2777
2789

اومدم از خوبياش بگم،،،، خودم دو ماهه كه خريدمش، عاليه عالي

دوران پريود مثل روزاي عادي ميگذره،، ديگه خبري از نوار كثيف نيست، شبا راحت ميخوابم، از حساسيت خبري نيست

هر ماه سر اينكه اون پد هميشگي رو ميتونم پيدا كنم يا نه، استرس ندارم،، در كل خيلي ازش راضيم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون چی هس؟

كاپ قائدگي كه توي واژن جا داده ميشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2803

چجوريه؟پس چيكار ميكنيد اگه حالت عاديه كجا ميرن؟!

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
2804
2805

يه چيزي مثل فنجون كه يه دنباله داره، توي واژن قرارش ميدي و خون توي اون جمع ميشه، و بسته به شدت خونريزيت، هر چند ساعت يكبار درش مياري، تخليه اش ميكني و دوباره سرجاش ميزاري

2801