2777
2789
عنوان

بحث با شوهر و وسواس فکری

449 بازدید | 24 پست

بچه ها یه بحثی با شوهرم شد البته با خنده و شوخی الان همش فکرم مشغول دارم حرص میخورم نمیدونم حق دارم یا حساس شدم بیخودی

داشت میگفت پسرم بزرگتر شه میخواد بفرستتش فوتبال که پول توشه و وضعش خوب بشه منم داشتم حرص میخوردم گفتم من متنفرم از این ورزش بیخودی اینارو جلو بجه نگو هم ورزش سالمی نیست هم قدو از بین میبره هم ما هر دو تحصیلکرده ایم پسرمم باید درس بخونه و پیشرفت کنه مثل پدر و مادرش و در کنارش یه ورزشی مثل والیبال بره خلاصه اونم هی با خنده سوخی رو حرفش پافشاری میکرد پسرم سه سالشه الانم باردارم منم با حرص گفتم اصلا راجع به این بچه من فقط خودمم تصمیم میگیرم هر نقشه ای داری با دومی هر کار خاصی بکن حالا نمیدونم جدی میگفت یا من داشتم حرص میخوردم سر به سرم میذاشت الان اعصابم خورده میترسم بعدا این حرفارو به بچم بگه روش تاثیر بذاره

حالت خوبه😐

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

مگه فوتبال رشته بدیه که ناراحتی مردم از خداشونه برن تو لیگ برتر منتها از هزارتاشون یکیشونم قبول نمیشن ضمنا فوتبالیستها میتونن تحصیلکرده هم باشن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
2804

این دفعه بگو بچه باید بزرگ شد همه کلاسها رو بره بعد خودش تصمیم بگیره که توی کدوم شاخص بشه. این که از چه راهی بخواد پول در بیاره هم انتخاب خودشه. و اصلأ هدف توی زندگی پول در آوردن نیست!

مگه فوتبال رشته بدیه که ناراحتی مردم از خداشونه برن تو لیگ برتر منتها از هزارتاشون یکیشونم قبول نمیش ...

بله ولی به قول شما از هزارتا یکیشون میشن بعدم رو قد بچه اثر میذاره بعدم کم هستن که تو این رشته تحصیلات بالا داشته باشن من حرفم اینه که یه موقع این حرفارو بیخودی تو مخ پسرم نکنه

2805
بله ولی به قول شما از هزارتا یکیشون میشن بعدم رو قد بچه اثر میذاره بعدم کم هستن که تو این رشته تحصیل ...

یعنی علی دایی و بیرانوند قرار بوده قدش بلندتر از این بشه؟ کی کفته فوتبال قد رو کوتاه می کنه؟ این همه فوتبالیست قد بلند

2801