2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال حیصیطی😅

269 بازدید | 21 پست

میدونم میدونم حیثیتیه 

من و شوهرم تو ی شرکت کاز میکنیم فعلا تنها کارکن😅 زن اونجا منم  دستشویی خانما و اقایونم جدان 

بعد ی چیزی وقتی من پریود میشم چیکار کنم 😒

خب نوار بهداشتیمو اگ تو دستشویی بزارم مستخدم ک میاد تمیز کنه میبینه دیگ میفهمه من پریودم زشته 

ساعت کاریمم زیاده کلی نوار میشه 

چیکار کنم😒😒

از قدیم گفتن مادرشوهره  مادرشوهر من دوست من است   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا مصیبتا😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو دستمال بپیچ بنداز

یا اگه خیلی ضایع هست بپیچ تو کاغذ بنداز تو پلاستیک بزار تو کیفت بیار خونه با خودت

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

بزار تو چندتا مُشما  آخر سر با خودت ببرش بنداز آشغالی بیرون

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
میدونم خیلی چندشه ولی چاره ای نیست !!  بذار تو یه دستمال موقع رفتن با خودت ببر بیرون

اخه میدونی خونریزیم زیاده روزی ۷ تا ۸ تا رو بزارم تو کیفم😢

از قدیم گفتن مادرشوهره  مادرشوهر من دوست من است   

با خودت یه پلاستیک مشکی ببر نا مقوا و روزنانه ها فقط پلاستیک مشکی بعدا بنداز تو سطل دیگه کسی نمیاد پلاستیکای تو سطلو باز کنه سورپرایز بشه 😃تامپونم میشه یا کاپ

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

یه زیپلاس بزار تو کیفت .نوارتو بزار توش و بزار تو کیفت هروقت رفتی بیرون بندازش دور .البته زیپلاس رو نگه دار برا روز بعدت

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین