2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون بزرگترن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 65 پست

من يكماه بزرگترم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت ازدواج اولشه؟ بچت چند سالشه؟ مگه نمیدونست بچه داری؟

اونم ازدواج دومشه ولی بچه نداره. 

میدونست بچه دارم. الانم اصلا به زبون نمیاره که ناراحته از وجود بچم ولی همون هفته ای یه بارهم که بچه رو میارم سگرمه هاش میره تو هم. گوشه گیر میشه اصلا بامون حرف نمیزنه تو مدتی که بچه هست.

احساس میکنم چون سنش کمه اینجوری رفتار میکنه. یا بچه نداره نمیتونه کنار بیاد با این قضیه

2803
اونم ازدواج دومشه ولی بچه نداره.  میدونست بچه دارم. الانم اصلا به زبون نمیاره که ناراحته از وج ...

سنش كه كم نيست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اونم ازدواج دومشه ولی بچه نداره.  میدونست بچه دارم. الانم اصلا به زبون نمیاره که ناراحته از وج ...

خوب بچه که پیش شما نیست

سعی کن اون روز بره خونه مادرش شمام با بچتون حالشو ببرین

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
2804

اگه هفته ای یه بار میاری دیگه بی انصافیه این رفتار.ولی شما مدیریت کن هر وقت اون حضور داره خیلی محبت نکن مردا علی رغم ظاهرشون خیلی بچه ان

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
کاش برای ازدواج دوم بیشتر دقت میکردی 

خیلی دوستم داره و منم همینطور. 

از همه نظر خوبه حامد. فقط اینکه کنار نمیاد با بچه.

باهاشم که حرف میزنم میگه نه اصلا اینطور نیست. تو خیالاتی میشی. در صورتی که 180درجه رفتارش تغییر میکنه.

بیچاره دخترم اینقد دوسش داره. منتظره 10 سالش بشه بیاد پیش ما زندگی کنه

من یه سال بزرگترم ولی شما فکر نکن بخاطر سنشه اون به بچه حسادت میکنه چون از مرد دیگه ای هست مطمئن باش اکه بزرگترم بود همین جوری بود کلا مردا همیشه بچه میمونن حالا شوهرای ما که کوچیکترن که دیگه بدتر 

2805
2801