2777
2789
عنوان

خانما بیاید بخندیم

917 بازدید | 28 پست

رفتم لباس بخرم برا پسرم بالای رگال یه لباس خوشم اومد تو دلم گفتم میخرم حالا هر چی میخواد باشه به فروشنده گفتم بیاره اونم چوبشو برداشت که برام بیاره پایین داشت میاورد پایین گفتم چنده گفت ۳۸۰گفتم نه نه ببر بالا 😂😂😂😂😂شمام یه چی بگید بخندیم

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

اینا بیشتر گریه داره😭😞

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریروز رفتم ادامس بگیرم ده تومنی دادم هزار پسم داد گفتم اشتباه نکردین؟گفت نه دیگه ۹ تومنه منم گفتم یا علی همدن شیک بدین بی زحمت فروشنده و من کلی خندیدیم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

من انقدرفتم بازاروقیمت گرفتم ونخریدم همه میشناسنم چیزیم بخوام بخرم برام نمیارن محلم نمیدن دیگه😂😂

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
مارفتیم مشهد میخاستم کیف بخرم گفتم حاجی این کیف چنده گفت حاجی باباته..من عصبی شدم ..باز آبجیم با داد ...

خدا ادمو ضایع نکنه عب نداره😂😂😂😂

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

واحد بغلیمون که یه خانم میانساله یکی دو ساعت بود صدای ناله اش میومد و گاهی هم گریه، تا جایی که من خبر دارم از نظر مالی خیلی اوکین. دخترش اومد در خونمون فلشش رو بگیره، گفتم زهرا مامانت چیزی شده؟ گفت نه بابا دلش گرفته مثه بچه ها غر میزنه بهونه میگیره،منم مثلا میخواستم اوج همدردیم رو برسونم، با کمال تاسف گفتم هییییی باباااا بگو تو دیگه چه مرگته خدیجه خانوم. 

من😶😶😶

دخترش 🙄🙄🙄🙄

هر دو با هم 😂😂😂

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

یه بارم با شوهرم رفتم برا پسرم شلوار بخرم یه ذره شلوار لی اندازه پول خون من میداد شوهرم گفت تو برو انتخاب کن من برم پول بگیرم از عابر با فروشنده کلی چونه زدم که شوهرم خسیسه که اگه بفهمه انقدر میخوام پول شلوار بدم اینو میگه اونو میگه و...........خلاصه شوهرم که اومد تو فروشنده زل زده بود بهش منم داشتم میمردم از خنده 😆😆😆😆😆خلاصه یه تخفیف توپ گرفتم به شوهرم که بعدش گفتم میخواست خفم کنه گفت پس بگو چرا اونجوری منو نگاه میکرد فروشنده 😂😂😂😂😂😂

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

ب دوستم گفتم چقد پسرت شبيه شوهرته انگار دوباره شوهرتو ريدي😕قيافه من😶🤐😲😥😢😰

قيافه اون🙁😒😂

بعد اومدم درستش كنم گفتم واي عزيزم پسرتو نگفتم شوهرتو گفتم اونو عب نداره بريني ولي پسرتو نگفتم😫😫هي ميخواستم درست كنم بدتر گند ميزدم

اخرش گفت باشه ادامه نده داري گند ميزني

به نام قدرت مطلق الله

چند سال پيش شب قدر مادرشوهرم زنگ زد خونمون به من گفت عسل جون حلالم كن هم بخاطر كارايى كه تا حالا كردم هم بخاطر كارايى كه از حالا به بعد ميكنم 😂😂😂

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
2810