2777
2789
عنوان

نمیدونم کارم درست بود یا نه انتظار هر رفتاری رو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4140 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جان دوتا بچم اگه یک درصد احتمال میدادم شوهرش پولو میداده هیچی نمیگفتم
اما 100 درصد مطمئنم میخواستن بندازن گردن ما
خونه مال شوهرمه اما وقتی شوهرم رفت سند بزنه به نام خودش نمیدونید مادرش چقدر ناراحت شد
میخواست بزنه به نام اون
اگه اینجوری شده بود که تا حالا صدباره خونه به فنا رفته بود
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد
shi shi جون من میخواستم فقط اولش به مادرش بگم شما حتی اگر پسرتون هم خواست نزارید و درددل کنم وقتی دیدم پررو بازی دراورد و طرف دخترش رو گرفت مجبور شدم اینجوری بهش بگم
از یه طرف میخوام شوهرم مادرشو بشناسه که حاضره هر بلایی سر پسراش بیاد اما دامادش نه
shi shi ببخشیدا خیلی غلط زیادی میکنن بیزارن از این چیزا . خوب زن نمیگرفتن میموندن ور دل ننشون . آخه مگه ما خونه بابامون بودیم این شکلی بودیم؟ اگه مامان باشی که دیگه خودت از همه بهتر میدونی مگه پدرمون در نیامد زاییدیم ؟ اونا زاییدن؟ مگه پوستمون کنده نشد تا بچه چند ماه اولش بگذره ؟ اونا نگه داشتن؟ مگه روز های اول سینمون زخم نشد واسه شیر دادن؟ خونه بابامون اینطوری بودیم؟ شبا بیدار بودیم؟ باید جواب یه ایل و طایفه رو میدادیم؟ خوب یعنی چی؟ یعنی ما توی همه چی لال آقایون توی همه چی زبونشنون اندازه تهران ؟ ببخشیدا ولی ما زنا تقصیر خودمونه که کوتاه می آییم.
هیچ وقت با هیچ کس به جز خود شوهرت تو این جور مسایل درد دل نکن.نه مشورت نه درد دل نه هیچ چیز دیگه ای.این جور چیزها یادت باشه بین خودت و همسرت باید حل بشه و در موردشون تصمیم گیری بشه
دارای یک همسر تمام عیار :))))
یه بار دیگه هم برادرشوهرم پول شوهرم رو خورده بود من به مادرش گفتم فکر میکردم شوهرم خوابه
بعدش گفتم بهش من اینکارو کردم گفت شنیدم
چون خودش خیلی با دیگران رودرواسی داره بدش نمیاد من ازش دفاع کنم
اترین جان شما مثل اینه دعوا داری؟نمیدونم چی میگی شما ولی اصلا به صحبت کلی که من دارم در مورد خصلت مردها میگم ربطی نداشت.شما هر جور به صلاحته رفتار کن این حرفهایی که شما زدی ربطی به بحث نداشت منم بحثی با شما نداشتم
خیلی زشته که این جا برای تبادل نظره آزاده ولی فکر کنیم بقیه حق ندارن حرف بزنن و فقط نظر ما درسته .هر کس حق داره نظر خوشو داشته باشه .و شیوه و روش خودشو
بیا بگو چی گفتی و چطور گفتی؟شوشوت چی گفت؟عکس العملش چی بود؟
مردم از فضولی
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام ظرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین
2810