یه راهیار گرامی یه لیوان آبجوش بیاره لطفا !! 😅
دوستان من دارم اینا رو برا خودم مینویسم ها !!! همیشه تو دفترم مینوشتم اما امروز گفتم اینجا بنویسم شماها که ماشاالله همه استادید فقط براتون یادآوری میشه
و من رو هم تکمیل میکنید یا به عبارتی کمکم میکنید !😅
خب داشتم میگفتم
🌺 چقدر خوبه که به زیبایی مون اهمیت بدیم چرا که خدا این زیبایی ها رو به ما هدیه داده
شما خودتون به یه نفر یه هدیه بدین بهش بی توجه باشه ، اهمیت نده ، زیرپاش لهش کنه !! خوشتون میاد ؟؟
پس بیاید به این هدیه ی گرانبهایی که خدا بهمون داده بعداز سلامتی ، بها بدیم درست مثل سورملینا گلی 😊 واقعا باید همراهش بشیم و جزو چالش هامون باشه
🌺 یه چالشِ ضروری دیگه که بنظرم باید به چالش های قبلی مون اضافه کنیم " ورزشه "
باید حتما روزی ۲۰ مین دویدن و یکم نرمش و ۱۰ تا دراز نشست رو حتتتتتما تحت هرشرایطی تو برنامه مون بگنجونیم چراکه از ما یه خانم خونه ی شاد و پر انرژی میسازه
🌺 یه چالش پیشنهادی دیگه هم که اکثر دوستان هم تو برنامه شون هست خوندن زبانه
چه برای کسی مث من که قصد ادامه تحصیل دارم
چه برای هر مادر دیگه ای !!! چون باید به بچها تون یاد بدید با خیال راحت ! واینکه بنظرم باید با مطالعه سوادمون بالا باشه هیچ فایده ای هم که نداشته باشه کم ترینش اینه که بچت قبولت داره
وقتی میبینه جواب تمام سوال ها شو با درایت بلدی حسابی قبولت داره و رو حرفت حرف نمیزنه حتی اگه تو دوره ی جوونیش بهش بگی ماست ،سیاهه !!
🌺 آشپزی مونم بااااید ارتقا بدیم !!
🌺 از تمیزی خونه مونم باید خیالمون راحت باشه ، چرا ؟؟
چون روانمون آسایش پیدا میکنه وقتی محیط زندگی مون تمیزه ، هم روانِ خودمون هم تک تک اعضای خونه
و این ناخوداگاه شادی میاره ، پیشرفتِ اعضای خونه رو در زمینه های مختلف رقم میزنه !!
بچها بازم میگم اینا صرفا جهت یادآوری و ذکر دلیلش هم فقط برای انگیزه دهی بود💪
پیش بسوی پله های بالاتررررر و رضایت پروردگار
هدف اصلی مونم که همگی می دونین دیگه ؟
میخوایم وقتی روز قیامت در بارگاه الهی حاضر میشیم ، پیشش سربلند باشیم و ازَمون راضی باشه😔 و بهمون افتخار کنه
🌺به امید موفقیت و عاقبت بخیری تک تک مون و همینطور تک تک بچه هامون 🌺
و دیگر اعضای خانواده !!!! 😅😂