قراره از فردا برم خونمون که بالای خونه مادرشوهرمه 1 جاری دارم که هرروز به مادرشوهرم سر میزنه مامانم میگه منم باید هرروز سر بزنم تا 1 وقت ناراحت نشن اما من فکر میکنم اینجوری میشه توقع و عادت که هرروز برم شاید بعضی وفتا دلم نخواد برم خوب من میگم 3 روز یه بار برم نظر شما چیه؟ناراحت میشه؟
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثلا اولای نامزدیشون هی به من میگفتن اون خیلی دختر کم توقعیه هیچی نمیخواد عروسی نمیخواد خیلی خانمه اصن این چیزا براش مهم نیس هی میگفتن اما الان عروسی و همه چی ام براش میگیرن
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
سارا خانمی منم مادر شوهرم اینجوری میگفت ولی خب اوایل خیلیییییییی ناراحت میشدم ولی الانا میگم بی خیال. احترامشونو خیلی دارم ولی کار خودمو انجام میدم اعصابمم راحتتر شده
منم واسه خریده عقدم گفتم سرویس طلا نمیخوام چون شوهرم لو داده بود که مادر شوهرم قراره بهم بده بعنوان کادو اینجا کم توقع بودم ولی بجاش رفتم ی دستبند گرفتم سه ملیون
هم کار خودمو کردم.هم اونا خوشحال شدن
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904