2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست

گزارشا رو خوندم همه عالی 

خداقوت بهتون 

من والا یه روزایی میمونم چی بنویسم 

کارای خونه هنوز رو روال نیافتاده دست و پا شکسته داره پیش میره فقط ظرف شستن و‌غذا پختن رو جا انداختم که لازمه بقاست  و شیردهی(اینم‌بگم که رو اوردم به غذاهای من دراوردی، فوری که گرسنه نمونیم یا بهونه نگیرم و‌سفارش از بیرون بدیم)

امروز بعداز مدت ها یه پیاده روی و‌کالسکه سواری اساسی ‌و‌ بدون توقف ۲ساعت و نیمه داشتیم 

دو تا قورباغه قورت دادم

خداحفظ کنه مامانارو ....غذا نذاشتم چون مامانم زحمتشو کشید 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام وصدسلام،    خداروشکر 💚‌واما،شما کارت درسته عزیزم،نمیشه برنامه نداشت،حتی اگه اجرانشه ...

چشم حتما 

ممنونم از توجه‌تون   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  برنامم برا امروز

پسرم راهی کنم بره مدرسه منم تا خونه ی مامانم باهاش برم

برم خونه ی مامانم از مسافرت اومد ببینم چی چی اورده 😁

صبحانه و ظرفاش

برم بانک افتتاح حساب کنم

برم بازار هفتگی

صیفی جات منتقل کنم به یخچال و جا پیازی

نهار درست کنم

ظرف بشورم

گاز و صفحه تاپس کنار گاز تمیز کنم

اتاقم مرتب بشه

پذیرایی مرتب بشه

با پسرم درساش کار کنم

شام بپزم

نهار فردای همسرم

نمازا

داروها

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام خانومای کدبانو

میشه منم کمک کنین بیفتم رو روال؟؟؟؟

من قبل از بچه دار شدنمم با کار خونه مشکل داشتم الان دیگه یه نوزاد دونیم ماهه  دارم خیلی وقتا حتی گلاب ب روتون فرصت دستشویی رفتنم ندارم . از صبی  تازه الان پسرم خوابیده.  هول هولکی یه دمپختک گذاشتم برا نهار. 

کلی ظرف کثیف توی سینک هست.

اتاقا همه نامرتب 

چند وقتع ارایشگاه نرفتم  

چند روزه حموم نرفتم 

موهام از بس شونه نخورده کلا درهمه

خلاصه یه وضعی ک نگم براتون

چجوری هم ب بچم برسم هم ب خونه داری ؟؟؟؟

تازه شوهرمم کلی کمک میده ولی بازم کم میارم 

بخدا به هر دری زدم ب خود خدا اولش ب امام معصوم ب دعا حاجت نذر به این اون و مردم ب زبون خوش ب سیاست ر ...

ان شاء الله که عزیزم درست بشه 

بازم تلاشت رو بکن 

ناامید نشو 

ولی اگر حل نشد مشکلت به نظرم ببین میتونی بپذیریش و باهاش کنار بیایی 

ان شاء الله خدا به دلت آرامش بده 

قابل باشم دعا میکنم 

بچه ها هم قطعا کامنتت رو ببینن دعا می‌کنند 

سلام خانومای کدبانو میشه منم کمک کنین بیفتم رو روال؟؟؟؟ من قبل از بچه دار شدنمم با کار خونه مشکل د ...

سلام عزیزم 

حتما کارات رو یادداشت کن 

موقع خواب نی نی قشنگ استفاده کن، هم کارات رو بکن هم بخواب شده نیم ساعت 

اولویت بندی کن کارا رو، هر روز در حد سه تا کار مهم رو انجام بده 

بپذیر که خونه فعلا به زمان قبل از اومدن نی نی بر نمیگرده

سلام 🌹
من از حدود یک سال پیش که با این تاپیک آشنا شدم تقریبا همیشه خونه ام در وضعیت مطلوبی بوده. البته که دخترم هم بزرگتر شده و تایمم آزادتر❤
ولی کافیه یه روز فققط یک روز حالا به هر دلیلی به کارای خونه نرسم، وااااقعا خونه منفجر میشه
وضعیت امروز خونه من این طوریه🤦‍♀️🤦‍♀️
دیروز بعد از مدتها تصمیم گرفتم برم خرید. عصر نخوابیدم، دخترکم خواب بود. دیدم تو خواب ناله میکنه بعدم گریه های شدید. میگفت دلم درد میکنه. از وقتی غذاخور شده همیشه یبوسته. دو سه روز یه بار شکمش کار میکنه اونم سفت (ببخشید)😔
روغن زیتون بهش دادم و هر طوری بود با گریه و درد طفل معصومم دستشویی رفت😭
انقققد گریه کرده بود و فشار بهش اومده بود خسته شده بود. ماساژش دادم و دوباره خوابید
ساعت شد نزدیک 6. واسه بیرون رفتن یه کم دیر بود ولی رفتم واقعا خرید ضروری داشتم
نزدیک 8:30 هم برگشتم خونه. همسرم چای گذاشته بود
ولی نه شام داشتم نه فکری برای ناهار امروز کرده بودم. دخترم هم غذاشو نخورده بود. کلی لباس تا نشده رو تخت، کلی ظرف، کلی لباس کثیف و...😤
یه کم به دخترم رسیدم و باهاش بازی کردم. املت درست کردم خوردیم و دیگه باتریم خالی شد. یه کم چرت زدم دیدم صدای تی وی و دخترم و. .. نمیزاره پاشدم ولی دیدم اصصصلا جون ندارم. داروهای دخترمو دادم و دستشویی بردم و خاموشی زدیم.
و خونه تو همون وضعیت ترکیده خودش موند.
امروز سر کار هم بسیییی شلوغ بودم
خلاصه که خسته ام😩
الان دارم میرم خونه.
ولی قراره یاعلی بگم که ان شاالله وضعیت سبز بشه😍 

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام 🌹 من از حدود یک سال پیش که با این تاپیک آشنا شدم تقریبا همیشه خونه ام در وضعیت مطلوبی بوده. ...

سلام عزیزم  سعی کن حتما  حتما  حتما  یبوست بچت رو زود تر  درمان کنی  خیلی مهمه.

یبوست مادر همه ی مریضیهاست   تازه بعد از هر دفعه اجابت مزاج هم بچت کلی اذیت میشه.

اگه مزمن بشه بواسیر میشه  و کلی خون ازش میره و هزار جور مشکل دیگه

راستی صبحا  ناشتا  بعش اب ولرم بدی هم جواب میده   

بعضی وقتا هم براش شیاف گلیسیرین بذار که طفلکی درد نکشه و راحت دسشویی کنه. 

البته زیر نظر پزشک.   چون برا بعضیا  شیاف  تنبلی روده میاره

سلام دوستان خوبم ♥️

من چهار و ربع رسیدم 

یه کم خوابیدم تا پنج و ربع 😴

بلند شدم ظرف ها رو شستم 🥄🍴🍽️

چای دارچین دم کردم ☕

یه جارو دستی کشیدم 

مرغ گذاشتم 🍗بپزه ریش ریش کنم با پیاز داغ و زرشک و هویج رنده شده 🥕تفت میدم با یه کم نمک🧂 زردچوبه، فلفل🌶️ و زعفرون، آماده که شد میریزم روی برنج. 

برنج خیس کردم 🍚

کاهو خیس، کردم 🥬🥬🥬سالاد درست کنم 🥬🍅🥒🥕

ماشین باید بزنم 

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پرپول ♥️♥️

التماس دعا 

سلام خانمای گل 

منم امروز ک پاشدم ۷ونه جمع جور کردم صبحونه حاظر کردم با پسرم بخوریم ک اون نخورد فقط چایی شیرین😖اماده شدیم رفتیم دکتر ک برام سونو ازمایش نوشت برگشتیم خونه ناهار پسرمو گرم کردم دادم خورد امادش کردم بردم مهد برگشتم خونه حسابی خوابم میومد کل دیشب کامل نخوابیدم ی چرت ی ربعه زدم خواب از سرم پرید اینو تازگی ها کشف کردم ک روزهایی ک خوابم میاد بیشتر غدا میخورم انگار بدنم میخواد از این روش تامیین انرژی کنه 

پاشدم جارو برقی کشیدم خونه رو حسابی کیف کردم یعنی خدا بیامرزه کسیو که جارو برقی اختراع کردم من همیشه میگم کف خونه تمیز باشه چرک نباشه حالا اگه اسباب بازی و ریخت پاش باشه اشکال نداره ادم فکری جمع میکنه چند وقتی بود جاروبرقی مون خراب بود مکافات بود برام اصلا با جارو دستی به دلم نمیشینه .گل هامواب دادم بعدشم نت گردی کردم تا وقتی ک برم دنبال پسرم .رفتم دنبال پسرم برگشتنی ی چندتا خرید ریز داشتم انجام دادم برگشتیم ظرف های ناهارو شستم شام اماده کردم گزاشتم سرخ بشه تا اماده بشه ی چایی دم کردم سالاد درست کردم صلوات هامو شمردم لباس هامونو جمع کردم الانم منتظرم شوهرم بیاد شام بخوریم فیلم ببینیم و بخوابیم اگه تونستم ظرف های شامو بشورم نمونه فردا 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم