2777
2789
سلام من پنج ماهه مامان شدم خیلی خوشحالم ودخملم رو خیلی دوست دارم اممممممممما دیگه مثل گذشته نتونستم شاد و به روز باشم البته کاره نیمه وقت دارم اما به شادی گذشته نیستم خودم با این پیشنهاد ها شروع می کنم :
1- تلاش برای خوشتیپ شدن از طریق رزیم وخریدن لباسهای به مد روز اما با سایز خودمون وبعدتلاش برای رسیدن به سایز مانکنی (36-38)!!(اینو من یک ماهه شروع کردم الان سایزم چهل وچهار شده)
2- اهمیت دادن به خودمون وانجام کارهای مورد علاقه مون مثل فیلم وکتاب من این کارها رو نی نی به بغل انجام می دم مثلا امروز 1فیلم دیدم
حالا شما بگین وبیایید با هم بیشتر دوست باشیم تا به هم برای اینکه مامان موفق وشادی باشیم کمک کنیم و برنامه ریزی کنیم راستی بهار هم در راهه می تونیم کلی با نی نی ها بریم بگردیم . راستی رنگ سال چیه هم برای خودمون هم نی نی وهم باباها؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم برای بعد از 2 سالگی دخترم از الان برنامه ریزی می کنم ومقدمات رسیدن به آرزوهام رو آماده می کنم می دونم سخته ولی می شه مثلا زبان خوندن رو شروع کردم همیشه که نی نی ها کوچولو نمی مونن بزرگ می شن ما باید برای اون روزها برنامه ریزی کنیم مثلا ادامه تحصیل خیلی خوبه
شما هم پیشنهاد بدید والبته قول بدیم انجامش بدیم
مهدیه جون این احساس همه مامانا است جالبه که همه با وجود نی نی گلا این خواسته رو داریم پش بایدهمه تلاش کنیم راستی سفر هم عالیه هر چند محدودیت هایی هم هست اما بهار در راه ومی تونیم حسابی بگردیم