2777
2789

بدون شک بهترین دکتر در زمینه جراحی های لاغری دکتر محسن میر حسینی هستن

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل داد
حتی در مورد جرای های بعدش اگر بدنتون شل بشه هم میتونن کمکتون کنن

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنو کیلو هستی؟ اگه میترسی میتونی قبلش بری جلسات مشاوره انجام بدی. خواهر من نزدیک 2 سال اسلیو انجام داده 40 کیلو وزن کم کرده اونم خیلی میترسید اما هم پیش دکتر فوق العاده جراحی کرد که نتیجش بینظیر هم سلامت کامل روحی و جسمی

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

زندایی من انجام داده مرتب آبمیوه میخوره باشگاه میره و باید ۱۸ماه تحت نظر باشه که خطری تهدیدش نکنه البته ۷یا۸ماه پیش انجام داد وزنش از ۱۱۰کیلو رسیده به ۵۴ کیلو 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

عزیزم من اضافه وزن دارم که دارم با کالری شماری وزنم رو پایین میارم. در حد ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم. ببین هم پولش رو دارم هم دکترش رو ولی از من میشنوی این کار رو نکن. چند نفر از نزدیکام انجام دادن درسته لاغر شدن ولی عوارضی که براشون پیش اومده غیر قابل تصوره. یکیشون که یبوست شدید گرفت به حدی که روده اش عفونت کرد جراحی کردن و تا مدت ها مشکل داشت

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
چنو کیلو هستی؟ اگه میترسی میتونی قبلش بری جلسات مشاوره انجام بدی. من انجام ندادم اما خیلیها رو دیدم ...

من تو مرحله مشاوره و ازمايشات هستم .

ميشه بپرسم خواهرتون پیش کی عمل کردن؟ هزینش چقدر شد

من تو مرحله مشاوره و ازمايشات هستم . ميشه بپرسم خواهرتون پیش کی ...

پیش آقای دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کرد ، ایشون جزو ده تا جراح برتر تو ایران هستن که بالای 7000 عمل موفق داشتن
هم خودشون بسیار حرفه ای و مسئول هستن هم کادرشون بسیار مجرب
عزیز هزینش الان احتمالا فرق کرده اما آقای دکتر با همه بیمه ها قرار داد دارن و خب تو هزینه خیلی کمک
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
زندایی من انجام داده مرتب آبمیوه میخوره باشگاه میره و باید ۱۸ماه تحت نظر باشه که خطری تهدیدش نکنه ال ...

تا آخر عمر باید داروی تقویتی بخور،،، خیلی از غذاها زو نمیخورن،،، ممکن نشت کنه،،، و، و و

عزیزم من اضافه وزن دارم که دارم با کالری شماری وزنم رو پایین میارم. در حد ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم. ب ...

همه اين راه ها رو رفتم و اينكه طبيعتا همه عوارض رو هم پذيرفتم وقتي قدم تو اين راه گذاشتم 

تا آخر عمر باید داروی تقویتی بخور،،، خیلی از غذاها زو نمیخورن،،، ممکن نشت کنه،،، و، و و

ارزش نداره به نظرم فقط باشگاه بری رژیم غذایی درست بگیری خیلی بهتره تا اینکه خودتو بندازی زیر تیغ جراحی واسه بچه دارشدنم مشکل پیش میاره...هیچ کشوری مثل ایران مردمش دنبال اینکارها نیستن آخه زیبایی به چه قیمت 😐😐😐😐

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ