیشه اتاق‌خوابم ریخت‌و پاشه همیشه پر لباس اما سالن و اش ...

لباس زمستونه یا لباس هایی که فعلا استفاده نمیکنید بزارید تو کیسه .بعد تو چمدان یا کارتن بزارید بالای کمد یا زیر تخت. چیزایی هم که اصلا استفاده نمیکنید بفروشید یا ببخشید به دیگران. 

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.

سلام به همگی عیدتون پیشاپیش مبارک

من از کارایی که لیست کردم 

جز تمیز کردن سرامیک بقیه انجام شد

جاروبرقی ،لباس شستن،تا کردن لباس خشکا،رفتن به جشن روز معلم بچه ها تو دو روز مختلف،رفتن به باشگاه تو دو روز پشت هم 

دیروزم مهمون سرزده داشتم برای شام خونه بد نبود دوباره جاروبرقی زدم و سینک رو‌دامستوس زدم و رفتم باشگاه چون داشتم میرفتم که زنگ زدن نتونستم کنسل کنم شامم از بیرون گرفتیم

سلام خانوما عیدتون مبارک نماز روزه هاتون قبول باشه 🥳💕

نماز+دعای عهد ✔

یک ساعت کتاب فانی قریب رو خوندم شدیدا توصیه میکنم 

یک ساعت رفتم پیاده روی 

یک ساعت زبان ✔

طبقه بالا و پایین و مرتب کردم جارو برقی گرفتم همه جارو گردگیری کردم زمین و تی کشیدم ی کلاس سفره ارایی پیدا کردم 

زیارت عاشورا ✔   پاکسازی گوشی ب قول دیانا😁✔

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

سلام زرنگ خانماااااا.عیدتون مبارک.

من بالاخره تونستم استارت دوخت سرویس آشپزخونه رو بزنم.البته فعلا یه قدم خیلی کوچولو برداشتم که آهسته و پیوسته باشه .

خیاطی های لباس هم کمابیش انجام میدم چهارتا کشو پارچه دارم که هر روز دارن خلوت تر میشن

گفته بودم خونه تکونی کردم و میخاستم دیگه تمیز نگه دارم.اما متاسفانه از همون فرداش چنان دندون دردی اومد سراغم که دوباره خونه زندگیم همونی بود که شد.کثیف نشداااا اما از اون حالت مرتبی در اومد.بعدم که کار دندونم حل شد دوباره تا چندروز بی انرژی شدم.بیحال کسل.امشب یادم افتاد که دوماهه اصلا قرص ویتامین دی نخوردیم .میدونید که کمبود این ویتامین باعث میشه افسرده و بیحال بشیم .برنامه خوابمم که باز بهم ریخت.

حالا برای جمعه مهمون دعوت کردیم و از فردا که چهارشنبه هست دوباره تمیز میکنم 

وسایل دور انداختنی هم به شدت پیگیرش هستم.اگه وسیله ای نباشه حتما هر روز یه تیکه پارچه هست که بندازم دور

چند روز پیش کتاب اثر مرکب را خوندم که میگفت موفقیت های بزرگ از تلاشهای کوچیک هست.پولدار شدن از حذف همین خرجای کوچیک که به چشم نمیاد هست.

من هر روز میگفتم ای بابا امروز هم وقت نکردم اون پنجاه تاااااا دستگیره که برش زدم رو بدوزم😐بعد نیم ساعت الی یک ساعت لم میدادم رو مبل و تلویزیون میدیدم یا تو نت میگشتم.....امروز از همون یه ربع وقتی که داشتم استفاده کردم و یه جفتش را دوختم.شاید خنده دار باشه براتون ولی خب در کنارش کارای دوختنی دیگه هم دارم . روز به روز تایمش را بیشتر میکنم تا به سه ساعت برسونم

الانم کتاب شوهر آهو خانم رو دارم میخونم.فوق العادس

اگه کسی نخونده حتما دانلود کنه.

با اینکه حول و حوش سال ۱۳۳۰ نوشته شده موضوعش خیلی به روزه.دقیقا زنی که ممکنه بهش خیانت بشه و یا دست کم فداکاری هاش به هیچ گرفته بشه را به تصویر کشیده و میگه حتی پاکترین مرد هم ممکنه بعد از چنین زنی خیانت کنه.فقط خیلی کلمه های قلمبه سلمبه داره که قدیمی هستن و معناشون از یادمون رفته

سلام دخترا 

گزارش این چند روز :

ورزش و پیاده روی 

پاکسازی گوشی و ذهن 

۴تا قورباغه قورت دادم (۳تاش مربوط به دید و بازدید بود)

بازیافتیا رفت بیرون  

شستن حوله ولباس وروبالشتی+تاکردنشون واتوی لباسا 

نوشیدن روزانه آب +دمنوش به لیمو و اویشن

روغن تراپی دست و‌پا

ماسک مادر دختری 

پرداخت قبوض و اجاره

کادو پیچ کردن هدیه _با اضافه کاغذ کادو پاکت درست کردم

اب و کود  به گل ها

ضدعفونی کردن مسواکا

ترخون های خشک شده رو جمع کردم ریختم تو طرف موردنظر

از دور ریز موادغذایی ابن هفته چیزی نگم بهتره  

از مطالعه هم راضی نیستم هنوز درحال در جا زدنم

نوشتن برنامه پنج شنبه و جمعه

+روتین همیشگی 

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
یادتونه واقعا ؟؟؟؟ 😍😍😍😍 چقدر با مرامی شما دوست عزیزم انقدر جسته گریخته میومدم اینجا که فکر نمی ...

اینجا که پاتوقمه و معمولا رفت و آمد دخترا یادم میمونه 

جاااااانم جنستم که جورررررررره  مبارکا باشه ان شالله به سلامتی  از این روزا گذر میکنی   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
یادتونه واقعا ؟؟؟؟ 😍😍😍😍 چقدر با مرامی شما دوست عزیزم انقدر جسته گریخته میومدم اینجا که فکر نمی ...

میشه بگی چطوری به خودت انرژی القا میکنی؟

من خیلی زود ناامید میشم .یه روز خیلی پرانرژی شاد شکرگزار یه روز برعکس😕

سلام خانوما 

دو هفته دیگه تا کنکور ارشدم مونده😇😊

بذارم انرژی مثبت بفرستید بهترین نتیجه رو بگیرم😍😍😍😍

الان چند ماهه انرژیم رو گذاشتم روش وهمه چیرو نصفه نیمه تعطیل کردم 😑 خونه تمیز کردن خیاطی‌....

تو این دو هفته هم میترکونم

بعدش با گزارشام همه تون رو زخمی میکنم😎😎😎😎