2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد برنج پاکستانی چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23606 بازدید | 28 پست
ما حاضریم از خیلی چیزهای دیگمون بزنیم ولی برنج ایرانی بخریم

منم اینو میگم 😃

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑
بیشتر ببینید

عزيزم من اطلاعاتم خوبه تو اين زمينه

برنج پاكستاني چه از نظر طعم و چه ظاهر به ايراني بيشتر شبيهه.. تو اكثر رستوران ها برنج پاكستاني به جاي ايراني ميپزن و اكثرأ متوجه نميشن..

البته از هندي گرونتره ووارداتش داره كم كم قطع ميشه..

بهترين برنج پاكستاني كه زيتون هست الان چند ماهه تو بازار پيدا نميشه

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو نیم دانه ایرانی بخر خیلی بهتره فک کنم کیلویی ده تومنه

واسه ابکش یا کته اون‌برنج که اصلا مناسب نیست 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑
بیشتر ببینید
ایرانی پایین تر از کیلویی ۱۸ که نیست یا هست ؟  پاکستان میگن کیلویی ۱۱ هست

ایرانی خیلی مدلا داره 

نه بابا کمترم هست

یه کمم گرون باشه باز ارزش داره خدایی نکرده فردا پس فردا پول دوا دکتر نمیدی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
عزيزم من اطلاعاتم خوبه تو اين زمينه برنج پاكستاني چه از نظر طعم و چه ظاهر به ايراني بيشتر شبيهه.. ت ...

مرسی عزیزم‌

یادمه ما بچه بودیم‌زیاد هندوستان رواج نداشت و پاکستان بود به اسم بهار نارنج اگه اشتباه کنم خوب بود طعمش 

خدا کنه زیتون بتونم پیدا کنم‌

بیشتر ببینید
از هندی خیلیییییی بهتره  قاطی نکنی بهتره اکثرا دیرپزتره بوی برنج ایرانی رو هیچی نداره  ...

پاکستانی برکت داره ؟ 

بیشتر ببینید
پاکستانی برکت داره ؟ 

میگن رِی داره وِی داره همون منظورمه!اسمشو نمیدونم🙈

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم‌ یادمه ما بچه بودیم‌زیاد هندوستان رواج نداشت و پاکستان بود به اسم بهار نارنج اگه اشتباه ...

زيتون نميتوني پيدا كني نيست

برنج ايراني عنبر بو الان ١٢تومان تو بازار ميتوني پيدا كني عزيزم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
نیمه ایرانی بگیری بهتره

نیمه ایرانی چجوره عزیزم‌؟ 

بیشتر ببینید
زيتون نميتوني پيدا كني نيست برنج ايراني عنبر بو الان ١٢تومان تو بازار ميتوني پيدا كني عزيزم

باید همیشه  برنج ایرانی رو ۱۲ ساعت تو آب خیس بدی 

تا آرسنیکش بره 

چون طبیعی هست

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده