2777
2789
عنوان

من ام اس دارم

1010 بازدید | 73 پست

یک ماهه که متوجه شدم ام اس دارم . خدایا شکرت . میدونین چرا؟ چون قبلا سیگار میکشیدم و الان قدرسلامتیمو میدونم و نمیکشم. چون قبلا تنبل بودمو الان هر روز ورزشم. چون قبلا خیلی ادم بی فاییده ای بودم و الان همه منو مثال میزننکه با بیماریم چجوری دارم زندگی میکنم . خدا رو شکر میکنم که اطرافیانم تنهام نذاشتن . بهم روحیه دادن. خدا رو شکر که هنوز زنده ام و میتونم زندگی کنم 😊 خیلیوقت بود نبودم . برگشتم با کلی حرف که میخوام بزنم واستون .بیاین یکم به خودمون افتخار کنیم. به خاطر کارای خوبمون. همش که نمیشه خودمونو سرزنش کنیم . 💛💚💙🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشی و روز به روز حالت بهتر بشه یک سوال گلم قبلا استرس زیاد داشتی یا حرص و جوش زیاد می خوردی؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

چقدر زود کنار اومدی

من یکی دو سالی هست متوجه شدم چربی خونم بالاست

همه عمرم تو پرهیز غذایی بودم ولی از وقتی فهمیدم یکم لجباز شدم

و امسالم متوجه شدم این سردردهام بخاطر میگرنه

یه مقدار طول کشید تا برنامه منظمی برای مصرف دارو ها داشته باشم

و البته لایف استایلم را دارم کم کم اصلاح می کنم

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

افرین 

من مطمئنا که خیلی زود خوب میشی 

چون شکر خدا رو داری میگی !

وقتی توی سختیا شکر خدا رو بگیم مردددددیم !!وگرنه با سلامتی و خوشی که همه شکر میکنن!! 

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

کفر نعمت از کفت بیرون کند ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
عزیزم 😍 باریکلا به تووو میشه بگی چطور متوجه شدی؟ دوستمم ام اس داره اتفاقا همیشه زبانزده ک چقد اکتی ...

من دست چپم بی حس شد و دوبینی و سرگیجه . رفتم دکتر و ام ار ای و اینا. چند تا تستم گرفتن ازم. مشخص شد ام اس ه 

افرین  من مطمئنا که خیلی زود خوب میشی  چون شکر خدا رو داری میگی ! وقتی توی سختیا شکر خد ...

شاید اگر ام اس نمیگرفتم و یهو نمیترسیدم هیچوقت هیچوقت به خودم نمیومدم. چه فاییده ادم سالم باشه ولی تباه زندگی کنه 

خیلی خوبه آفرین بهت.....👏👏👏👏یکی از دوستای منم تومور مغزی داره و سرع 2 بار تاحالا عمل کرده و انقدر سختی کشیده برای درمانش ولی اگه مراعات نکنه بازم در میاره...ولی ماشالله بهش انقدر فعاله و به روز که آدم کلی انرژی میگیره😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
2810