2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2035459 بازدید | 88054 پست
سلام به دوستان عزیزم  تو این شبا مارو از دعای خیرتون بی نصیب نذارین  مامان ارتین جون برا ...

منم که باهاشون روبرو نشدم 😱

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دکتر جودی عزیز و سایر دوستان  ب یاری سبزتان نیازمندم دیدید گفتم پوستم بهتر شده فکر کنم خودم خو ...

وای مهتاب جون خیلی ناراحت شدم برات امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی و مشکلاتت رفع بشه واقعا سخته 

متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم بابت مشکلت اما شاید این کمکت کنه من همسرم بدنش فکر میکنم علمی بهش میگن پسوریازیس اگر اشتباه نکنم فوق‌العاده خشک و پوسته هایی که دائم کنده میشه و میریزه یه اشکال منظم مثل کندو زنبور عسل رو پوسته که همه پوست پوست میشه و میخاره بدنش و بعضا پیش میاد کا اونا در اثر خاروندن کنده میشه و حتی خون میاد من خیلی پیگیری کردم و بررسی در نتیجه به یه کرم رسیدم که محصول آلمان خيلي خوب روی پوستش جواب داد رطوبت پوست رو زیاد میکنه و حتی به لحاظ ظاهری وقتی مداوم استفاده میکنه کاملا رفع میشه 

اگر مشکلاتت مشابه بود میخوای عکسش رو بذارم قیمتش هم مناسبه واقعا نسبت به کاراییش 

انشالله که بزودی خبر سلامت کاملت رو بشنویم عزیزم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم حدیث رو که همین جا می‌شناختیم 😁 ببین شهرزاد من هنوز خودم اسمها رو دقیق  نمیدونم فرصت نمی ...

ا پس اشتباه شد 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2803

راستی چرا سورملینا نمیاد، اونور ازش خبر دارین؟ 

بچه ها تو این تاپیک دارن اهانت میکنن به اسلام به نظرم، 

یه سر بزنید اگر موافق بودین با صحبتم گزارش بزنید لطفا 

ممنون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4380392/زنی-که-بدون-اجازه-شوهرش-از-خونه

مبارک باشه حدیث جون انشاالله به دل خوش استفاده کنید😍  منم عاشق تغییرات و به خصوص پرده و روتخت ...

دقیقا منم راحت گرفتم وگرنه ده بار باید میجنگیدم.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام خانم گلا،متاسفانه من این روزا به خاطر کارهایی که دارم اصلا وقت نمیکنم پست بزارم و پست ها رو میخونم.راستی کارنلین جان وسایل نو مبارک.به تازه وارد ها هم تبریک میگم.

مامان ها کمکم کنین که دیگه از دست پسرم بریدم.همش جیغ میزنه و گریه می‌کنه.کارهای خطرناک می‌کنه.همه رو میزنه.۱۵ماهشه.با هیچکس نمی مونه و همش به من میگه بغلم کن بریم بیرون.حالا امروز غروب قصد دارم ببرمش یه فضای سبز نزدیک خونمونه که کسی نمیره چون خلوته می‌خوام ببرمش اونجا آنقدر بازی کنه خسته بشه.ولی واقعا بریدم دیگه .خودمم حسابی لاغر و ضعیف شدم.نمیدونم اصلا چیکار کنم.با اسباب بازی هم بازی نمیکنه.ببخشید طولانی شد 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
2804
سلام خانم گلا،متاسفانه من این روزا به خاطر کارهایی که دارم اصلا وقت نمیکنم پست بزارم و پست ها رو میخ ...

من خیلی تجربه زیاد تجربه ندارم آروشا جون اما شاید تمرکزت رو کارهای خودته و کمتر بهش توجه میکنی با این کارها میخواد جلب توجه کنه 

من روزایی که سرم شلوغه پسرم خیلی بهونه میگیره و لجبازی میکنه و اصلا کارهای عجیب میکنه

البته استرس و اضطراب هم باعث بهم ریختگی بچه‌ها میشه اگه خودت درارامش باشی خیلی تاثیر رو بچه میزاره 

واینکه آروشا جون به خودت رسیدگی کن و خودت رو  تقویت کن اون کوچولو خیلی بهت نیاز داره باید مادر قوی باشی 

امیدوارم به زودی خبرای خوب بابت رفتار پسرت و حال خوب خودت بهمون بدی

دکتر جودی عزیز و سایر دوستان  ب یاری سبزتان نیازمندم دیدید گفتم پوستم بهتر شده فکر کنم خودم خو ...

حتما دکتر پوست برو عزیزم.

تو طب اسلامی ما از روغن بنفشه پایه زیتون استفاده میکنیم

موقع خواب ۲ الی ۳ قطره تو ناف میریزیم. به هر ابرو یک قطره .

یک قطره هم مثل رژ لب به لبها میمالیم. نتیجه عالی بوده برام.روعن بنفشه برای پیامبر عزیز بوده و داروی مومنین هست. طبعش متعادله.

البته شما بررسی کنید و ازمایش خون بدین و دارو تون روبا تحقیق انتخاب کنید. فعلا خواص روغن بنفشه با پایه زیتون رو سرچ کنید ...ان شالله که خوب بشین عزیزم💖

سلام دوستان شنبه تون بخیر چه خوب که انروز نوبت دعا برای بنده هست دعا کنید برام صبور باشم جلوی زبون ...

کارنلین جان نوبت شما امروز براتون حدیث کسا خوندم

ان شاالله که حاجت روا بشید.🌺

برای صبور شدن روزی ۶۹ صلوات هدیه به حضرت زینب کنید . توسل به این بانوی عزیز خیلی عالیه.💖

سلام عزیزم امیدوارم مشکلات جسمیتون زودتر رو به بهبود بره و سرحال باشید همیشه.  بزرگ تر میشه فر ...

ممنون خانومی ازپاسختون شمادرست میگین 😅

خانوما توگزارش دادن خیلی تنبلم ولی همه ی گزارش های شمارومیخونم باجون ودل امیدوارم همه خوش باشید

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
2805

خانمهای گل طاعات و عباداتتون قبول درگاه خدای منان.🙏🤲

عزیزایی که اعمال شب قدر انجام میدین غروب که غسل شب قدر انجام دادین وضو بگیرین و نماز توبه ای که تو مفاتیح هست رو حتما بخونید. توصیه زیادی شده که انجامش بدیم.فراموش کرده بودم که شبهای قبل بگم.🥰 نماز توبه ۴ رکعتی که تو اعمال ماه ذی القعده نوشته شده برای روزهای یکشنبه هست. اون رو بخونید.

التماس دعا🌺💖🙏

خانمهای گل طاعات و عباداتتون قبول درگاه خدای منان.🙏🤲 عزیزایی که اعمال شب قدر انجام میدین غروب که ...

تونت چی سرچ کنم ملودی جون نماز توبه روز یکشنبه؟ 

اثرات واتساپ رفتنه دیگه،. هی میگم همینجا بمونید گوش نمیدین که

عزیزم گروه دارین؟

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
2801