2777
2789
عنوان

نمیدونم کارم درست بود یا نه انتظار هر رفتاری رو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4140 بازدید | 95 پست
اینجورخونوادها جون به جونشونم کنی ازپسرشون توقع دارن ازرونمیرن به نظرمن هم کارخوبی کردی گفتی بذارنگن زنش احمقه،البته بلانسبت شماولی خوب نبایدکوتاه بیای من خودمم گرفتاریه همچین خونواده ای شدم بایدکم نیاری جلوشون منم تازه فهمیدم.
آخه برای شوهر خواهرش هیچ کس هیچ کاری نمیکنه اینا قشنگ نشستن فکر کردن این کارو کردن
دو روز قبلشم مامانش خودشو زده بود به مریضی که مثلا یکی یه کاری بکنه
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بابا تو هم خودت بزن به مریضی و اورژانسم رفتی اشکال نداره بروو چرا باهاشون مثل خودشون رفتار نمی کنی؟
فقط یادن باشه از خونه نری .
از خونه رفتن = از دست دادن سند.
غش و ضعف کن بعد نیست واست اینطور مواقع
به هر حال سعی کن اگر شوهرت اومد و عصبانی هم بود هر چی گفت تو چیزی نگی تا عصبانیتش تموم بشه.بعد حالش بهتر شد قشنگ منطقی بشین باهاش صحبت کن تو ضیح بده..لی به نظر من امشب هر چی هم شد تو نزار دعواتون به جای باریک بکشه حتی شده صوری هم معذرت خواهی کنی.بعد تو زمان مناسب بشین حرفاتو بزن
دارای یک همسر تمام عیار :))))
ببین مردها رو دقیقا میدونی چه جورین؟ از کنترل بیزارن.یعنی اگر بدونن کسی میخواد چیزی رو بهشون تحمیل کنه بدتر لجبازی میکنن و حتما بر خلاف اون کار رو انجام میدن.اگر ناراحت نمیشی ولی به نظر من تو با این کارت بدتر لجبازی شوهرت رو تحریک کردی که برای این که به تو ثابت کنه حرف حرف خودشه حتما این کارو بکنه.من جای تو بودم هرگز این کارو نمیکردم.اتفاقا مردها سیاست و زبون خوش و حتی منطق بیشتر از این کارا روشون جواب بده.ولی اگر رو دور لجبازی بندازیشون دیگه هیچیییی
دارای یک همسر تمام عیار :))))
2810