2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043362 بازدید | 88176 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیدمان که همش برای تنوع باید عوض بشه.......و نمیشه یه جور باشه..........مثلا میتونی اون رو میزی آبی رو یه رنگ ملایمتر بذاری............... و یا اینکه برای تنوع جای مبل ها رو تغییر بدی.................... ولی من خودم چند سال تو این خونه هستم چیدمانم رو کم تغییر دادم .چون خونه ام کوچیکه...ولی یه جا به جایی کوچولو هم به چشم میاد و تنوع هستش
این یه لیست نصف و نیمه غذایی که هنوز مرتب نشده و زمان نداره هر کس غذایی به ذهنش میرسه اعلام کنه و زمان تقریبی برای پختش بده فعلا از این لیست استفاده کنید تا سر و سامونش بدم خورشت آلو اسفناج خورشت کرفس خورشت بادمجون با گوشت قرمز خورشت بادمجون با مرغ خورشت قیمه خورشت قورمه سبزی خورشت بامیه خورشت لوبیا سبز خورشت مرغ ترش زرشک پلو با مرغ باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو با مرغ سبزی پلو با ماهی جوجه کباب کباب تابه ای دلمه برگ مو دلمه بادمجون دلمه فلفل دلمه ای عدس پلو استامبولی کلم پلو لوبیا پلو میگو پلو رشته پلو قاطی پلو مرصع پلو ماکارونی لازانیا ته چین پیراشکی کوکو سبزی کتلت کوکو سیب زمینی سمبوسه سالاد الویه سالاد ماکارانی کیک مرغ خوراک لوبیا با قارچ خوراک لوبیا سبز خوراک میگو خوراک مرغ یتیمچه عدسی کشک بادمجون حلیم بادمجون میرزاقاسمی آبگوشت پیتزا ساندویج مرغ ساندویج فلافل ساندویج سوسیس بندری ساندویج با ژامبون مرغ یا گوشت هات داگ انواع آش و سوپ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
دوستای عزیزم فردا نوبت دکتر دارم امروز همش فکرم درگیر بود و کم حوصله بودم فردا عصر بهتون سر میزنم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام خوبین؟؟؟؟ من اومدم با یه دنیا کار انجام نداده دارم به مهمونی های افطار امسال فکر می کنم باید دوتا مهمونی بدم یکی واسه خونواده خودم یکی واسه خونواده همسری خوب باید اعتراف کنم من همیشه واسه مهمونی هام غذا از بیرون تهیه میکردم خیلی هنر میکردم خودم برنج میذاشتم اینم دو دلیل داشت یکی میخواستم همسری عادت کنه به این رویه و دوم اینکه خودم از این کارا بلد نبودم و در زمینه غذا پختن واسه مهمونی اعتماد بنفسم صفره فکر میکنم همه چیز باید خوب بشه و خوب شاغل هم هستم ضمن اینکه پسر کوچولو هم اصلن نمیذاره کارامو انجام بدم سالهای قبل کوبیده و جوجه میگرفتیم امسال فکر کردم که::: فقط کوبیده از بیرون بگیرم و واسه خونواده خودم ماهی و واسه خونواده همسری زرشک پلو با مرغم بذارم نظرتون چیه؟ البته میدونم خیلی اذیت میشم ولی از طرف دیگه میگم بی خیال بذار از بیرون بگیریم و خودم دسر اینای خوشگل موشگل درست کنم و هنرمو اینجوری نشون بدم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم راه حل دومم بهتره پلیز هلپ میییییییییییییییی
سلام به همگی این دوروزه مردم ازخستگی خواهرم اسباب کشی داشت اونجابودم واقعاتودنیاکاری ازاسباب کشی سخت ترنیست دیشب 12شب اومدم خونه تاالانم خواب بودم الانم دست وپاوکمرم دردمیکنه خونه هم که واویلاازبس به هم ریخته است
رعنا جون خیلی زحمت کشیدی.ایشالله امروز با خبرهای خوب میای. بیایید هر کس غذایی رو که خوب درست می کنه مخصوصا اگه جدید هم هست که چه بهتر دستورشو اینجا بزاره.شوهر من میگه این غذاها دیگه تکراری شده 100 ساله مادر و مادربزرگامون اینارو پختن.غذای جدید یاد بگیر.
سلام دوستهای خوبم خواهش میکنم فعلا این و گذاشتم تا یه نگاه رو لیست بندازین و اگر موادش و داشتین بتونین درست کنین. الی جون واقعا آقایون راست میگن ولی غذای جدید هم دردسرهای خودشون و دارن آیا خوششون بیاد یا نه من که همیشه وقتی می خوام غذای جدید درست کنم در کنارش یه غذای همیشگی هم میزارم یه موقع گرسنه نمونیم خخخخخخخخ یه روز با گل کلم توی تلوزیون خورشت درست کرد و به به و چهچه کردن منم درست کردم وااااااااای من پیراشکی و سمبوسه با نان آماده زیاد درست میکنم و همسری و ... خیلی دوست دارن راحت هم هست هر چی داشته باشم توی خونه سرخ میکنم گاهی فقط پیاز و سیب زمینی و یه کم سبزی معطر.بعد میزارم وسط خمیر و سرخ میکنم با سس خرسی میخوریم اینم غذای جدید خخخخخخخخ
ستاره جون عزیزم خسته نباشی خدایی اسباب کشی آدم و داغون میکنه واااله جون ببین چه جوری راحت تری.آخه سخته با نی نی اگر هم میخوای یک غذا خودت درست کنی یه خورشت درست کن چون کباب ها خشک هستن زرشک پلو با مرغ هم خشکه مثلا باقالی پلو با ماهیچه یا قورمه سبزی یا خورشت بادمجون بزار من چون عااااااشق قورمه سبزی هستم توی همه مهمونیهام حتمااااااا قورمه سبزی هست خخخخخ حداقل این و با عشق واسه لذت بردن خودم درست میکنم خخخخخخخ