2777
2789
عنوان

یعنی من هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم؟😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 129 پست
خودش که نباید طاس کنه منظورش اینکه کل موهاش باید بریزه 

اِ , فکر کردم باید سرشو طاس کنه , ولی اطرافیانم که مو کاشتن که همه موهاشون نریخته بود ?!

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرااینجوری به خودت میگی تودرهمه حالت بهترین هستی اینو یادت نره مطمئنم باش بایه آدم خیلی خوب ازدواج میکنی وخوشبخت میشی ان شاءالله اینقدر خودتوناراحت نکن سرمو اینکه چیزی نیست 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
یعنی چی توروخدا کمکم کنید

خب تحصیلات پوست اخلاق روابط اجتماعی کار 

ایییین همهههه چیز دیگه ست غصه نخور این دیگه به چشم نمیاد

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

منم جوشای صورتم ارثیه هم داییم تو سن من خیلی جوش داشت هم دخترعمه هام هم مامانو بابام ،چند بارم دکتر رفتم بیفایده بود وقتی ارثیه نمیشه کاری کرد مردم بهشون ویلا و زمین و پول ارث میرسه من جوش صورت ، توف تو این شانس😭

خدایا شکرت
اِ , فکر کردم باید سرشو طاس کنه , ولی اطرافیانم که مو کاشتن که همه موهاشون نریخته بود ?!

من آقام جلو سرش خالی رفته بود گفتن یه قسمت مثلا جلو باید کلا خالی بشه ، منم نمیدونم اینجوری شنیدم

دکترم گفت دلسوزانه بهت میگم ک پی ارپی و مزوتراپی بدردت نمیخوره توی،این روشا ویتامین تزریق میکنن ب سر ...

اره حتی کاشت بهش گفتن رشد نداره ولی اونایی که داره رو حسابی تقویت میکنه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
منم موهام کم و نازکه...جلومم که فرق سرم پیداست.البته من ۳۳ سالمه...جدیدن محلول شیوانارو دارم میزنم.م ...

این محلول از داروخانه میگیرید؟قیمتش چنده؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

عزیزم از خدا ناامید نباش من صورتم کک و مک داشت همیشه میگفتم همیشه مجرد میمونم یا بایذ همیشه ارایش و کرم پودر داشته باشم اما الان ازدواج کردم تو ارایش هم ندارم تو خونه شوهرم بی اندازه عاشقمه اصلا هم بروش نمیاره و فقط سفیدی و خوشگلیمو می‌بینه و میگه بسپار بخدا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی