2777
2789

سلام نی نی ۹ماه دارم که تشخیص دکتر آلرژی ب لبنیات گاویه حالا کل بدنش دون دون قرمز شده حتی صورتش نمیدونم کهیر یا نه دنبال دکتر خیلی خوبم پوست معرفی کنید تورو خدا دیگه دیوانه شدم

همین ک مصرفش قطع بشه بعد چند هفته خوب میشه

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

دختر منم الرژی داره خودتم مصرف نکن اگ شیرش میدی

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه باز میزنه یعنی باز دلری چیزه الرژی زا میخوری

دقت کن شیرماست پنیر کره کشک دوغ کیک بیسکوییت پفک هرچی ک توش شیر یا شیرخشک معمولی بکار رفته نباید بخوری کنجد سویا  سوسیس کالباس نباید بخوری

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عفونی یهنی چطوری ؟ یا خدا 

شما الان کدوم مرحله ای؟ دونه های دخترت خشک شدن؟

دخترم چون از اول اگزما داشت من نمیدونستم این دونه ها چیه و همچنان بهش شیر گاو میدادم. البته فقط دوقاشق. و اولش نرفتم دکتر واسه همین دونه ها بیشتر شدن و یکم عفونت کردن. زخم شدن. بعدش خشک شدن

[QUOTE=82495010]شما الان کدوم مرحله ای؟ دونه های دخترت خشک شدن؟ دخترم چون از اول اگزما داشت من نمیدونستم این دونه ه ...[/QUOTE فقط دونه های قرمز که لبنیات و برای خودم و اون حذف کردم. سویا خودم سوسیس اینا هم خوردم خاک تو سرم دقت نکردم شیر خودمو میخوره فقط 

[QUOTE=82495010]شما الان کدوم مرحله ای؟ دونه های دخترت خشک شدن؟ دخترم چون از اول اگزما داشت من نمیدو ...

من دخترم نسبت به شیرم مشکلی نداشت. همه چیز میخوردم. هیچی رو قطع نکردم

میشه بگید بچه هاتو چی,میخورن الان اونایی که ب غذا افتادن. کلینک الرژی هم بردید؟

منک نبردم دختر من الان ۱۸ ماهشه شیر اصلا نمیدم بهش شاید گاهی اوقات ک شیر موز اینا از بازرا میگیریم اونم نصف لیوان که بعضی وقتا بدنش میریزه بیرون ولی گاهیی هم نه .ماست ازاد بهش میدم ولی خیلی افراط نمیکنم چون اگ افراط بشه باز احتمال اذیت شدنش هس.دیگ همه چی میخوره فقط تو مصرف کیوی پرتقال و توت فرنگی و بادام زمینی باید حواست باشه .دختر من از بچه شما بد تر بود کهیر میزد تمام بدنش گاهی خونی میشد فقط شیر خالص ن خودت ن بچت اصلا نخورین

2810