2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043773 بازدید | 88183 پست
سلام. من دیروز به هیچ کاریم نرسیدم  خونمون از دست پسرم غوغایی بود که نگم تا پاهاش زد تبلتش شکو ...

خداقوت سوسن جون😘. 

سلااام

امروز صبح فایزه اومد پیش پسرا موند منم رفتم دنبال کارای اداریم. 

رفتم بانک رمز پویا و رمز دومم رو فعال کردم

بعدش رفتم کارگزاری بیمه، مدارکمو دادم و ثبتنام کردم، یه جمله س ولی تمام صبح طول کشید، این وسط مجبور شدم برگردم بانک چون رمز دوم و پویام کار نمیکرد، مسیولش تو بانک گفت نشکل از سیستمه و امروز رمز نتی ها اختلال داشتن🙄😐. 

برگشتم کارگزاری و بالخره ماجرا جمع بندی شد و تموم شد

چند مرحله دیگه داره هنوز که بعد از اومدن پیامک اداره کار باید پیگیری کنم که احتمالا چند هفته دیگه میاد. و این چنین بود که پرونده این کار اداری فعلا بسته شد. 

بعدش رفتم پارچه فروشی،  یه ژاکارد قشنگ🥰🥰😍😍 واسه عید خریدم مانتو بدوز. 

یه کم گشتم جاجیم خشکل پیدا کنم واسه نشیمن مبل ولی پیدا نکردم

همسرم ماشین رو لازم داشت،  رفتم محل کارش و ایشون منو رسوند خونه و رفت فوتبال. 

با فایزه نهار خوردیم و رفت

پسر کوچولوها رو خوابوندم و خودمم خوابیدم

بیدار شدم تا پسرا خواب بودن نشستم دو تا اپیزود اموزشمو دیدم. هر چند وسطش جفتشون بیدار شدن و تمرکزم کم بود ولی خب مبحث امروز سبکتر بود و تونستم جمعش کنم. 

بعدش بکم خونه رو مرتب کردم

لباس خشکها رو تا زدم رفتن تو کمد

خودمو کنترل کردم که جارو برقی نکشم😎😁 و بزارم برای فردا صبح. 

مربی علی جون خواسته بود سوره هایی که حفظه براش ویس بفرسته،  فعلا ۴ تاشو فرستادیم که دیگه مهدی جون اجازه نداد،  بقیه ش موند واسه وقتی باباش بیاد. 

شام داریم 

تا اخر شب: 

شام گرم بشه،  صرف بشه جمع بشه

ظرفا شسته بشه

درمجموع: 

برای شب یلدا اگه بشه باید برای خودم شومیز قرمزمو بدوزم. 

یه برنامه مدون باید داشته باشم

دی ماه هم تولد همسرمه،  هم شب یلدا هم تولد خودم،  بعدشم عید،  باید نیازسنجی بشه خریدها زودتر انجام بشه،  برای شب عید نمونه. 

اخر هفته احتمالا مهمون داشته باشیم. 

سلام شبتون مملو از آرامش .

بیداری ۵:۳۰ 

نماز اول وقت +ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ۱۴ مرتبه بعد از هر نماز +

زیارت شهدا+۱۰۰ صلوات ✅️

دعای عهد هدیه به حضرت نرجس خاتون (س)✅️

تمام کارهام و غذا ی روز نذر امام حسن و امام حسین (ع)✅️

اجرای برنامه ✅️

شستن ظرفها +خالی نگهداشتن سینک طی روز ✅️

مرتب کردن خانه✅️

دکتر ✅️

درست کردن گوجه ها ✅️

شستن پتو بچه ها +پهن کردن✅️

زنگ بزنم برای تمدید کتاب ها ✅️

تمیز کردن یخچال✅️

شستن لباسها +پهن کردن ❌️به دلیل شستن پتو ها گزاشتم ماشین استراحت کنه🤷‍♀️😁

شستن گلیم جلوی در دستشویی ✅️

گوش دادن صوت حدیث کسا ✅️

جارو برقی کامل ✅️

ودر اتمام حمام کردم و لباس مرتب و ...✅️

همین الان ۴ مرتبه : الحمدالله رب العالمین  بگید .

امام صادق (ع) فرمود :هر که هنگامه سپیده دمان چهار بار》 الحمدالله رب العالمین》گوید،بی گمان سپاس آن روز را به جای آورده است .و هر که در شامگاهان آن را بگوید،سپاس آن شب را به جای آورده است .

شبتون به عشق .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون مملو از آرامش . بیداری ۵:۳۰  نماز اول وقت +ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ۱۴ مرتبه بعد ...

در مورد اجرای برنامه که تو گزارشم نوشتم احتمالا کنجکاو بشید ، 

خب من یک سری هدف دارم که اصلا دوست ندارم به تعویق بیوفته و مورچه وار دارم پیش میرم تا انشاءالله بزرگتر شدن پسر کوچولو .

برنامه ام این هست :

خیاطی ۳۰ دقیقه در روز 

ورزش ۳۰ دقیقه در روز 

کتاب ۱۵ دقیقه در روز 

زبان ۳۰ دقیقه در روز 

گلدوزی ۱۵ دقیقه در روز 

بافتنی هم بود که تکمیل شد .

برای هر کدوم هم از شروع کار زمان سنج میزارم و وقت زنگ خوردن کار رو تموم میکنم و ادامه نمیدم ، 

اما اگر در طی روز موقعیت برام پیش بیاد  یکی از کارها رو انتخاب می‌کنم و انجام میدم .

سلام بر همگی 

🌱بلوغ یعنی؛ از اشتباهاتت درس بگیری تا از چرخه ی تکرار رها بشی

👇دوشنبه

🔹7تا 3 سرکار

🔹نماز+استراحت

🔹قرآن+سوره واقعه

🔹زبان

🔹انارستان دیدم

🔹مثنوی خوندم

🔹صبح دمنوش دارچین ولیمو_عصر چای کوهی

🔹فالوده سیب

🔹نظافت آشپزخانه

🔹رسیدگی به صورت

🔹شام +نهار فردا

🔹کشمش‌های شسته جمع شد و مقداری پاک شد

🔹ذرت بوداده درست کردم (ولی خوب نشکفتن فکر کنم ذرتها نم داشتن یا.. اگر کسی تجربه ای داره بگه من در این یک مورد بی تجربه ام)

🔹رشته تفت دادم واسه عدس پلو

🔹کابینت زیر ظرفشویی و کابینت دمنوشها مرتب شد.

🔹ظرفهای خالی رفت انباری،اونجا هم کمی مرتب شد

🔹آنه دیدم همزمان نرمش +20تا شنا

🌱چالش این هفته؛ روزه خبر(عالی✔️)

🔹زباله و دستمال‌های خیس بیرون

🔹کارهای قبل از خواب (مسواک، ذکر استغفار برای کسانی که به گردن من حق دارن و من خبر ندارم... ..)

☘️پناه بر تو.......... که بی واژه مرا میشنوی! ☘️

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام شبتون مملو از آرامش . بیداری ۵:۳۰  نماز اول وقت +ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ۱۴ مرتبه بعد ...

سلام 

امشب یک مطلب جدید ازت یادگرفتم ممنون😍😘

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خوشحالم عزیزم که گزارشم مفید بوده 🤩

وَ خوشحال تر باش عزیزم   مفیدتَرتَر  هم بوده  !!😄

چون با آذربانوجان تا الان شدیم دونفر که اون یک مطلب،  مفید بوده برامون 😊😅

خداییش نشنیده بودم تاحالا 🤔 اما خب بصورت خودکار میگفتم ذکر رو  اگر خداوند قبول کند 🙄

ایول داری زهرابانوووو جون 💖ماشاءالله 

و اما  سلام عزیزان  بنده انقد شلوغ بودم و همچنان درگیر مریضی ها که اصلا یادم نیست جزء جزء و دقیقش رو تا بتونم بگزارشم 🤔!!

دیگه از دخترم طفلک هیچی نمونده 😥 و خوب هم نمیشه 😭

تا الان یه بطری کامل آنتی بیوتیک رو خورده بچم 

امشب سرخود براش شربت پلارژین گرفتیم دیگه  

فقط از ترشحات بینی ش تشخیص دادم که دیگه عفونی نیست

درحال حاضر سینک تمیزه  بله ،بله  درست خوندید  سینکم تمیزه 😆😅

پاشم برم میوه بشورم اندکی و  کانتر رو هم بِتمیزم 

بهمراه گوشیدن یکی از ویس های استاد همیز 

آخه بعد مدتها فک کنم بشه یه ساعتی با خودم باشم 🙄

آخه  کوچولوها زودتر خوابیدن و من هنوز یه نمه جون دارم انگار ! 

سوسن عزیزم بیا بغلم 💓

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
در مورد اجرای برنامه که تو گزارشم نوشتم احتمالا کنجکاو بشید ،  خب من یک سری هدف دارم که اصلا د ...

چقددددر از این حرکت مورچه وار لذت بردم

افرین زهرای پر تلااااااش🥰🥰🥰

این مورچه ها با هم قدرتمند میشن و ادم رو. میرسونن به جایی که رویاشو داشته🥰

وَ خوشحال تر باش عزیزم   مفیدتَرتَر  هم بوده  !!😄  چون با آذربانوجان تا الان ش ...

بلا دور باشه ازشون

مهدی منم الان دو هفته هست سرفه میکنه

علی هم هنوز اول صبح سرفه میکنه. 

حال شون در کل خداروشکر خوبه ولی همینکه یکم بدو بدو بازی میکنن جفتشون به سرفه میفتن🙄. 

انشالله همه شون زودی خوب بشن🥰🥰

یه گزارش اخر شبی هم بدم 🌻🌻🌻

سوره های علی جون کامل شد ارسال شد

کتاب زبانشم با هم کار کردیم

سه خط مشق هم نوشت

خودمم یه جلسه از اموزش خیاطیمو دیدم و. جزوه نوشتم ازش

قرانمو خوندم

شام گرم کردیم خوردیم

یه فیلم هندی دیدیم😁😁. 

مخزن دستگاه بخور رو دوباره پر کردم و روشنش کردم. 

و امادگی های قبل خواب شامل داروهای بچه ها و. پوشک مهدی جون انجام شد

پسرا انگار قرار نیست بخوابن،  تازه خلاقیتشون گل کرده و دارن با لگوهاشون وسایل جدید درست میکنن. 

احتمالا فردا شب بریم پسر دلفینی ببینیم(علی قبلا با مدرسه رفته دیده) میخواستیم بریم سینما ولی خب بخاطر بچه ها فعلا انتخابمون به انیمیشن محدود هست، فک کنم طی چند سال پیش رو ما فقط از فیلمهای در حال اکران انیمیشن هاشو ببینیم،  خدا کنه بیشتر و بهتر بسازن😁😁. دیگه اینم از تغییرات سبک زندگی بعد اومدن بچه،  سلیقه فیلم ادم هم بالاجبار تغییر میکنه😁🌻. 

فردا باید یه تمیزکاری کلی برای خونه داشته باشم و بعدشم انشالله یه پاکسازی ذهنی و تدوین لیست نیازمندی ها. 

پنج شنبه شب روضه دعوت شدیم(برنامه مهمونی م احتمالا به یه شام بیرون رفتن تغییر کنه). 

وَ خوشحال تر باش عزیزم   مفیدتَرتَر  هم بوده  !!😄  چون با آذربانوجان تا الان ش ...

خداروشکر 🤩

رومینا جان من و بچه ها هم ۱۰‌روزی میشه سرماخوردیم ،خودم یکی دو روز اول بشدت حالم بد بود و سرفه و آبریزش داشتم 

شب اول قطره روغن بنفشه پایه کنجد ریختم تو بینیم و شش ساعت بعد دوباره تکرار کردم ،مثل آب رو آتیش بود خوب شدم و فقط کمی علائم داشتم ، 

دو شب پیش هم میثم کوچولو خیلی سرفه میکرد دم صبح براش چکوندم تو بینیش دیگه کلا سرفه نکرد 😍

دختر و پسر بزرگترم میخوابن راحت براشون قطره میریزم ولی میثم خان نمیزاره منم تو خواب براش میریزم ولی یک قطره تو بینی چکاندم صبر میکنم چند دقیقه و قطره بعدی رو میریزم ، 

سلام من از برنامه ی دیروز ظرفا رو شستم 

پسرم این قدر پری روز پاهاش به دیدوار و تخت زده بود که پاهاش ورم کرد نتونست رته بره دیگه دیشب بردیم درمانگاه عکس اینا گرفت دیدیم سالمه فقط ضرب دیده 

امروز و فردا هم مدرسه نمیره..... 

برنامم میام می نویسم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام، صبح همگی بخیر و شادی و سلامتی

یکشنبه و دوشنبه من: کارهای روتین انجام شد. نماز اول وقت و دعا خونده شد. ذکر الله نور ناظر شده ذکر روز و شبم  کوه لباسهای در انتظار اتو کشی بالاخره طی چند مرحله کن فیکون شد. کمد بالای اتاق گل دخترون کامل تخلیه شد اثری از دستبند نبود(یکمی شک کردم به سطل زباله اتاق گل دخترون متاسفانه بدون بازدید تخلیه میشه، یه حسی بهم میگه شاید قاطی زباله های سطل شده و رفته که رفته😥) وسایل بالای کمد دیواری مرتب دسته بندی شد، لباسها و کفشها انتقال پیدا کرد بالا ولی بازیافت کتابها و اسباب بازیها نیاز به خلوت خودم داشت😉هنوز پایین مونده ، امروز تا ظهر که میرم دنبال فرناز ساداتم، وقت دارم انجامش بدمـ. لباس شسته شد و پهن شدولی هنوز جمع نشدن.در  گل دخترون اولین نشانه های سرماخوردگی پدیدار شد و نتیجش شد سوپ گندم و گوشت همراه شلغم و پیاز فراوون و شیر(خیلی لذیذ میشه چون گندم و گوشت داره تقریبا طعم حلیم میده، امتحانش کنید طبعش هم گرمه) دیروز هم جاتون خالی بعد انجام روتین هر روز و صرف صبحونه راهی کوه شدیم جهت برف بازی و صرف چای اتیشی و آش داغ مامان پز. بچه ها کلی کیف کردن، برگشتیم با کوهی لباس خیس و مملو از عطر اتش روبرو شدم، ترجیح دادم بخوابم. نماز و دعا خونده شد خوابیدیم و فرناز ساداتم طبق معمول نخوابید تکلیف نداشت نشست پای کارتن، بیدار شدم چای و عصرونه، تدارک شام، نمازودعا همراه گل دخترون. دسته بندی لباسها جهت شستشو،استقبال و پذیرایی از همسرجان اماده کردن شام. شکر خدا یه امتیاز خوب  وام برامون جور شد یک ساعتی با همسرجان در مورد وام و نحوه ی خرج و پسانداز کردنش شور داشتیم و به تفاهم رسیدیمـ. گل دخترون رو با پتو تاب دادیم(نمیتونم از لذت دیدن شوق چشماشون وقت اماده کردن پتو و شنیدن صدای خنده هاشون وقت تاب خوردن بگذرم هرچند همسرجان اخطار دادن که تا تولد گل دختر سوم، اخرین باری هست که این بازی انجام میشه) بعدم صرف شام و انجام کارهای همیشگی در راستای تمیز موندن قلب خونه.مراسم مسواک و خواب

امروز در راستای خونه تکونی بااااید حتما تا شب داخل کل کابینتها دستمال کشی انجام بشه، علاوه بر روتین، خونه به یه جارو برقی نیاز داره، بازیافت وسایل گل دخترون و جمع کردن لباسهای شسته شده هم انجام خواهد شد انشاالله. 

سلام بر همگی  🌱بلوغ یعنی؛ از اشتباهاتت درس بگیری تا از چرخه ی تکرار رها بشی 👇دوشنبه 🔹7تا ...

رشته تفت دادین برای عدس پلو؟

این نیز بگذرد...