2777
2789

من نرفتم ولی خیلی تحقیق کردم میگن صدری بهتره ولی دکترم گفته فقط برو پیشه مردانی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بیشتر ببینید
من نرفتم ولی خیلی تحقیق کردم میگن صدری بهتره ولی دکترم گفته فقط برو پیشه مردانی

مردانی کجاست عزیزم؟

من این سری با سونو آنومالی سونوی واژینال هم دارم واسه همین میخوام برم جایی که دکترش خانوم باشه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردانی کجاست عزیزم؟ من این سری با سونو آنومالی سونوی واژینال هم دارم واسه همین میخوام برم جایی که د ...

مردانی فلکه سوم ابتدای ۱۹۶ ،دوتا خانم و یه آقا هستن 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم

سلام عزیزم شما سونو رفتید؟کجا رفتید؟

بیشتر ببینید
سلام عزیزم شما سونو رفتید؟کجا رفتید؟

سلام عزیزم.یکشنبه ی هفته ی دیگه باید برم سونو.

احتمال زیاد نگار آزما تو میدون شهدا میرم.سونو ان تی هم اونجا رفتم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
سلام عزیزم.یکشنبه ی هفته ی دیگه باید برم سونو. احتمال زیاد نگار آزما تو میدون شهدا میرم.سونو ان تی ...

مرسی عزیزم منم فردا میرم پیش مردانی خواستم بدونم چطوره؟

بیشتر ببینید
انشاالله همه چی خوب و روبراه باشه.

ممنونم گلم همچنین برای شما و نینیتون

بیشتر ببینید

ناردره همتی خوبه

با بیمه واژینال رو 60 میگیره

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
بیشتر ببینید

سونوکرافی رافا هم خانومه

دولت چهارراه کاوه 

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
بیشتر ببینید