یه دختربیست ساله ک ریزش موی ارثی داره و کف سرش خالی شده. عمم موهاش ریخته ولی اون شصت سالشه من خیلی زود موهام ریخت😢 دکتر دوساله میرم ولی چون ارثیه درمان نداره کاشت مو هم نمیتونم برم چون هم سنم کمه هم باید سرم کامل طاس بشه. قیافم هیچ عیبی نداره، محجبه م هرجا میرم از قیافم تعریف میکنن و خاستگار دارم ولی موهام😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ایییین همهههه چیز دیگه ست غصه نخور این دیگه به چشم نمیاد
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
منم جوشای صورتم ارثیه هم داییم تو سن من خیلی جوش داشت هم دخترعمه هام هم مامانو بابام ،چند بارم دکتر رفتم بیفایده بود وقتی ارثیه نمیشه کاری کرد مردم بهشون ویلا و زمین و پول ارث میرسه من جوش صورت ، توف تو این شانس😭
دکترم گفت دلسوزانه بهت میگم ک پی ارپی و مزوتراپی بدردت نمیخوره توی،این روشا ویتامین تزریق میکنن ب سر ...
اره حتی کاشت بهش گفتن رشد نداره ولی اونایی که داره رو حسابی تقویت میکنه
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
عزیزم از خدا ناامید نباش من صورتم کک و مک داشت همیشه میگفتم همیشه مجرد میمونم یا بایذ همیشه ارایش و کرم پودر داشته باشم اما الان ازدواج کردم تو ارایش هم ندارم تو خونه شوهرم بی اندازه عاشقمه اصلا هم بروش نمیاره و فقط سفیدی و خوشگلیمو میبینه و میگه بسپار بخدا
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی