2777
2789
عنوان

هرکی بچه اش متولد 88 بیاد بگه قد و وزنش چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 7868 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسرم خرداد88
قدش 100
وزنش 16300تا چند روز پیش
این مطلب رو میذارم بخون و عمل کنمال من نیست مطلبش مال یه کاربری به اسم قاصدکه
{روزی 5وعده که شامل دو وعده اصلی نهار و شام و 3وعده غیر اصلی.
وعده های اصلی حتما باید شامل پروتیین و نشاسته و چربی باشه.
3وعده دیگه میتونه شیربرنج,سرلاک.نون با پنیر(یا خامه یا شکلات صبحانه یا ماست).سیب زمینی به شکل سرخ شده یا کو کو یا پوره و...
میوه و آبمیوه و شیر مادر و خرما و تنقلات اصلا جزو این وعده ها حساب نممیشه.
بین هر وعده 3ساعت فاصله بدین.هیچ چیزی حتی یه قطره شیر یا یه ذره قند یا شکلات هم نباید تو این 3ساعت خورده بشه.
اینجوری بچه گرسنه میشه برای وعده ی غذا.
تنقلات فقط و فقط بلافاصله بعد از وعده اصلی.

من بعد از شام بهش خامه شکلاتی درحد یکی دوقاشق میدادم.
وخیلی سرسخت بودم که حتما دستورات دکترو اجرا کنم.حتی اگه بچم هروعده مقدار کمی بخوره.
به هر ترفندی بود بهش میدام.
آب بازی .پریدن روی مبلا.طناب زدن منو باباش و...
هرکاری که بگین کردم تا دستور بالارو بدون کم و کسی انجام بدم. ساعتای 9درحال شیرخوردن بیدار میشد!
ساعت10صبحانه.
ساعت 12ونیم نهار.(چون صبحانه کم میخوره زودت گرسنه میشه.)
ساعت1میخوابه حدودا.
ساعتای 3ونیم یا4 وعده عصرونه.
ساعت8شام.
ساعت10ونیم وعده قبل از خواب.

گروه پروتیین که من استفاده میکردم ماهیچه گوسفندی وبیشترگوشت مرغ بود.چون چیز دیگه ای نمیخورد.
نشاسته هم نون.ماکارونی .برنج.جو داخل سوپ.و پودر نشاسته ای که تو سوپش میریختم.
چربی هم کره که تو غذاش میریختم.
حالا ترکیب اینا میشه مثلا:
سوپ جو با مرغ.یا وپ شیر یا آش رشته که توش کوفته ریزه هم ریختم.یا سیب زمینی سرخ شده با گوشت چرخکرده سرخ شده مثل سس ماکارونی.}

معرف {مامان پویا جون }

http://atlastehran.com/forums/index.php
سلام مامانای گل من یه جایی کلاس یوگا میرم که یوگای کودکان داره واقعا بینظیره چون دیدم شماها خیلی فعال هستید و بچه های گلتون رو انقدر جاهای مختلف میبرید گفتم بهتون بگم آخه امروز جشن آخر سالشون بود بچه ها برنامه اجرا کردن واقعا عالی بود جاش تو پاسداران است جای پارک خوبی هم داره اگر دوست داشتید بگید تا مشخصاتشو براتون بذارم
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
خبر خبر خبر : ************بزرگترین شو تابستانی مامان سروش ****************

انوااااااااااااااع لباس های نوزادی و کودک از سیسمونی تا 10 سال ( اجناس جدید همه ترک هستن و جنس عاااااااالی)

انواااااااااااااع لوازم سیسمونی از قبیل حوله و دور پیچ

انوااااااااااااع گل سر و گیره های تزئینی و کیف و پاپیون و کلاه تابستانی و..................

انوااااااااااع صندل های پسرونه و دخترونه

و مژده به مادران گل :

انواااااااااااع لباس و تونیک و پیراهن و شلوار و کیف و کفش ترک برای مادران نمونه

از شنبه تا 5 شنبه 21 اردیبهشت اغاز میشود 09381554314

مکان: شهرک غرب خیابان هرمزان سالن اجتماعات برج 4 هرمزان از 11 تا 6 بعدازظهر

نمونه کارها :http://niiniicenter.blogfa.com/

ادرس تاپیک : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&PageNumber=40

هنوز یه سری از نمونه ها رو تو وبلاگ نزاشتم
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام دخترم 4 ساله شد 24 اردیبهشت 88 قد 102 وزن 16900دکتر گفت وزنش خوبه رو نمودار ولی منحنی قدش نزولی بود 3 سالگی ۹۷ بود یعنی 5 سانت تو 1 سال دارم دیونه میشم
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
2810