2777
2789
عنوان

هرکی بچه اش متولد 88 بیاد بگه قد و وزنش چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 7868 بازدید | 89 پست
بچه ها من دخترم رو از کوچیگی اویزون بارفیکس می کردم هر شب منحنی رشدش فوق صعودی بود ولی حالا تقریبا 1 ساله بارفیگس و جم کردم در اتاق بسته بشه رشدش کم شده
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
کیانا اشتباه نکن
شیر مادر تا 6 ماهگی روی رشد بجه تاثیر مثبت داره بیشتر هیچ ویتامینی رو به بچه نمیرسونه
بعضی از بچه ها تا 4 یا 5 سال شروع دوم رشدشون هست

از 2 سال متوقف میشه رشدشون
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من با گوشی عهد رضا شاه امدم تازه نیم ساعتم هست یاد گرفتم چکار کنم جالا دیدم 3 بار متن گداشتم راستی مامان سام کجا هستی
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
کیانا درسته
ولی اگه کسی رو دارین بگین براتون بفرسته
گرون نیست
یک شیشه بزرگش که برای حد اقل 5 ماه یک بچه هستش میشه تقربا 50000 تومان

من المان زندگی میکنم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
کیانا جان زینک و اصلا خود سرانه نده واسه قد عالیه ولی زیر نظر پزشک باید باشه فقط هفته ای 1 بار اونم اندازش با نظر دگتر مقدار زیادش رسوب تو کلیه میشه
شب همگی بخیر من که رفتم لالا انشالله که همه بچه ها همیشه سالم باشن و سایه مامان باباشون بالای سرشون
بایییییییییییییی
عزیزم میشه بگید چند ساله المانی من خیلی دنبالشم از ایران برم ولی نمی دونم تکلیف شغل و زندگی تو غربت چیه حداقل چقدر پول لازم میشه
2810